Trabzonspor'un yenilmezlik serisine Antalyaspor son verdi. Ligde uzun bir aradan sonra mağlup olan Bordo Mavili takım sizce bu mağlubiyetten etkilenip puan kayıpları yaşamaya devam edermi?
Antalya nuri şahinle birlikte çok iyi futbol oynuyor ve gelişiyorlar emre de başakşehirde aynı iyi gidiyor böyle başarılı genç hocalar varken ali koçun mal gibi gidip çöpppp vitoru hoca diye getirmesi rezillik umarım antep ve beşiktaşa yenilirlerde hepsi birlikte defolup giderler
Trabzonsporlu olarak maçı kazanmayı hak etmediğimizi biliyorum. Bu çok iyi oldu. Takım yeniden silkelensin. Buna ihtiyacı vardı. Zemin yaşlı ve teknik Trabzon için su nedeniyle oyuna elverişli değildi.
ben o kadar dedım halen dıyorum ts şampiyon olamaz.. korku basladı gsnın marta kadar maçı yok.. artık hakemler bile kurtaramaz türkiye liginde gs her takımı rahatça yener..
terbiyesizlik yapma... geçen yıl beşiktaş bu sene trabzonun nasıl kollandığını ve ne gibi durumlar yaşatıldığını görüyoruz. hayır çamur atacaksan bari tutarlı ol.
@ahmets61 madem öyle trabzon lehine verilen ve verilmeyen penaltı ve sarısı kırmızısı kartları da konuşalım. bak sana diyeyim. Fenerbahce yarın antebi sonra beşiktaşı yenerse ki yenecek potansiyele sahipler. Abdullah avcının tipik özelliği olan kendine olan öz güven sebebi ile ikinci yarıda çöküş devreye girerse, Trabzon ilk 3 e bile girmekte zorlanır. sonra beşiktaşta yaptığı gibi kovdurur kendini çatır çatır tazminatını alır aldırır.