İnter'de oynayan Arturo Vidal'in tesislere gelirken kullandığı araba dikkat çekti! Yeni arabasını beğendiniz mi?

İnterde oynayan Arturo Vidalin tesislere gelirken kullandığı araba dikkat çekti! Yeni arabasını beğendiniz mi?
İnterde oynayan Arturo Vidalin tesislere gelirken kullandığı araba dikkat çekti! Yeni arabasını beğendiniz mi?
İnter de forma giyen Şili'li oyuncu Arturo Vidal, tesislere gelirken kullandığı araba dikkat çekti. Her zamanki lüks araçlarından biriyle gelmesi bekleniyordu fakat nostaljik görüntüsü olan 2 bin Euro değerinde bir arabayla gelmesi sürpriz oldu.
Yılda 7 milyon Euro kazanan Vidal, sosyal medya hesabından bu arabasını paylaştı. Vidal, "Hayat bana birçok imkan verdi ama biliyorum ki ben küçük şeylerle mutluyum" notunu paylaştı. Vidal'in şu an da 250 bin ve 400 bin Euro değerinde lüks araçları da var.

https://youtu.be/cDbI9U0s8vo
İnter'de oynayan Arturo Vidal'in tesislere gelirken kullandığı araba dikkat çekti! Yeni arabasını beğendiniz mi?