Bi Kıza aşığım Nasıl konuşabilirim?

Liseye giden genç boyu 190 kg 84 olan kumral saçlı kahverengi gözlü bi erkeğim kötü yanım kekeliyorum bazı sesli harflerde özgüvensizim ve diş rengi özüm sarı renkte hergün 2 defa fırçalarım
Sorum 1 ay önce merdivenlerden inerken kedi ile ben ile birlikte assağıya inen bi kiza galiba kedi boğulacak die espirisine söyledim 5sn goz göze geldik oda gülümsedi ben assağıya inerken aklıma girdi mavi gözlü kahverengi saclı boyu 160 170 kerde hafif kilolu bi kız
1 ay önce maske yasağı vardı okulda takmak zorundaydım ve 2 3 haftadır yok ve maske takmıyorum okulda da ben çıkış zamanlarımı bu kız ile aynı ana getirmeye çalışıyorum sadece onh izliyorum konuşmuyorum ( konuşamıyorum)
Bazen inerken merdivenden oda bana bakıyor ve onun yanındaki kız arkadaşı bana bakım hafif sırıtarak ona dönüp bakıyor bir kaç kere böyle oldu ve yine aynı anda inerken önümde geçti ve elime sürttü icimden elini tutmak geldi ama yapamazdım korktum utandım rezil olmaktan da.
Maskesiz törende beklerken kız bana baktı ve yanındaki kız arkası ile birşeyler konuştu ben kendimi maskesiz çirkin olarak görüyorum veya öyle sanıyorum saydigım kusurlarımdan dolayı
Çıkışta ben arkadaşımı beklerken bu kız önümden arkadaşıyla gülerek birşeyler konuşuyordu ve beni görünce gülmeyi kesti yoluna devam etti ben kendimi kötü hissettim acaba kötümüyüm die sevdiğim kız voleybol oynamaya başladı son sıralar veya ben öyle sanıyorum çünkü ben sınıftan dışarı cıkmam fazla arkadaşım yok ben olgun davranırım siz galiba cool diyorsunuz bu kelimeye pencereden insanları izlerim ve son zamanlar bu kızı izliyorum cok güzel voleybol oynuyor ve bazen yanındaki kız arkadaşı bana bakıyor ( buda kızların bana bakıyor mu die arkadaşına baktırması mantığı) bazen yaninda kıl erkek tipleri olur ya onun gibi bi cocuk görüyorum oda tam bi kılın teki her kızın yanında kızı bana göre olmadığını kötü tipler ile takılıyor die kendime yalan söyledim inandırmaya çalışıyorum ama olmuyor sonra bu kız bankta güneşlenme duruşunda kız beni izliyor...
Bi Kıza aşığım Nasıl konuşabilirim?