düşünüyorum ya bugünlerde daha çok .arkadaşlarım kuzenlerim hepsi evlendi.herkes soruyor sen ne zaman evleniyorsun diye ya.bende düşünüyorum bu ara istedikçede olmuyor .ben bir gün evlenebilecek miyim?
Cevabın nedir?
Umut diyelim.Askerlik arkadaşlarım içinde bile ben bekar kaldım.Yaşıtlarım olan arkadaşlarda da durum vahim.Düşün benden yaşı bir yaş küçük oğlu var 4 yaşında.İstiyorum aslında.ama ne gönlüme göre birisi var nede anlayabilen.Dediğim gibi umut diyelim.Eminim günün birinde hiç ummadığımız bir anda belki gerçek bir sevgi içinde buluruz kendimizi.Galiba zaman ve mekan meselesi.
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu bir tek Allah bilir, ancak evlilik olayına fazla takılmamak lazım, olacaksa zaten olur, hani derler ya "Su akar yolunu bulur" diye. Hayırlı olacaksa olsun, evlenip de mutsuz olan çok. Üstelik benim çevremde bekar olup da gayet mutlu olan bir sürü kadın var. Önemli olan mutlu olabilmek, mutlu olmak da evlenmeye bağlı değil bence.
25 Yorumla- +1 yıl
Peki hiç mi talibin çıkmıyor, yoksa sen mi çok seçicisin. Çalışıyor musun mesela? Eğer çalışmıyor da evde oturuyorsan karşına evlenecek birinin çıkması zor. Çalışıyorsan da ortamın önemli, bir kız arkadaşım mimari çizim bürosunda çalışıyor, çalışanların da çoğu kadınmış, şikayet ediyordu çevremde hiç erkek yok diye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende akrabalarin agzini kapamak icin evlenim diyorum butun arkilerim evlendi cocuk sahibi oldular bi ben kaldim su okulumda bitmek bilmiyo zaten bitirmednde istemiom ama yasta geciyo
01 Yorumla
evlen dediler diye evlenme anacım.. hayatını perişan heba etme.. bazen gerçekten bekarlık sultanlık o evlenenlerin 6 ay sonraki hallerine bak sen
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
+1 yılBende küçükken hep, bende bir gün araba sürebilecek miyim? benimde ehliyetim olacak mı be? diye düşünür dururdum :) Her şeyin bir zamanı var. Zamanı gelince olup gidiyor farkına bile varmıyorsun :) Akışına bırakmak en iyisi. :)
11 Yorumla
+1 yılSen evlenebilir misin bilmiyorum ama o evlenen arkadaslarin bosanabilir.Gunumuzdeki bosanma oranlari goz onunde alindiginda onlarin bosanma ihtimali senin evlenme ihtimalinden fazla.
01 Yorumlaevlenirsin bende evlilikten kacıyorum benide zorla evlendircekler nerdeyse bıktım bu mahalle baskısından yahuu
02 Yorumla
+1 yıleğer işin varsa erkekler senle hemen evlenir.Ama evde oturan bi tipsen sansın yok
02 Yorumlaevlenmek isteyipte evlenemeyen birini tanımıyorum. bence mahallende falan yapılan gün ortamında çıtlat. yakın zamanda taliplerin çıkar :D
13 Yorumlabende istiyorum ama yakıştıramıyorum nedense kendime..
..
evin reisnden çok eşimle kanka gibi olurum heralde ya.
..
resmiyet beni geriyo01 YorumlaDOĞRU KİŞİYİ BULURSAN EVLENİRSİN İNŞALLAH..
AYNI DERT BENDE DE VAR SABIR VE SÜKUT İLE DOĞRU OLAN KİŞİYİ BEKLEMEKTEYİM..02 Yorumlaevlenirsin evlenirsin canını sıkma acele etme duruma göre hayatını belirlersin
00 Yorumla
+1 yılNe kadar kafana takarsan okadar zorlaşır:) zamana bırak iyisimi.
05 Yorumla- +1 yıl
yaşın çok geç değilki 30a kadar yolu var bence
- +1 yıl
olur canım neden olmasın. Ben 29-30 gibi düşünüyorum o yüzden öyle dedim
+1 yılAlın yazın asla değişmez canım. Evlenirsin inşallah hem ne güzel bekarlık sultanlık :P
13 Yorumla- +1 yıl
:) evlenırsın ya merak etme
+1 yılkaderde ne varsa alnımıza ne yazılıysa gün gelir yaşanır merak etme kaderde varsa tabiki evlenırsın sende gün gelır
011 Yorumla- +1 yıl
nedemek yok senınde zamanı geldı mi bı kısmetın cıkar gelır annenden babandan isterler sende kahveye tuzu koyar gçersn sonra Allahın emrı peygamberın kavli kısmı derken ;)
bak şaka bi yana dediğim gibi kısmet bu ısler gunu geldımı olur canını sıkma
- +1 yıl
ya nıye öyle diyosun kı olur ıns yanı hersey yasancaksa yasanır
- +1 yıl
gün gelir yasarsın bazı şeylerı umarım hersey gönlunce olur ozaman görrüsn olup olmadıgını ...
- +1 yıl
bak hala nediyo ya ;)
- +1 yıl
zaten ne dersen ters teptiriyosun kı
he ya yaşıtlarım okulu bitirdiler evlendiler vesaire. ben hala geziniyorum ortalıkta boş boş. evlenelim mi*
05 Yorumla- +1 yıl
işte böyle herkesi geri çevirirsen şans vermezsen evlenemezsin...bak hoşta çocuk:)dene derim:)
+1 yılaz önce bir müneccim geçti. ve bayan dudakta bir gün evlenecek dedi.
027 Yorumla- +1 yıl
doğru kişiyi bulunca dedi...
- +1 yıl
ne onu müneccim mi bulacak, uğraş biraz.
- +1 yıl
bak gördün benim kadar yakışıklı, hemen tut elinden yürü nen de, evlenecez de müneccimden selam var de, koca yanında 30 ayda 3 çocukta cabası...
- +1 yıl
eee ne bekliyorsun ozaman boşanmasını mı?
- +1 yıl
tamam balık yeme geldi, ayıptır söylemesi bir sms, mail ve ya aramak çok mu zor ver telefonunu bana ver ver kıram ağzını burnunu, bacımızın elinden tutmuşsun evlenmek zorundasın çekelim bi
- +1 yıl
al sana hayat diyoruz ona gelmiyorsun, al eski manitana git diyoruz ona gelmiyorsun; halk arasında bir deyim var bildin mi? Ne emmeye, ne de emdirmeye vermiyon lolipopu diye...
- +1 yıl
annamm başa döndük, şişşt fıstık kurban olam, hangisini istiyorsun; yeni bir hayat (ki yeni birimidir kastın bilmem), eski manitayı mı? birine ihtiyacın var evlenmek için sorun bu :) daha olmadı seni müneccime alırız, evlendikten sonra sende ilerisi hakkında öngörü sunarsın.
- +1 yıl
özür ben soruyu evlenmek isteyen bi hatunun isyanı sandım, ne bileyim klavyenin cesaretini arttırıp, sorudan vazcayacağını
- +1 yıl
düşünüyorum ya bugünlerde daha çok .arkadaşlarım kuzenlerim hepsi evlendi.herkes soruyor sen ne zaman evleniyorsun diye ya.bende düşünüyorum bu ara istedikçede olmuyor .ben bir gün evlenebilecek miyim? sen yazmışsın?
- +1 yıl
ben de onu bunu bul evlen demedim, git birini derken tercihlerini kullan dedim, yoksam zaten ben gibi birini bulsan evlenmez kuma gidersin :))
- +1 yıl
evde yatacaksam, her istediğimi alacaksan, sonrasında bana özel isteklerime günlük cevap verebileceksen her türlü gelirim aga
- +1 yıl
sen varsın ya ruhun yaşlı
- +1 yıl
heyytttt kaçın ablam geliyor, ablam ve gayri resmi ben
+1 yıldogum olum ve nikah tarihi degismezmis zamani gelince evlenirsin
03 Yorumla- +1 yıl
hee varmis gercekten
+1 yılyaşasın bekarlık! valla evlilik zindan gibi öyle diyorlar
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısmet bu işler biri zırt diye çıkar zort diye evlenirsin görürsün :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç nerdensin ? ne iş yapıyorsun vsvs sen anlat ben düşüncm :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörücü usulü evlen ...büyüklerin uygı-un birini bulsunlar...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzamanla seversin...nice büyük aşklar...3 ay sonra bitiyo kavga dövüş...vs..vs...
+1 yılKimler evleniyor.Takma kafana evlenirsin.
01 YorumlaSpor konusunda 897 cevap paylaştı. yavrularınınzdan bi tane verirsiniz artık :/
01 Yorumla
+1 yılniye evlenemeyeceğini düşünüyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
anladım tamam:( bende senin gibiyim. bi kızla birbirimizi çok sevdik ama aileler düşmandı babam duyunca yüz felci geçirdi bende seçim yapmak zorunda kaldım ama hep içimde kaldı.. çok kötü bir durum
- +1 yıl
ben başkasına kaptırır mıyım ya başkası kapamaz. kız beni seviyordu sevmese zaten zerre düşünmezdim. bende seviyordum o da seviyordu ama ayrıldık. hep içimde bir yara gibi kaldı ve kalacak ömür boyu...:(( halen kimseyi beğenemiyorum deli gibi sevmiştim hayatımda ilk defa bi kızı bu kadar beğenmiştim ne biçim bi kaderim varmış..
olur ya evlilik de olur :)
03 Yorumlaevet evlenebileceksin
03 Yorumlagel evlenelim anlat kendini bana
05 Yorumla
+1 yılboşveer evlenip nayapacaksın özgür yaşamak varken
015 Yorumla- +1 yıl
yaşın kaç ki?
- +1 yıl
aynı yaştayız ama ben sıkılmadım geziyorum oh ne güzel, evlenince sorumluk sahibi olacaksın kısıtlanacaksın her istediğini yapamıyacaksın ben öyle düşünüyorum yani sen de böyle düşün ve bebekarlığın tadına var
- +1 yıl
ne ev de kalması ya yaşın 26 daha şimdi ki zamana bak sen o çok eski zaman lafı "evde kaldın" yok daha neler saçmalama ben 30 ma kadar evlenmicem mesala oh miss :) boşver o söyleyenleri sen beni dinle
- +1 yıl
görünşün nasıl yaşını gösterirmisin ben göstermem daha küçük gösteriyorum bu avantaj benim için ama öyle düşünme bazı erkekler de olgun kadın severler
- +1 yıl
delimisin sen manken gibi kız evde kalmaktan korkarmı bu çelişki ne?
- +1 yıl
şöyle de ozaman güzel kızlar evlenme korkusu yaşarlar çünkü erkeklerin güzel kızlara yaklaşamayacağını düşnürüz ki öyle de sende de aynı durum bence, ben de güzelim ve biraz korkum var ama umursamıyorum hayatımı yaşıyorum
- +1 yıl
aynen öyle düşünüyolar... e ne diyelim amin diyelim
+1 yıldur hele ya..evlenirsin ne dert ediyorsun..
019 Yorumla- +1 yıl
dalga geçiyorlar dimi evde kaldın diye... -_-
- +1 yıl
anladım..
- +1 yıl
elalemin sesini kesmek için evlenmek garip olur boşver yahu..adam gibi biri çıksın ama geç olsun o zaman evlen..salla elalemi
- +1 yıl
anlaşmalı evlilk yapabilirim ama pahalı olur bak ..
- +1 yıl
hımm..beklicen o zaman :)
- +1 yıl
ee bende bekledim ama şikayet etmiyom...
- +1 yıl
yok mu kısmet aday adayı falan
- +1 yıl
niye çok mu bik bik yaptın elemana evlenek diye
- +1 yıl
hım..uzak olunca zor olur bak..anlamışsındırda ztn..yakından bulman lazım..zor bu işler ya zorr
+1 yılherşeyin zamanı var tabikide evlenirsin
01 Yorumlakısmet
03 Yorumla
+1 yıl175 ve çok güzelsin
05 Yorumla- +1 yıl
güzel hoş bayan seni
- +1 yıl
ya bir resim koysana merak ettim seni monica yada facebook özel at sana bir resmini göreyim
+1 yılHayırlısı, bakalım.
01 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026