erkek arkadaşını tanımadan buna nasıl fikir sunalım ki? Kıskandığı için de olabilir, tek başına spor yapmayı daha çok seviyor olabilir, dediğin gibi diğer kadınlara asılıyor olabilir...
İlginç gerçekten bende eşimi motive ediyordum hadi hazırlan gidelim diye sonradan sevmeye başladı birlikte güzel vakit geçiriyorduk. Değişik gerçekten insanlar.
Erkekler kızlarla spora gitmek istemez çünkü rahat spor yapamazlar. Kız orada sürekli yardım ister, kıza bakıcılık yapmaktan düzgün spor yapılamadığı için
Kıskanıyor olsa bilhassa seninle gelmek isterdi. Yanında olmak yazan olur yürüyen olur vs gibi bence onun derdi başka sen olunca rahat davranamaz o yüzden 2. Seçenek die düşünüyorum.
Bunda güdebileceği farklı bir amacı olduğunu zannetmiyorum. Kıskançlıkla da ilgisi yoktur. Kıskançlıkla ilgisi olsa özellikle senin yanında gelmek ister. Gelmiyorsa gerek görmüyordur o kadar.
Hiçbir erkek sevdiği insanı böyle ortamlara sokmam istemez kıskançlığından olabilir erkek içgüdüsü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tek gitmene izin veriyor mu? Bende pek hoşlanmazdim çünkü sonuçta hem terli hem de pek hoş gozukmuyorum nromal olarak diğer insanlar pek önemli değilde onun görmesini istemem açıkçası