Yapısal olarak çok önemli bir kısmını yağ oluşturur, spor ile de yağ yakacağın için küçülme olacaktır. Tabi bunu yediklerinle yani beslenme düzeninle de desteklemen şart.
Bir de o bölgeyi çalıştıravak egzersizler de yapmalısın belli bir miktar ki estetik bir görüntü oluşsun, yoksa o yağ eksilmesi sonucu istemediğin bir görüntü oluşabilir.
Hatta sporcu kadınların çogunun küçüktür ve küçük olma sebebi de sporun oradaki yağları yakmasıdır.
Hayır, tek başına egzersiz göğüslerin küçülmesine neden olmaz. Göğüsler çoğunlukla egzersizin azaltamayacağı yağ dokusu ve salgı bezlerinden oluşur. Diyet ve kilo kaybı göğüs boyutunda bir azalmaya neden olabilir, ancak tek başına egzersiz göğüs boyutunuzda gözle görülür bir değişikliğe neden olmaz.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla 2 yorumu gör
Soran
1 ay
Merhaba efendim 47 kiloyum 1.58 boyum ama 90 beden gögsüm var tek çare ameliyat mıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Küçülür.
Yapısal olarak çok önemli bir kısmını yağ oluşturur, spor ile de yağ yakacağın için küçülme olacaktır. Tabi bunu yediklerinle yani beslenme düzeninle de desteklemen şart.
Bir de o bölgeyi çalıştıravak egzersizler de yapmalısın belli bir miktar ki estetik bir görüntü oluşsun, yoksa o yağ eksilmesi sonucu istemediğin bir görüntü oluşabilir.
Hatta sporcu kadınların çogunun küçüktür ve küçük olma sebebi de sporun oradaki yağları yakmasıdır.
Bazı göğüs hareketleri kas çalıştırdığı için göğsü küçültebiliyor diye biliyorum.
sanmam
Hayır, tek başına egzersiz göğüslerin küçülmesine neden olmaz. Göğüsler çoğunlukla egzersizin azaltamayacağı yağ dokusu ve salgı bezlerinden oluşur. Diyet ve kilo kaybı göğüs boyutunda bir azalmaya neden olabilir, ancak tek başına egzersiz göğüs boyutunuzda gözle görülür bir değişikliğe neden olmaz.
Merhaba efendim 47 kiloyum 1.58 boyum ama 90 beden gögsüm var tek çare ameliyat mıdır
Göğüsteki yağ dokusu azalır sadece. Ama gözle görünür bir değişiklik olmaz. Yapmaya devam et derim olmazsa ameliyatla alırsın.
memen eğer küçükse evet daha küçük gözükebilir
yani zayıflayınca biraz küçülür ama çok fazla bir beklentin olmasın
Zaten zayıfım 47kilo hiçbir elbise yakısmıyor ya of
dediğim gibi zayıflıkta da çok bi küçülme olmaz çok mu büyükler?
Yani boyuma göre evet
ölçü olarak 90 üzeri mi?
Evet maalesef
yani kilo almayı dene aşırı zayıflıktan çok büyük gözüküyor olabilir
Teşekkürler düsünmeliyim
rica ederim görmeden anca bu kadar yorum yapabildim yardımcı olmuştur umarım
Genetik mi büyüklüğüüü cup ne kullanıyorsuunn🤔🤔🤔
Genetik yaw
Çok şanslısın işte kime çektiyseen 😊😊
Ne şanslısı kıyafet yakısmıyor öyle kafama göre giyemiyorum
Bence çok kadınsı seksi duruyor çoğu kadın boşuna mı silikon takıyor destekli giyiyoor 😂😋 yaş kaaçç
🤔🤨🤔🤨🤔
şişmansan kilo verdikçe küçülebilir
Yok deilim
o zaman küçülmez
Ölçü ne şuanda ona göre cevap veriyim
Küçülür ve sıkılaşır
lütfen küçültme
Eğer yağsa küçülür değilse maalesef
değil.
Biraz mümkün
Küçülür kesinlikle
Küçülür