- Dört kapılı bir spor otomobil
- 472 litre bagaj hacmi
- V12 motorlu, 8 ileri vitesli
- 725 bg güç ve 715 Nm tork ile 0-100 KM arası hızlanması 3.3 saniye

Ferrari'nin çıkarttığı SUV aracı nasıl buldunuz?

Ferrari'nin çıkarttığı SUV aracı nasıl buldunuz?
Bence olmamali ferrari baska bi marka ve kalitesi yonelimi her arabasinda ayri bi karakter tasiyan marka o yuzden kendi isi disinda islere kalkismamaliydi bence ayni mercedesin milleti C model adiyla baslayip aslinda reno fiat gibi alanlara adim atmaya kalkisip kendini kalitesini yerle bir etmesi gibi sen mercosun sana gelen kalite icin geliyo zati ucuzluk arayan renault dacia fiat peugeot citroen vb vb markalarda her markanin kendine gore bi cizgisi var ve disina cikip baskasinin isine burnunu sokmamali benim gorusum
Çok beğendim, birkaç markaya benzetiyorum ama Lamborghini SUV piyasasına Urus ile çıkıp sportif anlamda zirveye oturmuşken Ferrari yapmasa olmazdı.
Mesela biraz Porsche Taycan, biraz Urus, biraz Aston Martin var, Ferrari Roma'dan da birkaç detay var.
Beğendim yakışmış ama Porsche çakması gibi durmuş fghf
Güzelmiş.. Allah sahibine bağışlasın, ne diyelim.. 😄
Teşekkür ederim sekeni.. 😄
hahahaha :D :D :D :D
Cevap
18Cevap
Görünüşü güzel
Çopk iyiymiş daha yeni CUPRa FERMONTEL tanıtım videosuna baktım o da çok iyiymiş 5 saniyede 100 e çıkıyor araç
Motoru unutmayalım lütfen 😅
Dış tasarım önü pek beğenemedim içindede o boşluk iyi durmamış bence onun harici alamayız biz bunu zaten
Çin malı suvların avrupalı ureticiler tarafindan hele bide ferrari tarafindan taklit edilecegini duysam hayatta inanmazdım
hiçbir suv modelini sevemiyorum. hele hele ferrarinin ön tampon ferrari arkası mazda gibi duran bu şekil çok rüküş.
Lamborghini çıkarınca kıskandılar bunlarda 😀
Bence olmamiş ferrari spor araba oyüzden beğenmedim
İnfinity fx serisine benzemiş sanki 🤔 Alana hayırlı olsun.
Ekrana ekmek banıp geleyım ben
Vallahi hocam Kıyamet gibi olmuş ama binemeyeceğimiz için Hayal kurmayalım
Guzeldir emaa benena allah alana hayırlı uğurlu olsun
Lamborghini Urus daha güzel.
Lamborghini suv daha guzel
Evet güzel
Hiç bulmadım alamiywcagim için bakmıyorum da 😂
Bence çok güzel
Alamicagimiz için kimin umrunda
Çok çirkin
Cok iyi.
Araba yakışıklı şimdi, inşallah satar