Evet arkadaşlar yarın akşam vodafone park'ta beşiktaş galatasaray'ı ağırlayacak! Bir tarafta hafta içi sporting'e farklı yenilen beşiktaş, diğer tarafta son 3 lig maçını kazanan ve moskova'da 1-0 galip gelen avrupa grubunda lider galatasaray. Peki sizce yarın akşam ki maçı kim kazanır? Bana göre güçlü orta sahayla başlayan takım bu maçta avantajlı olur!
Beşiktaş'ın kadrosu genel anlamda daha iyi ve iç saha avantajını derbilerde hep çok iyi kullanıyor özellikle yeni staddan sonra ama nedense bu maçta talihsizlik yaşanacakmış gibi hissediyorum. Beraberliği bile Beşiktaş galibiyetinden önde görüyorum özellikle son haftaların formsuzluğuyla birlikte.
Medyada son birkaç haftadır anlam veremediğim bi algı var, evet Beşiktaş bi süredir kötü ama bunun sebebi de çok açıktı.. Birdenbire Beşiktaş'ı yerden yere vurmaya başladılar ama geçen sene de ilk haftalarda böyleydi.. Beşiktaş bi sıkıntı daha yaşamazsa bu ligin ağır favorisidir ve bi sürpriz olmazsa derbiyi de kazanacaktır..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beşiktaş için bu maç yaraları sarma karşılaşması, Galatasaray için istikrar. Bu tip maçlarda kadro kaliteleri de birbirine yakınsa saha avantajı olan bir adım öndedir kanımca. İlk tercihim beraberlik, sonrası bjk galibiyeti ve en son gs galibiyeti diyorum. %50 beraberlik, %30 bjk ve %20 GS kazanır şeklinde tahminlerim.