Arkadaşımın doğum günü geliyor. Şöyle 1 ay spora salonuna yazılıp kendimi denemek istiyorum dedi. Çok spor yapar ama daha önce salonda hiç çalışmamış. Ben hediye etsem nasıl fikir sizce, saçma mı yoksa sevinir mi?
Arkadaşıma spor salonu üyeliği hediye etmem mantıklı olur mu?
Bence çok güzel bir fikirrrr inan bana çok mutlu olurr. 1.5senedir spor yapıyorum ilk 1sene evde yapıyordum bir şekilde kendim başladım bende ama aklımda vardı yani hep annem babam gönderse ödese diyodum, arkadaşın sporu evde yapabilecek kadar azimli ve istekli ise salona gitmek onun için tatile gitmek gibi bir şey olur yani, sporu seven insan için spor salonu terapi gibidir orada kendisi gibi bir sürü insanla tanışır arkadaşlık kurar ben hep böyle düşünüyordum öyle de olduu en kötü günümde bile gitmek istiyorum çünkü ağırlık kaldırırken tüm derletimi unutuyorum salondan çıkana kadar 20kisi ile tokalaşıyorum çok güzel dostluklarım oldu, bence arkadaşına böyle bir hediye verebilirsin çok mutlu olur çok ta ince bir düşünce bence keşke böyle bir arkadaşım olsaydı.
Selam, bu fikir bir harika ancak bizim açımızdan böyle sadece. Spor salonu çalıştıranlar bu fikre hiç sıcak bakmıyorlar hatta kabul edeni ben hiç görmedim ve duymadım. Çünkü bende bu tarz sohbetlere çok şahitlik yapıyorum. Bazı üyelerin sınavı oluyor, işi oluyor vs vs. 1 2 ay gelemeyecek durumda oluyorlar. Arkadaşlarına devretmek istediklerinde ise salon sahipleri kabul etmiyor, en fazla üyeliklerini dondurup askıya alıyorlar.