En büyük sıkıntısı sıcak! Yaz sıcaklarında araç klimalı olsun olmasın içi aşırı sıcak oluyor. Klimasızların ise 4 camı sürekli açıp bu şekilde kullanmak gerekiyor. Bu yüzden sevmiyorum. Bizim bir zamanlar siyaha yakın füme renginde eski model arabamız vardı. Yazın sık sık camları açıp kapatırdım; ama bir gün sağ ön cam sık sık açılıp kapanmaktan arızalandı. Bu yüzden siyahı sevmiyorum.
Aynı fikirdeyiz ama nedense çok daha qsil geliyor bana Mesela eskiden spor araçlarda siyah olmalı derdim ama şimdi spor araçlar renkli gübdelik araçlar siyah olması taraftarıyım gübdelik kullanılan arabalar urus olsa bile renkli olunca hoşuma gitmiyor
Ben de öyle hahhaa Sen arabayı beğendin mi gercekten siyah renk aracın dikkat cekiciligini kapamis mi yoksa güzel mi Bununla lamborghini urus arasında kaldim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buda güzelmiş ama urus gibi bi türünün tek örneği varken bunu almazdım urus tank gibi araba
Urus performante bambaşka bir olay urus p. ve g63 arasında kararsızım
Güzel, beğendim.
Siyah sizce aracı kapıyor mu yoksa yine de dikkat cekici mi
Her siyah araba dikkat çekmeyebilir. Görseldeki araç dikkat çekici. Şahsen siyah arabaları bir sebepten dolayı sevmiyorum.
Sebebi nedir eger aciklamak isterseniz merak ettim?
En büyük sıkıntısı sıcak! Yaz sıcaklarında araç klimalı olsun olmasın içi aşırı sıcak oluyor. Klimasızların ise 4 camı sürekli açıp bu şekilde kullanmak gerekiyor. Bu yüzden sevmiyorum. Bizim bir zamanlar siyaha yakın füme renginde eski model arabamız vardı. Yazın sık sık camları açıp kapatırdım; ama bir gün sağ ön cam sık sık açılıp kapanmaktan arızalandı. Bu yüzden siyahı sevmiyorum.
Aynı fikirdeyiz ama nedense çok daha qsil geliyor bana
Mesela eskiden spor araçlarda siyah olmalı derdim ama şimdi spor araçlar renkli gübdelik araçlar siyah olması taraftarıyım gübdelik kullanılan arabalar urus olsa bile renkli olunca hoşuma gitmiyor
seninse hemen tanışalım
Yurt dışında yasıyorum alabilecek durumum var ama sen begenmezsin beni
şaka yaptım ya araba nedir ki
Ben de öyle hahhaa
Sen arabayı beğendin mi gercekten siyah renk aracın dikkat cekiciligini kapamis mi yoksa güzel mi
Bununla lamborghini urus arasında kaldim
çok iyi araba
Tesekkurler