Mesut Özil'in 'Bana takım bul!' iddiası hakkında ne düşünüyorsun?

Mesut Özilin Bana takım bul! iddiası hakkında ne düşünüyorsun?
UEFA Avrupa Ligi'nde 3. maçında evinde Royal Antwerp'i konuk eden Fenerbahçe, maçtan 2-2 berabere ayrıldı ve gruptan çıkma şansını zora soktu. Maça oyundan alınan Mesut Özil'in yaptığı hareket damga vurmuştu. Mesut Özil, yaptığı hareketle ilgili yaptığı açıklamada, "Asla kimseyi hedef almadım. Bu görüntüleri vermemeliydim" ifadelerini kullandı. Mesut Özil'in bu hareketinini ardından flaş bir iddia da ortaya atıldı.
Bildiğiniz gibi 3 Ekim'deki Kasımpaşa maçında 40 dakika ısınıp oyuna girememesine antrenman yeleğini fırlatarak tepki gösteren Mesut, 18 gün sonra Antwerp karşılaşmasında da oyundan alınmasına kızıp su şişelerini tekmeleyip, formasını atmıştı.

ÖZÜR DİLEDİ
Mesut Özil yaptığı hareketin ardından sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Mesut açıklamasında, "Sevgili Fenerbahçeliler. Oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam." ifadelerini kullandı.

Bana takım bul iddası!

Takvim'in haberine göre; oyundan alınınca su şişelerini tekmeleyen yıldız futbolcunun maçtan sonra menajerini aradığı ve "Bana takım bul. Ocak ayında ayrılıyorum" diye konuştuğu iddia edildi.

Normalde spor haberleri paylaşan biri değilim ancak konu Mesut Özil olunca paylaşmadan duramadım. Bana kalırsa kendisi için yapılan bu haberler tamamen yalan gibi. Sinir esnasında söylenmiş olabilir. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak Mesut Özilin bu oyununu düzelteceğine hala eminim.

'Bana takım bul!' iddası hakkında ne düşünüyorsun?
Mesut Özil'in 'Bana takım bul!' iddiası hakkında ne düşünüyorsun?