Fenerbahçe Kulübü, kadın futbol takımı kurulacağını resmen açıkladı. Başkan Ali Koç'un seçimlerde vaadlerinden biri olan kadın futbol takımı kurulmasıyla ilgili adımın atıldığı duyuruldu.
Büyük ülkeler kendilerini kadın futbolunda da geliştirirken, biz maalesef bu alanda sınıfta kaldık.
Fenerbahçe'den kadın futboluna adım. Fenerbahçe, kadın futbol takımını kuruyor. Kadın futbolu izlemeyi seviyor musunuz?
Ali Koç un Fenerbahçe kulübü başkanı olarak önceliği kadın hakları mı acaba? Önce kulüpte başarıyı elde etsin sonra bu işlere baksın. Ayrıca Brezilya U16 erkek takımının kadın dünya şampiyonu olan takıma fark attıktan sonra kadın futbolunu izlemeyi hiç te çekici bulmuyorum.
Bu bu kadar büyük bir mali kriz yaşanırken, dostlar "alış verişte görsün" misali yapılan bir hamle. Profesyonellikten çok uzak. Aynı yatırım erkek futbol takımının altyapısına yatırılsa ve altyapı birilerinin arka bahçesi gibi kullanılmayıp liyakat esas alınsa 80 milyonluk ülke dururken Mesut gibi bir yetenek Almanya'daki 2 milyon azınlıktan değil güzel ülkemden çıkar. Ali Koç ile bir şeyler değişecek gibiydi; ama o da düzene uydu.
Bir gönlüm diyor ki Beşiktaş’ı bırak fenerbahçeli ol ama sonra diyorum ki renklerle işim olmaz en iyisi Siyah-beyaz ama Fenerbahçe’de ilgimi çekmiyor değil.
@SkrErd37 Dediğin doğru ama sırf bazıları göz atacak diye kadınların mesleklerini ellerinden alamayız değil mi? Galatasaray'ın kapatma sebebi ise iflas :D
Ya elbet izleyeni olur tabi fakat futbol keyfini tam anlamıyla onların maçlarında alamayacağız. 😃 ben futbol maçı izleyecek olsam ve kadın futbolu da şifresiz kanalda olsa, tff 1. ligleri maçlarını izlerim daha iyi.
@SkrErd37 Yok kafam karıştı bir an Twitter'da birisi PSG geldi yazmış da aklım gitti valla :D. Doğru sen hem kadın futbolunu hem de 1. Ligi küçümsemiş oluyorsun :D
Yapılması gereken bir şeydi ama yanlış zamanda açıklama yaptılar bence. Millet erkek futbol takımına transfer bekliyor daha oraya transfer yapamıyorlar. Ne diyim hayırlısı olsun
Güzel bir adım umarım diğer kulüplere de örnek olur 🌸
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu konuda öncü Beşiktaş oldu yıllardır kadın futbolunda en başarılı takım ve yatırımları hep devam etti. Fenerbahçe de parayı kullanarak Beşiktaş ın rakiplerindeki oyuncuları alıp takım kuracak.