Selam.. 🌸Dünya Boks Konseyi, kız kardeşini köpek saldırısından koruyan ve köpekle boğuştuktan sonra yüzüne yaklaşık 90 dikiş atılan Bridger Walker'ı "Dünya Şampiyonu" ilan etmiş..👏🏻👏🏻
Kardeşler için abiler kahramandır zaten ve bu harekette onun göstergesi olmuş..
Bu küçük kahraman gibi sende yeri geldiğinde kız/erkek kardeşim için kavga eder misin? Kendini riske eder misin?
İşte bu be işte bu harikasın sen çocuk. Kardeşini koruyan bir abi çizelim oraya. Bu nasıl bir cesarettir be yiğidim helali hoş olsun. Sen gerçek bir dünya şampiyonusun. Bu hareketinle de kardeşinden hayat boyu yiyeceğin trip sayısı minumum seviyeye indi hadi iyisin aslanım 🤣🤣 10 kaplan gücünde bu çocuk 🤣🤣
Bir kız kardeşim yok ama olmasını çok isterdim ve evet kız kardeşim için canımı hiç düşünmeden tehlikeye atarım. 1 saniye bile düşünmem. Birisinin kız kardeşime değil fiziksel, duygusal şiddet bile uygulaması gazab-ı şahaneme maruz kalması için yeterli bir sebeptir. Saçının teline gelen zararda o kişinin parmaklarını kırarım. Bir de hâlâ aile mirasında kız çocuklarına hiç miras bırakmayan ya da 3/1'ini verenler var. Ben asla kız kardeşimin malına göz koymam gerekirse benden daha fazla alsın. Resmen doğmamış kız kardeşim için hiddetlendim 😂😂
kardeşim için kavga ederim elbette.. yani yine de mantık çerçevesinde yaklaşırım belki aklım daha başında.. ama çocukken düşünmezdim:) sanırım kimse düşünmez
muthis guzel bir haber bu cokda pozitif etkiledi beni garip ama cocugun bu durumuna ragmen cok hosuma gitti. evet kardesim icin cok kavga ettim gene de ederim hatta tum sevdiklerim icin.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Kardeşini korumak için köpekle boğuşan çocuğu Dünya Boks Konseyi "Dünya Şampiyonu"ilan etti. Kardeşin için kavga eder misin?