Sevgilim spora gitmemi istemiyor haklı mı bunu isteyebilir mi?

Vücudu mu çok beğeniyor ama spora gitmemi istemiyor orada kızlar falan vardır diyor haklı var kız vs. Ama arkadaşlar oldschool badici kafadindayim zaten karı kız için gitseydim vücudumu ne Sevgilim begenirdi ne ben beğenirdim, birşeyleri basardiysam zaten işime bakıyorum demektir salonda.. gerçekten edersem de antrenmanim bitince bir kaç bro ile sohbet ediyorum oda yine spor hakkında, onun haricinde ne bir kıza 2. kez dönüp bakmışimdir ne konuşmaya calismisimdir ne dikkatini çekmeye calismisimdir aksine bana yaklaşan kız arkadaşlar oldu ki o bunu bilmiyor hem ondan önceydi sevgili değildik, ama sporu bırakamam gerçekten imkansız her fırsatta dile getiriyo bunaltiyo beni seviyorsan bırak birak diyor sürekli sabaha kadar uyutmuyor spora gidemeyim geç kalayım diye sonra yine kalkıyorum arıyor oyalıyor gitme diyor gideceğim günler buluşmak istiyor başarıyor da ne beslenme kaldı ne uyku kaldı ne spora düzenli gidebiliyorum gerçekten onla tanışmadan önce veya onla tanıştığımda formum çok daha iyiydi gerçekten beni bi 6 ay geriye getirdi kız ya ama seviyorum napim ben
Sevgilim spora gitmemi istemiyor haklı mı bunu isteyebilir mi?