Diğer Sizce ''Ozbi'' Sempatik mi yoksa İtici mi? SanatçınınBoku Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sempatik İtici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce ''Ozbi'' Sempatik mi yoksa İtici mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sherlockss Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ha bu geçen sigara içerken yanında dinle dediğin şarkıı senle keşfettim valla :/ 1 11 Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Şarkı güzel şimdi ama peki adam kıl değil mi? :D Yorumla pembehipopotam +1 yıl Mızıkçılık yapıyorsun şuanda. Insanları yönlendirmek yok dedik. Yorumla Sherlockss +1 yıl Sempatikte değil itici de değil eğlenceli biri gibi duruyor sadece Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl @pembehipopotam 1 oyu bu oya saycaz :D tamam ama haklısın :D Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Sen seç tarafını doğruyu seçeceğine eminim :D Yorumla Sherlockss +1 yıl @pembehipopotam sempatik demiş anladığım kadarıyla kız dayanışması diyorum ve çocuk aşırı SEMPATİK diyorum euheuehue ağla Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Kız kıza dayanıp napacaksınız çok sıkıcı bir kere :D ben sana daha elf bulacaktım :D Yorumla Sherlockss +1 yıl Heee elf diyorsun O zaman ıyyy bu ne ya aşırı itici böğhk yaniii 👿 (kararımı değiştirmeden elfimi getir bana) Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl :D Salı pazarında onlarcası var valla :D İkizlere takke diye dolanıyorlar töbe töbe lkdslks Yorumla pembehipopotam +1 yıl Ay iki dakika mutfaga gittim hemen kızcağızın aklına girmişsin:D Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl @pembehipopotam Aklın yolu bir :D Baktı sende hayır yok :D Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Hangi fikirde olduğumu tahmin edersin bence skjxk 1 16 Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Aslanlar aynı düşünür diyorum :D Sence? :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl %172676263 doru Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Oyla bakayım doğru mu :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Doru Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Umarım kulakların kızmıştır... :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Anlamadım beynim bugün aktif değil akjdksjd Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Yahu itici adam itici :D Doğru doğru deyip gidip sempatiği mi işaretledin :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Özjssjxjhdjkdkdkjx itici değil bir kere Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Lan nasıl değil ya :D Öyle bile olsa benim görüşüm belli bana limon kolonyası borcun var :D Birisine iddaa kaybettim :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Kimeeee idda kaybettin hem ben niye zarardayım şu an skkskxk Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl E sen kaybettirdin :D Doruuu doruuu al doruuu şldklşd Sevgili @pembehipopotam a kaybettim :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Olur öyle ya kadınlar kazansın hep 💪helal olsun diyorum Yorumla pembehipopotam +1 yıl Hemen mızıkçılık ya hemen. Kolonyamı istiyorum :D Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl Ya bir git yakışıklı bir adam görsen hepimizi satarsın ciğerini biliyorum :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Satarım olum tabi ne sandın alcksşcksjcksjckg Yorumla SanatçınınBoku +1 yıl @pembehipopotam Kolonyanı alacak kişi belli oldu :D Ona da yakışıklı biri alır mis :D Yorumla
nnickkalmamış Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bu adama aşırı derecede çok fazla hayranım 😂 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ha bu geçen sigara içerken yanında dinle dediğin şarkıı senle keşfettim valla :/
Şarkı güzel şimdi ama peki adam kıl değil mi? :D
Mızıkçılık yapıyorsun şuanda. Insanları yönlendirmek yok dedik.
Sempatikte değil itici de değil eğlenceli biri gibi duruyor sadece
@pembehipopotam 1 oyu bu oya saycaz :D tamam ama haklısın :D
Sen seç tarafını doğruyu seçeceğine eminim :D
@pembehipopotam sempatik demiş anladığım kadarıyla kız dayanışması diyorum ve çocuk aşırı SEMPATİK diyorum euheuehue ağla
Kız kıza dayanıp napacaksınız çok sıkıcı bir kere :D ben sana daha elf bulacaktım :D
Heee elf diyorsun O zaman ıyyy bu ne ya aşırı itici böğhk yaniii 👿 (kararımı değiştirmeden elfimi getir bana)
:D Salı pazarında onlarcası var valla :D İkizlere takke diye dolanıyorlar töbe töbe lkdslks
Ay iki dakika mutfaga gittim hemen kızcağızın aklına girmişsin:D
@pembehipopotam Aklın yolu bir :D Baktı sende hayır yok :D
Hangi fikirde olduğumu tahmin edersin bence skjxk
Aslanlar aynı düşünür diyorum :D Sence? :D
%172676263 doru
Oyla bakayım doğru mu :D
Doru
Umarım kulakların kızmıştır... :D
Anlamadım beynim bugün aktif değil akjdksjd
Yahu itici adam itici :D Doğru doğru deyip gidip sempatiği mi işaretledin :D
Özjssjxjhdjkdkdkjx itici değil bir kere
Lan nasıl değil ya :D Öyle bile olsa benim görüşüm belli bana limon kolonyası borcun var :D Birisine iddaa kaybettim :D
Kimeeee idda kaybettin hem ben niye zarardayım şu an skkskxk
E sen kaybettirdin :D Doruuu doruuu al doruuu şldklşd
Sevgili @pembehipopotam a kaybettim :D
Olur öyle ya kadınlar kazansın hep 💪helal olsun diyorum
Hemen mızıkçılık ya hemen. Kolonyamı istiyorum :D
Ya bir git yakışıklı bir adam görsen hepimizi satarsın ciğerini biliyorum :D
Satarım olum tabi ne sandın alcksşcksjcksjckg
@pembehipopotam Kolonyanı alacak kişi belli oldu :D Ona da yakışıklı biri alır mis :D
Bu adama aşırı derecede çok fazla hayranım 😂
Değişik bir adam çözemiyorum
Sempatik bulurum
Tanımıyorum.
Tanımıyorum
Tanımıyorum