Buket sena Özdemir hakkında ne düşünüyorsunuz?

“Bence Buket Sena çok güzel bir kız değil. Sadece yeşil gözleri dikkat çekiyor, o yüzden beğeniliyor olabilir. Tavırlarında biraz yapaylık hissediyorum. Uzun boylu olması dışında çok da dikkat çekici bir yanı yok. Türkiye’de değil de yurt dışı hayatına özenmesi de çok belli oluyor.”

“Buket Sena bence çok abartılan biri. Güzellik algısı kişiden kişiye değişir tabii ama bana kalırsa fiziksel olarak öne çıkan tek özelliği gözlerinin yeşil olması. Bu da insanlar tarafından hemen ‘güzel’ kategorisine alınmasına sebep oluyor olabilir. Ama genel anlamda yüz hatları ya da tarzı öyle çok dikkat çekici değil. Uzun boylu olması bazılarına çekici gelebilir, ama onun dışında çok ‘özel’ bir havası olduğunu düşünmüyorum.

Davranışlarına baktığımda da doğal olmaktan çok uzak geliyor bana. Sosyal medyadaki tavırları biraz yapmacık ve fazla ‘beğenilme’ odaklı. Özellikle Türkiye’de değil de yurt dışı yaşamına çok fazla özenmesi de açıkça belli oluyor. Herkesin hayalleri olabilir elbette ama onunki biraz sanki kendini buraya ait hissetmeme hali gibi. Bu da zamanla onu yapay bir imaja sürüklüyor gibi geliyor bana.”

Buket sena Özdemir hakkında ne düşünüyorsunuz?