merak ettiğim bir konu. nitekim kimse günaha girmek istemez 🥺.
Kızların gym de squat yapması caiz mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her bir cm'si sevaptır...
Lütfen şu düşünceyi aklınızdan çıkartın. Dinimize kalsa Kadınlar evde peçeleriyle bütün gün otursun istiyor. Boş işler bunlar sizi bir kitap yönlendirmesin. Düşünceleriniz aklınız ve zekanızı daha kaliteli bir işe yönlendirin
Dinimiz kadınlar evde peceleriyle bütün gün otursunlar diye birşey demiyor. Kadınlarda özgürce dolaşabilirler sadece din kadınlara ve erkeklere sınır koyuyor En büyük kalite Kur'an'dır.
en iyi görüş hakkım 3 olsaydı kesinlikle sizin görüşünüz buna dahildi. kadınların özgürlüklerini onlardan daha fazla düşündüğünüz için teşekkür ederim.
@nyanya1384 Sorun değil zaten beni tanıyorsun ince düşünmen bile yeter benim için. Souyu beğenmemi ister misin? gizliden cıkamam herkes benimle aynı düsüncede değil cünkü.
Sonuç itibari ile erkeklerin bir çoğu sevgili/eş olarak kadınları tüm gün evde oturacak dışarı cıkmıcak olarak bakıyor. Dışarı çıkarsa kesin aldatır diye düşünüyorlar bu kadar özgüvensizlik olmaz açıkçası. Kadın zaten ne yapması ve ne giymesi gerektiğini , oturup kalkmasını her şeyi biliyor. Kıskançlıkla psikolojik şiddeti ayırt edemiyorlar bu yüzden ülkemiz medeniyet yönünden çok geride kaldı.
soruyu istersen beğenirsin. kim olduğunu görmüş olurum. gizlenmeni anlıyorum. KS Türkiyenin ufak bir özeti gibi. herkes hoşgörüden bahseder ama düşünceler biraz farklılaşınca, gerçek yüzleri çıkar ortaya.
Kesinlikle öyle katılıyorum , siyaset , din ve taraftarlık gerektiren spor aktiviteleri hakkında tartışma ve kavga olmadan konuşulmayan tek ülke Türkiye zaten. Kimseyle hiç bir konu hakkında konuşulmuyor ve sohbet edilmiyor. 🤷♂️ Aksi belki 500-1000 kişiden 1-2 kişi ile kaliteli tartışma yapılabilir diye düşünüyorum. Sen de benim gibi geniş görüşlü ve eleştireye herhangi bir konuda tartışmaya açık birisin. Yakında mumla aramak bile fayda etmicek bizler gibi insanları aramak için.🤔
evet açık biriyim. insanlar ama burada "benim görüşüm bu saygı duymalısın" ı kullanarak asla saygı duymayacağım düşüncelerini paylaştıkları zaman benden tepki alınca "demokratik hakkım" diye ağlıyorlar. bu durum bana çok absürt geliyor. insanlar demokratik hakkın ne olduğundan bi haber. başkalarını kısıtlamak isterken bu haktan bahsetmeleri olayı farklı bir boyuta taşıyor elbet. hem ben devlet miyim? ben bir bireyim, önüme sürülen her görüşe saygı duyma zorunluluğum yok. yazılan her yoruma, ya da soruya vs bu da bunun düşüncesi diye yaklaşamam. bunları yazınca bazılarına hoşgörüsüz geleceğime eminim. pek umrumda değil. öyle olmadığımı biliyorum. ama bu konu buraya sığmaz.
Sende ciddi problemler var bence 😂 hem günah mı diye soruyorsun hem de gizli arkadaşın İslamiyet'e karşı attığı iftiraları doğruymuş gibi kabul ediyorsun. İslamiyet hiç kimsenin özgürlüğünü elinden almaz aksine özgürlük verir ama bir insan gibi yaşaması ve sınırları dışına çıkmaması için de kurallar koyar, bu kurallar yok sayılarak yaşandığı taktirde görüyoruz zaten dünyanın genel halini, İslamiyet ile alakası olmayan toplumlar kadınlara fuhuş yaptırır (fuhuş İslamiyette zinadır), İslamiyet ile alakası olmayan toplumlarda kadına şiddet ciddi oranda fazladır (Kadına şiddette İskandinav ülkeleri ilk üç sırada), İslamiyet ile alakası olmayan toplumlarda ırkçılık yine çok yüksek oranda fazladır (ABD başta olmak üzere tüm Avrupa ve Çin) vs. say say bitmez İslamiyet'in faydaları ama işte uygulayan yok, dolayısıyla bu saydığım mevzular ve daha nicelerini yaşayan birçok insan var Dünya'da. G. t baş açarak daha medeni olmuyorsun sadece daha ilkel bir yaratık oluyorsun, malum taş devrinde insanların doğru dürüst giyecek elbiseleri bile yoktu kıçında yapraklarla dolaşıyorlardı, şimdi ise 2022 dünyasına bakıyorum ve o taş devri ile farkımız olduğunu düşünmüyorum, sadece yaprak gitti tayt geldi, crop geldi, mini şortlar geldi 😂 yani siz kendi beyninizi kandırıyorsunuz sadece başka bir şey değil. İstiklal Marşı'nı defalarca okuyup anlamanızı tavsiye ediyorum.