Sonunda kesinlikle cinsel bir yakınlaşma olmayacak tamamen nizami bir güreş maçı yani kastettiğim.

Sonunda kesinlikle cinsel bir yakınlaşma olmayacak tamamen nizami bir güreş maçı yani kastettiğim.

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Para karşılığı güreşmek nereden çıktı ya Oğlum siz bunları düşünecek kadar ne yiyip içiyorsunuz?
Niye ya ne var fetişim olamaz mi? 😃
Fetişizmle Ne alakası var iyice bokunu çıkarttınız cinselliğin
Ya cidden var böyle bisi bi ben değilim :) bildiğim bir kizla güreşmek istiyorum yav
*bildiğin
Güreşmek Absürt bir şey değil güreşe bilirsin istediğinle Ama bunun cinsellik ile ne alakası var? güreşmek bir oyun sadece oyun içerisinde güreşe bilirsin de bunu cinselliğe Neden taşıdınız onu anlamıyorum biriyle güreşe güreşe ona karşı bir seks isteği mi duyuyor insan?
Himm şimdi anladim ne demek istediğini. Dışarıdan bakınca çok haklısın ama içimi bir bilsen 😁 sence karşı cinsle güreşmek seksi bir aktivite degil midir mesela?
Hayır çok gereksiz bir şey güreşmeyin seks ile bir alakası bile yok. Normal seks iki kişinin yatakta normal sevişip sonra cinsel beraberliğe geçmesidir.
Cok ilginc ya cidden, insanlarin zevki vs farkli farkli hakkaten. ben simdi bir kizla guressem dimdik olur eminim mesela ve muhtemelen hayatim boyu da unutamayacagim bir heyecan olur
Fazla saçma, fazla gereksiz...
Cidden yurtdisinda bunun sektöru var resmen, para karşılığı bu isi yapan hatunlar var. Satilan Videolar var vs
https://www.fightpulse.com/
Azcik incelesene
Öğk 🤮
Hihihi cidden şaşkınım :)