Spor Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır? eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor BEŞİKTAŞ GALATASARAY Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Galatasaray 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Takım tutmuyorum. Eskiden, Beşiktaş'ı tutardım ama artık futbol saçma geliyor. Eski takımım olduğu için Beşiktaş diyeyim bari. 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Tabii ki de Galatasaray 💛❤ Avrupa Fatihi'nden bahsediyoruz 😎 0 8 Yorumla eagle0707 +1 yıl Avrupa da son 40 maçta 4 galibiyet alan takım mı Avrupa Fatihi :) o eskidendi be canım o zaman gururlandırdı bizi ama artık fatihlik kalmadı Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Tarih tekerrürden ibarettir daha geçen maç bile yine tarih yazdık 😎😎😎 kimse Avrupa Fatihliğimizi sorgulamasın 😌 Yorumla eagle0707 +1 yıl tesadüflerden olması o ibaretlik :) 23 senedir tekrarı olmadı hadi ama avrupa fatihi bir kupa daha istiyoruz Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Tesadüfse siz neden alamadınız hiç, biz 23 sene önce de olsa 2 kupa aldık siz de alsaydınız ya 😀 Yorumla eagle0707 +1 yıl tesadüf işte denk geliş rastlantı demek bize denk gelmedi bu kadar basit :) Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Yaa tabi tabi nasıl bir tesadüfse artık finale kadar ilerleyip 2 kupayı da almışız 😂 kıskanmayın lütfen takdir edin 😎😎 Yorumla eagle0707 +1 yıl Tamam canım en büyük sizsiniz sizden büyük yok :) bu arada cimbom ne demek ya Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Aaa gözlerime inanamıyorum doğru mu okudum Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Beşiktask'ım alıcak tabiii💃🦅 2 4 Yorumla DarKDayS__0034 +1 yıl 🦅🦅🦅🦅 Yorumla eagle0707 +1 yıl Ağzından bak akıyor :) Yorumla eagle0707 +1 yıl bal yazacaktım yanlış oldu Yorumla whsinemm +1 yıl Doğrular bunlarr Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Galatasaray farklı kazanır diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Galatasaray varken ♥️💛 başka kimse tanımıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Galatasaray
Takım tutmuyorum. Eskiden, Beşiktaş'ı tutardım ama artık futbol saçma geliyor. Eski takımım olduğu için Beşiktaş diyeyim bari.
Tabii ki de Galatasaray 💛❤ Avrupa Fatihi'nden bahsediyoruz 😎
Avrupa da son 40 maçta 4 galibiyet alan takım mı Avrupa Fatihi :) o eskidendi be canım o zaman gururlandırdı bizi ama artık fatihlik kalmadı
Tarih tekerrürden ibarettir daha geçen maç bile yine tarih yazdık 😎😎😎 kimse Avrupa Fatihliğimizi sorgulamasın 😌
tesadüflerden olması o ibaretlik :) 23 senedir tekrarı olmadı hadi ama avrupa fatihi bir kupa daha istiyoruz
Tesadüfse siz neden alamadınız hiç, biz 23 sene önce de olsa 2 kupa aldık siz de alsaydınız ya 😀
tesadüf işte denk geliş rastlantı demek bize denk gelmedi bu kadar basit :)
Yaa tabi tabi nasıl bir tesadüfse artık finale kadar ilerleyip 2 kupayı da almışız 😂 kıskanmayın lütfen takdir edin 😎😎
Tamam canım en büyük sizsiniz sizden büyük yok :) bu arada cimbom ne demek ya
Aaa gözlerime inanamıyorum doğru mu okudum
Beşiktaş kazansın isterim berabere biter ama
Umarım Beşiktaş alır GS hiç sevmem
Beşiktask'ım alıcak tabiii💃🦅
🦅🦅🦅🦅
Ağzından bak akıyor :)
bal yazacaktım yanlış oldu
Doğrular bunlarr
Tabiki Galatasaray ❤️ soru mu djsbs
Galatasaray farklı kazanır diye düşünüyorum.
Galatasaray varken ♥️💛 başka kimse tanımıyorum
gs rahat kazanır
fark bile olabilir
Beşiktaş
Beşiktaş :D
Galatasaray
Galatasaray
gs alır
Galatasaray ❤💛🦁
Galatasaray
Galatasaray 😽😽
Fenerliyim ama galatsray parcalar