Beyler daha önce hiç kavga etmedim. Çok sakin bir insanım, becerebilecegimi de sanmam.
Ama kendimi denemek istiyorum. Yüze vurmadan, abartmadan dövüş ya da güreş deneyecek, bana göre çok çok iyi olmayan birini arıyorum İstanbul 'da.
Üzerine para da öderim.
Nasil bulabilirim böyle birini bir yol göstersenize.
Ama kendimi denemek istiyorum. Yüze vurmadan, abartmadan dövüş ya da güreş deneyecek, bana göre çok çok iyi olmayan birini arıyorum İstanbul 'da.
Üzerine para da öderim.
Nasil bulabilirim böyle birini bir yol göstersenize.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kuzenin falan yok mu hiç
Ya tanimadigim biriyle daha rahat ederim Ve kuzenim yok hiç
Fight club mı kurcaz
Ahahah. Yok o kadar buyumez herhaldd, ama kurardaniz gelir kendimi denerim (korkumu asabilirsem)
Bana sıkıntı yok kurun ortamı gelirim kalabalık olmazsa anlamı yok
Teke tek olmaz mi hocam, benim amacim 1 kere olsun denemek
Olmz ya neyse ben amca çocuklarıyla gelirim seyircide olsun ki tadı olsun
Ahaha. Onlar da mi dövüşecek
herkes dövüşür. Güzel bir ortam kurarız :D
Olur bana uyar. Ne taraftasin 😀
ist avrupa yakası sen
Sen bence skcek adam arıyon
Yok valla kendimi denemek istiyorum. Öyle bir sey arayan birinin yeri bura degildir herhalde zaten
Ne ödücen
300 lira
Çok iyi para ama dayak mı yicem
Yok abi, ben kendimi ne kadar koruyabiliyorum, ne kadar mucadele edebiliyorum görmek istiyorum. Birini dövmek ya da dayak yemek değil.
Kendimi deneyim yeter
Ya ciddileşirsek
Hocam kendini tutamayıp ciddilesme ihtimalin mi var
Küfr edersen boynunu kırarım
Küfür etmeyecegime emin olabilirsin. Ve ciddiye bindirmek de en son isteyecegim sey. O konuda maksimum hassasiyeti gösteririm emin ol, sen de gisterirsen sevinirim
Nerde oturuyorsun çakı Muş’ta getirecek misin
Hocam naptın ya, ne çakısı ne muştası. Olayın oralara gitme olasılığı varsa hiç girişmem zaten
Aariysrdeyik bubaraxa
Sariyerdeyim bu arada sen neredesin
Kadıköy
Artık hısımız senle
Bu soru ciddi mi?
Evet valla yardima ihtiyacim var
Dostum böyle bir şey için neden para veriyorsun? Kendini korumayı öğrenmek istiyorsan yakın dövüş eğitimi veren bir yere git. Hem özgüven kazanırsın.
Abi sporuna baslamak ilgi ve disiplin ister, emek ayirmak gerekir. Benim o kadar ilgim ve vaktim yok maalesef.
Neden para veriyirsun konusuna gelirsek, kendimi bir kere denemek, cesaret göstermek istiyorum. Bunu da, abartmadan, gercekten öfke beslemeyen biriyle yapmak istiyorum, ondan buraya yazdim
Fakat senin dediğin gerçek dövüşteki gibi olmaz
olsun hocam olduğu kadar. Amac kendimi ne kadar koruyabiliyorum denemek, gercekten dovmek ya da dayak yemek değil