Ben voleybolcu olmak isterdin. Voleybol takımlarımız, özellikle de milli takımımız dünyadaki diğer birçok takımdan daha iyi. Onlardan biri olmak isterdim.
Sporu meslek olarak yapsan hangi spor dalını tercih ederdin?
Ben de kesinlikle voleybolcu olmak isterdim. Maçlarını izlerken bile sanki onlarla birlikteymişim gibi hissediyorum, aynı istek, aynı heyecan ve aynı hırs... Hele de Milli Takım maçları zaten kendimden geçiriyor beni, takımımızdaki her oyuncu tek tek o kadar iyi ki, kendimiz olarak oynarsak önümüzde durabilecek takım yok bence.❤️
Lisanslı sporcu olmak için eğitim alacak olsaydım tüm çabamı voleybolda yoğunlaştırmak isterdim. Başta çocuklar yönlendirme aşamasında tercih yaparken bireysel sporlara mı yoksa takım sporlarına mı karakterleri daha yatkın diye uzman eğitmenler eşliğinde araştırılıyor. Ben kendi adıma düşünüyorum bir voleybol takımında takım arkadaşlarımla birbirimize resmen arka çıkardık her sayı yaptığımızda!! Ne şahane coşku yaşanırdı!! Voleybolda avuçlarında topu hissetmek, topu tüm hırsınla tokatlamak müthiş bir enerji depolanması demek hem de tüm stresinden arınmak demek!! Maçları izlerken bile yerimde duramıyorum heeey👍👏👏👏👏👏❤️👀