1 adat burn
1 adet canga
1 Adat metro ve 1 adet maxımus yedim iş halloldu
Aldıkların kandaki glikozu aniden yükseltip aniden düşüren besinler. Eğer uzun süreli enerjiye ihtiyacın varsa doğal şeker almalısın. Kuru üzüm ve kuru meyve ayrıca kuruyemişler işine çok yarar hem uzun süre tok tutarlar hem de kan şekerinizi düşürmezler ayrıca ani şeker düşüp yükselmesi uykuya neden olur böylece uykun da gelmez canga falan işine yaramaz yani.
enerji ihtiyacım 1,5 saat kadar :) uzun mu oluyo?
Göreceli olarak uzun sayılır yalnız artık yediklerinle idare et üstüne başka bir şey yedirmeyelim sana miden bozulmasın. Yediklerin 1,5 saatlik enerji ihtiyacını karşılar bence.
sorunun tarihine bak istersen :))
Öyleyse bundan sonraki enerji ihtiyacını önerilerim doğrultusunda karşıla ne demek istediğimi anlayacaksın.
kuru üzüm, kuruyemişler başka?
O zaman sana ben enerji veren yiyecekleri yazsam daha doğru olacak. En başta yağsız kırmızı et, yulaf omega 3 yönünden zengin balık haşlanmış yumurta fakat çok haşlanmış olmayacak fasulye ve mercimek gibi baklagiller sert kabuklu kuruyemişler sağlıklı şekilde enerji verir. Muz kuru üzüm kuru incir de öyle.
ya çok çok çok teşekkür ediyorum sana :))) gerçekten deniycem teşekkür ederim :))))
Anladığım kadarıyla yaşın 25 in altında Burn ve Powarede tarzı içecekleri çok fazla tüketmek çok zararlı kuzenim de içiyordu ona da söylüyordum, iyi akşamlar.
yaşım 18 :) iyi akşamlar
bu kadar enerjiyi napcan :D
lazım işte
ya yürüyün gidin l*n :D
kaçak et mİ kesicen bakim :D
yok.
işin bitmiştir nasıl geçti :D
-.- hee çok güzel geçti
aaa hadi söyle ama :))
maçım vardı. o yüzden :D
haketmedin ama güldürdün :D
yapmasaydın :D
yok yok iyiki yapmışım :)
yeah :)
:))
Kardeşim bu enerji içecekleri kalp hastası ediyor hatta bunlar yüzünden ölen insanlar var doğal takıl bal muz ceviz pekmez ye görürsün enerjiyi :D
sorun yok enerji versin yeter.
peki doğal olarak da beslnicem
2-3 tane metro , 2 kutu redbull , fındık fıstık ye düz duvara tırman :D
peki teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Mesir macunu ye anında etki.
anında mı
Merkez efendi mesir macununu denemelisin! Anında etkisini gösteriyor! Çoğu glikozlu zararlı mesir macunlarının aksine doğal organik ve şekerden yapılıyor!
merkezefendi. com. tr
fındık fıstık bal karışımları oluyor onlardan ye
hmm markette satılır mı
aktarlarda kesin bulursunda her markette var mıdır bilmem bir bak yine
aktar nerde ya ilk defa duyuyorum :D ben daha çok markette falan bulanabilcek şeylerden bahsediyorum
baharat bitki otlar satan biryer illa biliyorsundur
yoksa marketten hepsini ayrı ayrı al fındık fıstık inncir ceviz bal pekmez
Tamamdır 👍
1 adet powerade
1 adat burn
1 adet canga
1 Adat metro ve 1 adet maxımus yedim iş halloldu çok çok teşekkür ederim :))))
bu vaziyetler hayra alamet degil sincap.. :-?
nası yani *-*
ya saçmala ben yapmam öyle şeyler
neyi yakıştıramadın :D?
hayra alamet değil ne demek ama :/
:)))
aktardan mesir macunu al
nerden bulayım ben onu *-*
aktar yani baharatçılarda vardır
bulamam onu :/
hmm
hmmmm :(
cezerye. D