Spor Spor yaparsam göğüslerim daha dik olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Spor yaparsam göğüslerim daha dik olur mu Güncellemeler+1 yıl ... Spor yaparsam göğüslerim daha dik olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet olur sürekli yapıyorum ama o hareketler kolay değil youtube'de izleyin 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Faydası var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var iki hafta ağrı çekersin Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok Hafif bir sarkma oldu şimdi dik sutyensiz durmuyorum artık büyük göğüslerim Yorumla
Elendil16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl bence biraz kilo verirsen olur niye olmasın ama spor konusuna dersen gögüs kaslarını geliştirmen lazım 1 0 Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Üst göğüs hareketleri yaparak çok faydasını görebilirsin 1 0 Yorumla
Okan5922 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Olur antrenman ve yiyecek içeceğe dikkat ederek yapabilirsin 1 1 Yorumla Okan5922 +1 yıl @semahsh Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl göğüslerine odaklı spor yapmalısın ama dolgunluğu gider bu sefer. masaj yap bence 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Göğüsler daha dik olmaz göğüs kısmın dikleşir oda göğüslerini dik gösterir 0 0 Yorumla
ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl yerçekimi diye bir şey var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙀 Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Komik beklentiler 😅 Sana da günaydın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın cinim Yorumla narinbirbey +1 yıl Olmaz öyle şeyler Yorumla
masöryalçın Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Daha dik dedine göre zaten dik ne istiyosun yukarı bakmalarınımı 1 0 Yorumla
ŞipşakCemaL Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Hayir olmaz yinede masaj tarzi şeyler uygulaman lazim 1 0 Yorumla
Esraxdd Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Olur belin incelir daha iyi durur 4 1 Yorumla baranTek125 +1 yıl Aynen öyle 😅😏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sarktıysa bir daha dikleşmiyor. 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Çok sarkık değil sarkma yolunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman daha fazla sarkmasını önler spor Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Sarktım mı düzelmiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır araştırabilirsin makaleler var sarktı mı eski haline operasyonla geliyor sarkmadan önce spor yaparak sarkması engelleniyor Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hı anladım sarkaması için büyük olması lazım Yorumla Soran +1 yıl @Karizma_14_ küçük goguslerde sarkar Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Çok küçükler sarkmaz ya Yorumla Soran +1 yıl @karizma_14_ hepsi sarkar Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hadi ya seninkiler kaç beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi en kötü doğumda sarkıyor zaten tüm kadınların az çok Yorumla Karizma_14_ +1 yıl şu an nasıllar Yorumla
1bardaklimonata Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Hafif faydası olur ama kilo alıp veriyorsan zor 1 0 Yorumla
UfukKiraz_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Göğüslerinin ölçüsü nedir? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 80b Yorumla eczaneteknisyeni +1 yıl gayet guzelmis Yorumla UfukKiraz_36 +1 yıl Bence gayet güzel göğüslerin. Neden dikleştirmek istiyorsun? Çok mu sarkık? Yorumla Soran +1 yıl Çok değil ama sarkma yolunda Yorumla UfukKiraz_36 +1 yıl Hımm anladım. Uçları ayrı taraflara mı bakıyor Yorumla Soran +1 yıl Gibi evet Yorumla UfukKiraz_36 +1 yıl Hımmm kol kalarını güçlendirecek sporlar yapmalısın. bir de soğuk su masajı banyoda Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Yaptığın spora bağlı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Soruyorum işte Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Göğüs kaslarını çalıştıracak sporları dene Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 654 cevap paylaştı. Evet etkisi olur.. 1 0 Yorumla
Ozanozgur11 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ah tatlım başka yolları da var ne gerek spora 🤣 0 0 Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl göğüslerin son halini göster 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla bayram06_40 +1 yıl görmeden nereden bileceğiz müecinmiyiz biz Yorumla
yalnizinizm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Neden şu anda nasıl ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarkma yolunda Yorumla yalnizinizm +1 yıl Hmmm benim sayfamdaki kafaya basar mısın Yorumla
Ankiralee Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Bedeni kac 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 80b Yorumla Ankiralee +1 yıl Ne buyuk ne kucuk diklesir o ama ona gore spor yap ama evlenince yine sarkar Yorumla Soran +1 yıl Neden evlenince Yorumla Ankiralee +1 yıl Hamileligi var arti kocan tarafindan yipranma payi var sütü var süt bezi var cok etken mevcut Yorumla
NicktirrEttt Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Boyuna bağlı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla NicktirrEttt +1 yıl Göğüslerin kaç beden şu an Yorumla Soran +1 yıl 80b Yorumla NicktirrEttt +1 yıl Sana program yazıyım. Snap ya da telegram var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok ne programı Yorumla NicktirrEttt +1 yıl Göğüs dikleştirmek için spor programı Yorumla Soran +1 yıl Buradan yaz Yorumla NicktirrEttt +1 yıl Sormam gerekenler var Yorumla Soran +1 yıl Tm soor Yorumla NicktirrEttt +1 yıl Burdan olmaz diyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla NicktirrEttt +1 yıl Özel bölgen olduğu için sorular da özel kaçabilir çünkü. Neyse sen bilirsin Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Dik degillermi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Çok değil sarkma yolunda Yorumla spitzbub +1 yıl Kac yasindasin ki Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla spitzbub +1 yıl Tas gibi olmalari lazim Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla spitzbub +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla spitzbub +1 yıl sana dedim Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla spitzbub +1 yıl bulusuyormusun Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla spitzbub +1 yıl burdamisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıllar şimdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sarkma yolunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohh göreyim mii Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolur nolur nolurrrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet olur sürekli yapıyorum ama o hareketler kolay değil youtube'de izleyin
Faydası var mı
Var iki hafta ağrı çekersin
Peki teşekkürler
Çok Hafif bir sarkma oldu şimdi dik sutyensiz durmuyorum artık büyük göğüslerim
bence biraz kilo verirsen olur niye olmasın ama spor konusuna dersen gögüs kaslarını geliştirmen lazım
Üst göğüs hareketleri yaparak çok faydasını görebilirsin
Olur antrenman ve yiyecek içeceğe dikkat ederek yapabilirsin
@semahsh
göğüslerine odaklı spor yapmalısın ama dolgunluğu gider bu sefer. masaj yap bence
Göğüsler daha dik olmaz göğüs kısmın dikleşir oda göğüslerini dik gösterir
yerçekimi diye bir şey var
🙀
Komik beklentiler 😅 Sana da günaydın
Günaydın cinim
Olmaz öyle şeyler
Daha dik dedine göre zaten dik ne istiyosun yukarı bakmalarınımı
Hayir olmaz yinede masaj tarzi şeyler uygulaman lazim
Olur belin incelir daha iyi durur
Aynen öyle 😅😏
Sarktıysa bir daha dikleşmiyor.
Çok sarkık değil sarkma yolunda
O zaman daha fazla sarkmasını önler spor
Sarktım mı düzelmiyor mu
Hayır araştırabilirsin makaleler var sarktı mı eski haline operasyonla geliyor sarkmadan önce spor yaparak sarkması engelleniyor
Hı anladım sarkaması için büyük olması lazım
@Karizma_14_ küçük goguslerde sarkar
Çok küçükler sarkmaz ya
@karizma_14_ hepsi sarkar
Hadi ya seninkiler kaç beden
Hepsi en kötü doğumda sarkıyor zaten tüm kadınların az çok
şu an nasıllar
Hafif faydası olur ama kilo alıp veriyorsan zor
Göğüslerinin ölçüsü nedir?
80b
gayet guzelmis
Bence gayet güzel göğüslerin. Neden dikleştirmek istiyorsun? Çok mu sarkık?
Çok değil ama sarkma yolunda
Hımm anladım. Uçları ayrı taraflara mı bakıyor
Gibi evet
Hımmm kol kalarını güçlendirecek sporlar yapmalısın. bir de soğuk su masajı banyoda
kesinlikle daha dik olur..
bence dımdık olur ama uzun sure spor yaparsan
Yaptığın spora bağlı
Soruyorum işte
Göğüs kaslarını çalıştıracak sporları dene
pek alakası yok sanırım
Evet etkisi olur..
Olur ama sadece sporla olcak iş degil tabi
Olur
Olur
Kaslar sıkılaşır
Olmaz
Aynen. ...
evet
olur
kesinlikle olur
Sarkikmi
Gerekli antrenmanlarla tabii ki olur.
Ah tatlım başka yolları da var ne gerek spora 🤣
göğüslerin son halini göster
Oldu
görmeden nereden bileceğiz müecinmiyiz biz
Neden şu anda nasıl ki
Sarkma yolunda
Hmmm benim sayfamdaki kafaya basar mısın
olur
Onunla bi alaksı yok onun yaaa
Evet sıkılaşır
olmazz
Şınav çek
Öyle dik olmazki
Bedeni kac
80b
Ne buyuk ne kucuk diklesir o ama ona gore spor yap ama evlenince yine sarkar
Neden evlenince
Hamileligi var arti kocan tarafindan yipranma payi var sütü var süt bezi var cok etken mevcut
Boyuna bağlı
Nasıl yani
Göğüslerin kaç beden şu an
80b
Sana program yazıyım. Snap ya da telegram var mı
Yok ne programı
Göğüs dikleştirmek için spor programı
Buradan yaz
Sormam gerekenler var
Tm soor
Burdan olmaz diyorum ya
Neden