Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla sizlerleyim ⚽, Lionel Messi Barcelona'dan ayrıldıktan sonra nereye gideceği belirsizdi. Dün yapılan basın toplantısı sonucu Messi PSG ile sözleşme imzaladı. Artık efsane PSG'de forma giyecek! Ancak PSG, bunca yıldız oyuncuyu karosuna katarken ekonomik olarak oldukça zorlandı. Messi'yi alırken de PSG'nin sahibi petrol fiyatlarını arttırdı. Sizce bir oyuncu için bu kadar riske girmek mantıklı mı?
Messi için değer
Gereksiz bir hamle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
PSG'nin sahibi Messi'yi alabilmek için petrol fiyatlarını arttırdı! Bir oyuncu için bunları yapmak mantıklı mı?
Bana kalırsa bu durumda risk diye bir şey yok, böyle bir oyuncuyu almanın takıma getirisi düşünüldüğü zaman, mantıklı bir hamle olarak bile görülebilir.
Dünya basını Messi'nin 20 yıl sonra Barcelona formasını çıkarıp, PSG forması giydiğini konuşacak. Bu reklamların getirisini düşündüğün zaman bence bir risk değil, yapılması gereken bir hamle gibi duruyor. Bu ayrıca forma satışına, bilet satışına katkı da sağlayacak.
Aldığı risk ona misli ile kar olarak dönüyor gibi görünüyor şu an itibari ile. 🙂🙂
Gereksiz bir hamle olarak düşünülse de , bu tip kulüplerde yatırım danışmanları var. Kulüp başkanı boşa para harcamaz. Mutlaka hesabı yapılmıştır. Messi, taraftar nezdinde sevilen bir futbolcu. Arjantin Milli Takım kaptanı, Barcelona"da başlayan bir kariyer yıldız bir oyuncu. Sadece forma satışı ile reklam gelirleri verdiği paranın kat be kat üstünde kazanabileceğine inanıyorum.
Bunca yıldıza rağmen şampiyonlar liginde yarı finalde Barcelona veya Bayerne elenmesi yok mu Paris'in? Futbolun iyice para tekeline girmiş olması ve modern futbolu sevmeyen biri olarak hoşuma gitmiyor açıkçası. Futbolda bir çok yıldız geldi geçti çok değil birkaç yıl içinde Messi ve Ronaldo'ya da veda edeceğiz...
Bende öyle düşünüyorum. Çok iyi kadro kurdular ama önemli olan kadro değil oyun stili. Barcelona eleyemez ama Chelsea ya da Bayern gibi dinamizmi yüksek takımlara elenme ihtimalleri çok yüksek.
Bencede bir İngiliz takımının onları tokatlama ihtimali çok yüksek geliyor Barcelona'ya göre. Bu Chelsea, ya da City veya Live olabilir. Umarım seneye de Ronaldo'yu alırlar da, bizim hayallerimiz de bari gerçek olur 😂
PSG çok pis patlayacak ama ne zaman bakalım. Takım içinde de huzursuzluklar çıkacak gibi geliyor bana. Herkes kendi egosuna oynayacak muhtemelen. Yakın dönemde zaten fosil yakıt dönemi bitiyor. PSG'yi muhtemelen sahibinden hor kullanılmış, borcu olan, yatırımı ve geliri az olan bir kulüp olarak satışa çıkaracaktır. Bunlar daha PSG'nin iyi günleri.
ismin varsa kıymet görüyorsun tamam basarısına lafım yok... ama ne cevherler var ismi duyulmamış ya da bazı paralar nerelere aktarılması gerekiyorken kimlere hibe ediliyor... dünyada ne meseleler var bence bazı sorunlara genel olarak el atmalıyız... cok gereksiz şeylere toplu paralar milyon dolarlar veriliyor...
bu arada isveç ten shaqiri italyadan belotti de iyi oynuyor haaaa :))) shaqirinin sevinme pozuna belotti nin yüz ifadesindeki alaycı kardeşim gülüşlerine hastayım :)))
PSG kadrosuna gençleri katması gerekiyorken daha fazla yaşlandırıyor. Mbappe ve Veratti bu ortamda oynayabilecek tek tük futbolculardan. Ramos Madrid'den ayrılırken aklına PSG'yi koymuş gibiydi. Ramos her ne kadar defans olmasına rağmen 100 gol atan futbolcuysa da artık yaşlandı. Uzun lafın kısası, Psg böyle bir hamle yaparak takımın geleceğini riske attı.
her katarlı petrol mu satıyor reis? Bu adamın beIN Media Group'un sahibi Spor yayınlarından kazanıyor yani parayı.. Petrol fiyatını arttırdığını nereden çıkardın yav
Qatar Sports Investments sahibi. Bu şirketin birçok yerde hissesi var Bein'den tut petrol şirketlerine kadarr birçok alanda birçok şirkette hisseleri var
Qatar sports eğlence spor işleriyle ilgileniyor petrol hissesi yok diye biliyorum ki olsa bile fiyatını arttırma gibi bir yetkisi vs. olmaz ki o yetkisi olsa bile adam messiye neymardan az para ödüyor : )