Spor Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Fulya Terim olmalı mı? SucukluPismaniye Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bence kesinlikle olmalı. Fatih Terim'den tecrübelidir bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Fulya Terim olmalı mı? Cevapla Kadın Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Saçmalık olur be Ne bu Padişahlık sistemimi onlardan sonrada Babadan Oğula geçsin Anadan kızına geçsin Gerçi burası Türkiye Olmuyacak hiçbir şey yoktur 0 0 Yorumla
kırmızıtokalıkadın Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bir kilimden bir örnek yeter. Toplum olarak çoğu şeyi uç yaşamamız beni sıkıyor artık. Kulüp orası, aile şirketi değil. 1 1 Yorumla Melo_04 +1 yıl gördüğüm en haklı yorum Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl şu teeimlerden bıkmadınız mı? ben çok bıktım yahu... medyada görmek dahi istemiyorum 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Spor konusunda 443 cevap paylaştı. fatih terimin serveti 3 bin yılına kadar bitmez zaten ne gerek var 0 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Fatih terim ne yapabildi ki, Türkiye futbolu için Fulya Terim de ne yapsın😂 0 0 Yorumla
Uzaklarda34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Ulan ya nerden aklınıza geliyor istemezsizce güldüm 🤭😃😃 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu kulüp aile teşekkülü mü lan, kızını da voleybolun başına getirsin oldu olacak.. 0 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kanka hatta bakan olsun ondan sonra Başkan Başbakan Cumhurbaşkanı her şey olsun 0 0 Yorumla
1iskambilFalı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hayır, önce liyakat. En başarılı isimlerden biri olmalı 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Galatasaray bir Terim'i daha kaldıramaz 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilgisi eğitimi varsa olsun 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendisi bilir 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 304 cevap paylaştı. Saçma bir fikir 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Komik olur 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Spor konusunda 357 cevap paylaştı. Torpil torpil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Saçmalık olur be Ne bu Padişahlık sistemimi onlardan sonrada Babadan Oğula geçsin Anadan kızına geçsin Gerçi burası Türkiye Olmuyacak hiçbir şey yoktur
Bir kilimden bir örnek yeter. Toplum olarak çoğu şeyi uç yaşamamız beni sıkıyor artık. Kulüp orası, aile şirketi değil.
gördüğüm en haklı yorum
şu teeimlerden bıkmadınız mı? ben çok bıktım yahu... medyada görmek dahi istemiyorum
fatih terimin serveti 3 bin yılına kadar bitmez zaten ne gerek var
Fatih terim ne yapabildi ki, Türkiye futbolu için Fulya Terim de ne yapsın😂
Ulan ya nerden aklınıza geliyor istemezsizce güldüm 🤭😃😃
Bu kulüp aile teşekkülü mü lan, kızını da voleybolun başına getirsin oldu olacak..
Kanka hatta bakan olsun ondan sonra Başkan Başbakan Cumhurbaşkanı her şey olsun
Hayır, önce liyakat. En başarılı isimlerden biri olmalı
Bu ülke bi terimi daha kaldıramaz
Ne anlasin niye oluyor
Fulya Terim teknik direktör mü?
Olabilir neden olmasın ki
Galatasaray bir Terim'i daha kaldıramaz
Maşallah pek güzelmiş
Bilgisi eğitimi varsa olsun
Olsun yeni bir heyecan olur
gerek yok olmasın
Money talks derim