"Ali Koç" yönetimi, ülkede gerçekten bir şeyleri farklı yapıyor.
Bakın bu forma öyle gelişigüzel yapılamamış. Avrupa maçları için özel hazırlanmış. Akılcılık ön planda.
Marketing çalışması var ortada.
Şöyle anlatayım. Formalardaki armaların boyutları bellidir. Bu armalar televizyon yayını sırasında seyirciye bir anlam ifade etmez. Algılanması ve tanımlanması zordur.
Dikkat ederseniz formadaki fenerbahçe yazısının boyutları ise son derece büyük ve ekranda net olarak okunabiliyor. Dün sadece Finlandiya değil tüm İskandinavya her yakın çekimde o yazıyı okudu. Reklam öyle değil, böyle yapılır. Helal olsun. Sonuçta kendimizi dev aynasında görmeyi bırakmamız gerekiyor. Avrupa'daki sonuçlar ortada. Avrupada isim yapmak istiyorsan, önce o ismi ezberleteceksin. Bence yönetim bu fırsatı iyi değerlendirmiş
Böyle forma mı olur. Antrenman forması gibi hiç kullanmasınlar bence bunu satislarda elimizde patlar. Maçta giyilecek bir forma değil. En azından arma olurdu. Tasarım yapanı bence hemen istifa ettirsinler.
Cevap
9Cevap
Puma Manchester City 'e de aynı formayı tasarlamış. Muhammet gol attı helsinkiye adam armayı aradı la 🤣🤣
Hayatta almam ben bunu tisortten ne farki kadiki yildizlari sildik ama armayi niye siliyonuz. Ahh aziz baskan buyuk baskan kime biraktin takimi ya
Hiç beğenmedim. Arma yoksa ne anlamı var ki. Antrenman forması gibi, forma da değil hatta tişörte benziyor.
4. Yıldızı alamayınca ne yapacağını şaşırdılar 😂
Aradığım yorum
Anlamsız. Tişört gibi
Hepsi para için Avrupa’da bi halt yapamıyorlar keriz halkımızi iyi sömürüyorlar
Tişört bu resmen formada amblem olmalı
Arma olmaması kötü olmuş
Güzel sade duruyor ben likelıyorum 👉👍👈
Arma lazım yoksa ki yok pek iyi değil
7yakışır 😅
Ben bunu gecelik diye alırdım aslında mutlu olmaları lazım yönetim rahatlık peşinde sşsşfisid
Seksi
rezalet lan
Gayet güzel ve şık
Sen FB 19o7 misin eski Profilnadin
@Bilebilelatex yok o değilim
Tamam iyi gunler dilerim
Tişört gibi olmuş
Güzel sade
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?