Ben 7 sene yüzme antrenörlüğü yaptım lisanslı yüzücüyüm şimdi sadece özel dersler veriyorum yani şimdiye kadar ki tecrübelerim ile konuşuyorum :D Palet lastik zaten yani şu an muhtemelen palet kullanıyorsanız ya stil çalışmasına başladınız ya da tahta palet ayak çalışma kısmındasınız stil hazırlıkta. Bunlardan birindeyseniz zaten 1 aya kalmaz paletleri çıkartırsınız. Bir küçüğü çok sıkmaz bu numara bol geldiyse bir küçüğü tam oturur zaten bir süre sonra lastik olduğu için hafif bir açılma oluyor. Biz mesela bazı öğrencilerimizin büyük olduğunda çorapla giydiriyorduk. Onu da deneyebilirsiniz kimse yanlış anlamaz :)
Hocama sordum o da çorap giyebilirsin dedi de :D eğer küçüğü sıkmazsa onunla değiştircem ya Stil çalışmasındayız işte hataları düzeltmek için aldık paleti Palet yüzerken çıkmıyor ama böyle ayağım içinde oynuyor su girdikçe o da hoşuma gitmedi ya ayakkabı numaramla aynı almıştım
Paletler normalde 1 numara altı alınır. Çünkü hem bollaşıyor hem de lastik. Çorap giy hiçbir sorun olmaz o zaman tam oturur o yaşadığın his ortadan kalkar performans kaybı da olmaz. Aynen yani zaten stil çalışmaları çok uzun sürmüyor palet destek için kullanılır. Değiştirme imkanın varsa değiştir tabi ama ben olsam hiç uğraşmazdım çorapla giyerdim çoğu kişi öyle yapıyor :)
Onlar çok yorar ya sert plastik onlar :D Aslında bu turuncu star marka paletler var onlardan alsaydınız daha iyi olurdu daha rahat kullanımı var aldığınız biraz serttir performans gerektirir.
valla ben hiç yorulmadım ya :D paletsiz daha çok yoruluyorum paletle jet gibi gidiyorum hiçte yormadı ya aslında sert değil pek plastik terk parça rahat geldi bana
O zaman sana bir el paleti şart :D Şimdi stilleri öğrendikten sonra palete ihtiyaç kalmayacak. Paletle yüzmek keyiflidir güzeldir çok güzel farklı antrenmanları var paletin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tam oturması lazım ama fazlada sıkmaması gerek kramplara yok açabilir.
Evet tam oturması gerekiyor. Bileğini yorarsın ve palete tam hakim olamazsın.
bi küçüğü de çok sıkarsa :D
Ben 7 sene yüzme antrenörlüğü yaptım lisanslı yüzücüyüm şimdi sadece özel dersler veriyorum yani şimdiye kadar ki tecrübelerim ile konuşuyorum :D
Palet lastik zaten yani şu an muhtemelen palet kullanıyorsanız ya stil çalışmasına başladınız ya da tahta palet ayak çalışma kısmındasınız stil hazırlıkta. Bunlardan birindeyseniz zaten 1 aya kalmaz paletleri çıkartırsınız. Bir küçüğü çok sıkmaz bu numara bol geldiyse bir küçüğü tam oturur zaten bir süre sonra lastik olduğu için hafif bir açılma oluyor.
Biz mesela bazı öğrencilerimizin büyük olduğunda çorapla giydiriyorduk. Onu da deneyebilirsiniz kimse yanlış anlamaz :)
Hocama sordum o da çorap giyebilirsin dedi de :D eğer küçüğü sıkmazsa onunla değiştircem ya
Stil çalışmasındayız işte hataları düzeltmek için aldık paleti
Palet yüzerken çıkmıyor ama böyle ayağım içinde oynuyor su girdikçe o da hoşuma gitmedi ya ayakkabı numaramla aynı almıştım
Paletler normalde 1 numara altı alınır. Çünkü hem bollaşıyor hem de lastik. Çorap giy hiçbir sorun olmaz o zaman tam oturur o yaşadığın his ortadan kalkar performans kaybı da olmaz. Aynen yani zaten stil çalışmaları çok uzun sürmüyor palet destek için kullanılır. Değiştirme imkanın varsa değiştir tabi ama ben olsam hiç uğraşmazdım çorapla giyerdim çoğu kişi öyle yapıyor :)
daha yeni aldım zaten 2 hafta önce fişini atmadım değiştirirsem diye decatlondan aldım şu maviler var ya :D ondan
Onlar çok yorar ya sert plastik onlar :D Aslında bu turuncu star marka paletler var onlardan alsaydınız daha iyi olurdu daha rahat kullanımı var aldığınız biraz serttir performans gerektirir.
valla ben hiç yorulmadım ya :D paletsiz daha çok yoruluyorum paletle jet gibi gidiyorum hiçte yormadı ya aslında sert değil pek plastik terk parça rahat geldi bana
O zaman sana bir el paleti şart :D Şimdi stilleri öğrendikten sonra palete ihtiyaç kalmayacak. Paletle yüzmek keyiflidir güzeldir çok güzel farklı antrenmanları var paletin :D
paletle daha zevkli geldi evet :D özgüven veriyor palet asdfdgfd
Paletler çıkınca sanki ayakların işlevi yokmuş gibi hissetmek çok iğrenç bir his :D
evet 😂 Ankara'da mısın sende
Yok ben Tekirdağdayım ama Ankara'ya bir kaç kere yarışlara gelmiştim :D
Tüh be burada olsaydın keşke
Özel ders mi istiyorsun :D
belki olabilirdi
Yolum düşerse sözüm olsun o zaman sana öğretilmeyen püf noktaları veririm :)
o zaman gimme yıur nummber :D
😅 peki
Evet cuk oturması gerek rica etsem son soruma görüş atar mısın