Yan apartmanda kalbimi altüst eden kız. Nasıl konuşabilirim, hislerimi nasıl anlatabilirim?

Yan apartman da bi kız var onlar 5.katta oturuyor biz 6.katta yani onlar evini rahatlıkla görebiliyorum.. kızla aaraada sırada bakısıyo gibiyiz ama onunda bana ilgili olup olmadıgını bilmiyorum :( nasıl öğrenebilirim ya da nasıl acılabilirim ona hic bisey aklıma gelmiyor? yani eger hislerimde yanılıyor isem ailesi duyarsa apartmanlar arası facia cıkabilir :) kızın pek asagı indiği yok ben hic görmedim bi kez inmisti sadece onda da cesaret edip yanına gidememistim bu da gecen yazdı ben üniversite oldugu icin sadece yazları buraya geliyorum. beni gördüğü zaman oda bakıyo ama hemen yüzünü ceviriyor ve hic güldüğünü görmedim. :( lütfen yardım edin nasıl konusabilirim nasıl hislerimi anlatabilirim henüz adını bile bilmediğim birine :( eger baska bilgiler isterseniz soruya eklerim
Güncellemeler
+1 yıl
halil sezai isyan sarkısını acmıs bagıra bagıra söylüyo ya :)
Güncellemeler
+1 yıl
annesi engel olmaya devam ediyor kadına bak ya perde taktı balkona yok böyle bisey kız da anne napıorsun diye baktı ve gülmeye basladı annesine hissettirmeden :(
Yan apartmanda kalbimi altüst eden kız. Nasıl konuşabilirim, hislerimi nasıl anlatabilirim?