Liseye giden genç boyu 190 kg 84 olan kumral saçlı kahverengi gözlü bi erkeğim kötü yanım kekeliyorum bazı sesli harflerde özgüvensizim ve diş rengi özüm sarı renkte hergün 2 defa fırçalarım
Sorum 1 ay önce merdivenlerden inerken kedi ile ben ile birlikte assağıya inen bi kiza galiba kedi boğulacak die espirisine söyledim 5sn goz göze geldik oda gülümsedi ben assağıya inerken aklıma girdi mavi gözlü kahverengi saclı boyu 160 170 kerde hafif kilolu bi kız
1 ay önce maske yasağı vardı okulda takmak zorundaydım ve 2 3 haftadır yok ve maske takmıyorum okulda da ben çıkış zamanlarımı bu kız ile aynı ana getirmeye çalışıyorum sadece onh izliyorum konuşmuyorum ( konuşamıyorum)
Bazen inerken merdivenden oda bana bakıyor ve onun yanındaki kız arkadaşı bana bakım hafif sırıtarak ona dönüp bakıyor bir kaç kere böyle oldu ve yine aynı anda inerken önümde geçti ve elime sürttü icimden elini tutmak geldi ama yapamazdım korktum utandım rezil olmaktan da.
Maskesiz törende beklerken kız bana baktı ve yanındaki kız arkası ile birşeyler konuştu ben kendimi maskesiz çirkin olarak görüyorum veya öyle sanıyorum saydigım kusurlarımdan dolayı
Çıkışta ben arkadaşımı beklerken bu kız önümden arkadaşıyla gülerek birşeyler konuşuyordu ve beni görünce gülmeyi kesti yoluna devam etti ben kendimi kötü hissettim acaba kötümüyüm die sevdiğim kız voleybol oynamaya başladı son sıralar veya ben öyle sanıyorum çünkü ben sınıftan dışarı cıkmam fazla arkadaşım yok ben olgun davranırım siz galiba cool diyorsunuz bu kelimeye pencereden insanları izlerim ve son zamanlar bu kızı izliyorum cok güzel voleybol oynuyor ve bazen yanındaki kız arkadaşı bana bakıyor ( buda kızların bana bakıyor mu die arkadaşına baktırması mantığı) bazen yaninda kıl erkek tipleri olur ya onun gibi bi cocuk görüyorum oda tam bi kılın teki her kızın yanında kızı bana göre olmadığını kötü tipler ile takılıyor die kendime yalan söyledim inandırmaya çalışıyorum ama olmuyor sonra bu kız bankta güneşlenme duruşunda kız beni izliyor...
Sorum 1 ay önce merdivenlerden inerken kedi ile ben ile birlikte assağıya inen bi kiza galiba kedi boğulacak die espirisine söyledim 5sn goz göze geldik oda gülümsedi ben assağıya inerken aklıma girdi mavi gözlü kahverengi saclı boyu 160 170 kerde hafif kilolu bi kız
1 ay önce maske yasağı vardı okulda takmak zorundaydım ve 2 3 haftadır yok ve maske takmıyorum okulda da ben çıkış zamanlarımı bu kız ile aynı ana getirmeye çalışıyorum sadece onh izliyorum konuşmuyorum ( konuşamıyorum)
Bazen inerken merdivenden oda bana bakıyor ve onun yanındaki kız arkadaşı bana bakım hafif sırıtarak ona dönüp bakıyor bir kaç kere böyle oldu ve yine aynı anda inerken önümde geçti ve elime sürttü icimden elini tutmak geldi ama yapamazdım korktum utandım rezil olmaktan da.
Maskesiz törende beklerken kız bana baktı ve yanındaki kız arkası ile birşeyler konuştu ben kendimi maskesiz çirkin olarak görüyorum veya öyle sanıyorum saydigım kusurlarımdan dolayı
Çıkışta ben arkadaşımı beklerken bu kız önümden arkadaşıyla gülerek birşeyler konuşuyordu ve beni görünce gülmeyi kesti yoluna devam etti ben kendimi kötü hissettim acaba kötümüyüm die sevdiğim kız voleybol oynamaya başladı son sıralar veya ben öyle sanıyorum çünkü ben sınıftan dışarı cıkmam fazla arkadaşım yok ben olgun davranırım siz galiba cool diyorsunuz bu kelimeye pencereden insanları izlerim ve son zamanlar bu kızı izliyorum cok güzel voleybol oynuyor ve bazen yanındaki kız arkadaşı bana bakıyor ( buda kızların bana bakıyor mu die arkadaşına baktırması mantığı) bazen yaninda kıl erkek tipleri olur ya onun gibi bi cocuk görüyorum oda tam bi kılın teki her kızın yanında kızı bana göre olmadığını kötü tipler ile takılıyor die kendime yalan söyledim inandırmaya çalışıyorum ama olmuyor sonra bu kız bankta güneşlenme duruşunda kız beni izliyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu hikayeden ekmek çıkmaz, tam bir cepçi kız tarifi
O nasıl oluyor nasıl anladın knj
deneyim knk
Kızla takılimi peki banada açıklarmısın
ya çok nazlı ya da flörtöz, kısa sürede arkadaşlarına söylemesi iyi bir şey değil. lise 3 veya 4 isen sal gitsin. boşuna zaman kaybı. he dersen ben ciddi değilim günümü geçirmek istiyorum, orası sana kalmış
Ben hayatımda hic sevgilim olmadı knk özgüvensizlik vs bide ben kekeliyorum
Yapmacık kız vs istemem ben ama oda beni takip vs ediyor
Kendine güvenmezsen kimse sana güvenmez
Genellikle voleybol oynar benim öz güvensizligim aileden geliyor ailem cok tutumcu baskıcı ve doğal olarak bana bir şey olmasını istemiyor
Benimde hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı
Peki bunu çözmen için bir yol var mı
Aslında var dolaylı yoldan ben zorluk severim örnek kendim spor yaparım 2 3 saat boyunca kendimi yok ederim; +dan da yüzme kursuna vs gitsem veya takım isi yerlere özgüvenim artar veya hergün bi cafede sahilde takılarak
Kendince güzel yolların var bu şekilde devam et
Biliyorum yazıları böyle uzun yazdım "ergenim" ama öyle hormonluk bi duyguya kabılmadım zaten sevgide bu değil (ben insanlara karsı nasıl görünürüm veya ezik olarak görülmek istemem) zaten geçmişte cok dalga konusu oluyordum
Bende ergen kategorisindeyim.
12. sınıfım yani lise tabii bitti sayılır son 1 ay.
İnsanlar dalga geçer de kötülükler yapar da
Öyleler.
Çok takmayacaksın ileride.
Zamanla alışıyorsun.
Birde siz nelerden hoslanirsıniz örnek nasıl bi erkek beklersiniz veya bi erkeğin sevdiğini nasıl anlarsınız tskler
Veya bi iliskide olmaması gereken ne ben bi kızı sevsem öyle havalı davranmam ona herşeyi anlatırım onu benimserim hayatına benden başka erkeklerı sokmam istemem
Ben, beni sonuna kadar dinleyebilecek potansiyeli olan birinden hoşlanabilirim.
Çünkü bu benim için çok kıymetli.
Ama genel olarak yorum yapacaksam eğer
Yine dinlemek çok önemli bir özellik
İletişim halindeyken bunu unutma
Genelde insanlar cevap vermek için konuşur.
Halbuki dinlemeyi unutuyorlar.
Ayrıca kavgacı ya da agresif olmamak
O insanlarla iletişim kurulmuyor da
Dalgacı olmakta iyi değil.
Evet, espri olur ama bu tam olarak dalga geçmek değil.
güler yüz de önemli.
Somurtkan birinin benden rahatsız olduğunu düşünürüm. ciddiyetle somurtkanlık karıştırılmamalı.
Bir erkeğin beni sevdiğini anlamak için benim adıma çabalamalı bana benim değerimi hissettirmeli ayrıca beni fazlasıyla önemsemeli.
Bu maddeler çok uzar ama ilk başta aklıma gelenler bunlar.
Ve anlayış da çok önemli.
Anlayışsız birisi ile nasıl muhattap olunur ki?
Evet doğru ben çevremde fazla arkadaşım olmadığı icin genelikle film tadında bilgisayar oyunları oynarım sevgilim olduğunda onunla hergün dışarı vs çıkmam mı gerek veya bi mekanlara çünkü ailem baskıcı biri
Her gün dışarı çıkmana gerek yok.
Zaten aynı okuldasınız haftanın 5 günü onu görüyorsun.
Elbette dışarıda da buluşun okul bunun için size birçok imkânı tanımaz.
Ama en azından görmek mi görmek.
Buluşacağınız da haftada 1,2 haftada1
Hatta ayda 1 bile olabilir.
Her gün olmasına gerek yok buluşmanın bu oldukça mantıksız ki zaten aynı okuldasınız.
Ailene senin de bir insan olduğunu ve arada dışarıya çıkmanın sana iyi geleceğini ifade ettin mi önceden
Sanırım hayır; kızlar ne tarz mekanlardan hoşlanır veya yemek yemeye götürür iken cok mu nazik yemek yemem lazm
Tamam o zaman ifade etmelisin😊
Kızların hepsi belli bir tarza sahip değil ama ilk buluşmada sohbet edebileceğin bir yer olması çok daha iyi olur.
Ne de olsa birbirinizi tanımanız lazım.
Çok nazik olmaya çalışmana gerek yok bu da kasıntı durur.
Kendin ol, kaba olma.
Evet nazik ol ama çok nazik olcam diye uğraşırsan yapmacık durursun
Yani rol yapma ama sakın kaba olma.
Ben hayatım boyunca kaba olamadım zaten genellikle okulda sessiz sakin sınıftan dışarı cıkmam pencerede izlerim insanları spor salonuna giderken okulda merdivenlerde kediyi tutarken 2 cümle espiri yapmıştım oda gülümsedi zaten 5sn göz göze geldik oda bana bos bakmıyor gizli gizli ya kendi bakıyor ya da arkadaşı bakıyor ama sanki sosyal biri giyimi kuşamı güzel
Sosyal biri olabilir bu yüzden farketmen daha kolay oldu
Evet galiba ama okulda bazı kıl erkekler varya kızların peşinde dolanır 1 tane o tip var o yüzden gidip konuşmuyorum çıkışta vs denk getirsem yolda ne var ne yok anlatsam mı
Kıl insanlar her yerde bu yüzden de her zaman karşına çıkacak.
Yani sen çok takma o tipleri.
İleride hiçbir işe yaramayan tipler olduğunu göreceksin.
Bilmiyorum ve o kızın yanında böyle bi tipin dolaşması beni geri çektiriyor normalde diyorum icimden surada tek otururken görsem bi kahve alıp yanına gider otururum
Belki o kızda öyle insanlara ilgilidir eğer öyleyse senin gibi düzgün birisi ilgisini çekmeyebilir
Kızın karakterini bilmiyoruz
Evet ya bilmiyorum o yüzden de şımartmak istemiyorum belki beni aşağılayabilir veya karakterimi düşürebilir ne yapacagimi bilmiyorum bazen voleybol oynarken bi cocuk bir şey demsti geçerken kızdan kes gibi cevap vermişti.
Kızı tanımıyoruz düzgün biri değilse sende yoluna bak ona değil.
Hem ne biliyorsun ki sandığın gibi biri olduğunu bunu öğrenmek için iyi gözlem ya da tanımak lazım
Ya şimdi bizim sınavlar da başlıyor bu hafta bende sınavlar dan sonra daha gelmicem isin hızını arttırmak istiyorum kızın telefon nosunu bile buldum.
Voleybol da iyi misin?
Acemi değilim profosyonel de değilim basketbol geçmişim olduğu icin oynarım
Neden sordun ki
Sende voleybol da aralarına katılıp yakından tanıma fırsatı bulursun diye dedim
Iste o özgüven bende yok
O zaman adım atamayacaksın yakın bir zamanda..
Tek şansın mesaj şu an...
Ne yazabilirim ben olduğumu nasıl koterebilirim
Profil resmin herkes ayarında olur.
Ama şunu unutma numaramı nerden buldun diyecek. demese bile aklına gelcek bu iyi bir izlenim mi emin değilim
Ben genellikle kendi pp mi kullanmam seyahat ettiğim manaraları koyarım
O da olur.
Başta konuşursunuz belki konuşma ilerler.
Yani ama numaramı nerden bulmuş diyecek
Bi yere numarasini koymuştu ordan buldm bunu soylerim
Tamam o zaman...
Bi erkek arkadaş cebci kız tarifi demis bahsettiğim kıza senin görüşün nedir
Anlattıklarından tam olarak bu anlamı çıkaramam
Bu konularda çekingen bile olabilir
Ya da sen çok uzak duruyorsun.
Aranızda bir şey yok ne diye adım atsın.
Hisleri olan sensin
Onu da tanımıyoruz
Oda bana karşı bos değil gibi törende bana bakıyor arkadası ile bir şey konusuyor voleybol oynarken son zamanlar benim penceremin yakınında cok oynuyor bazen bankta güneşlenme pozisyonunda kolu gözünde gizlice bana bakıyor
Ben birde o okula yeni gittim sayılır ekim ayında yeni okula geçtim ben cok ciddi dururum kimse ile konuşmam ve insanlara karsi adımın çıkmasını istemem
Sana bakıyor çünkü sen de ona bakıyorsun
Bana bu kadar bakan biri olsa ben de bakarım ne bakıp duruyor diye 🤷🏻♀️
Doğru peki bankta güneşlenme pozizyonunda kolunun altında benim pencereme bakıyordu ben gelince kalktı bahceden okula yöneldi
Ya baktığını farkedince emin olmak için
Neyden amin olacak ki seninde kafanı allak bullak ediyorum kusura bakma..
Sürekli bakan biri olduğunu hissetsem ona bakıp beni yanlış da anlamasını istemem umut olmasın diye de
Yine de şu an yine mi bakıyor diye insan merak edebilir
O da öyle yapmış olabilir
Morelim siffır siffır siffır oldu zaman neleri göstericek bakalım zaten okul bitti bitiyor eger bana karşı bos değilse bi farklılık yakınlaşma yüz yüze konuşma sezerzem giderim ben zaten kekeliyorum beni öyle bi kız neden beğensin ki hah
Kekelemen sevilmene engel değil.
Bu yüzden sevmeyecekse hiç sevmesin.
Doğru ama sencede garip değil mi bu durumu sikayet etmiyorum zaten cok yok ama ne bilim muhabbet ediyorsun biri gelmiş bazı sesli harfleride uzatıyor ben zaten o sırada kafami başımı eğerim veya yüzüm kızarır genellikle
Çok düşünüyorsun...
Hemde ne düşünmüyorum ki cok takarım kafaya herşeyi kendimle kavga ederim kendimle çelişkiye girerim bana karşı espiri saka fazla yapılmaz galiba alınganım insanlara karsi alcsk görünmekden korkarım
Zaten en büyük engelim o bi kıza selam naber desem aklıma bunlar gelir bide benim dişler önde biraz yamuk gülemem galiba sevmeye ve sevilmeye hakkım yok
Bu fırsatları kaçıyorum
Senlede iyi anlaştık icimi döküyorum dertlesiyoruz senide dinlemek isterim her konuda seve seve
Bu konusmaları hic bi kıza yapmamışımdır
Teşekkür ederim...
Benim bu tarz konularım yok aşk meşk..
Saolun.
Oldu mu sevgilin vs; ne konulara ağırlık veriyorsun
Ben bu tarz gönül işleri ile uğraşan bir genç olmadım
Yok bende 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Derslerine mi önem veriyorsun
Daha ağırlıklı olduğu için değil.
Ben hayatımı paylaşacağım biri ile karşılaşmadığım için kendime yönelik bir hayattayım.
olması gereken de bu bende senin gibiyim gelişmeye yönelik
Doğru insan hayatımda olacak olsa git defol demem ama başkalarını da onun yerine koymam.
Aynen öyle elbet olur senin planlar neler yks vs çalıştın mı denemelerde netler kaç
Benim planlar ben de kalsın.
Haklısın.