Bence kardeşler bakkala göndermek ve çeşitli ayak işlerinde kullanmak için var.Ara sıra dövüp stress atma olayı zaten bambaşka güzel :)
Siz kardeşiniz Dövermisiniz?
Siz kardeşiniz Dövermisiniz?
kardeşim erkek kçükken baya döverdim karateye gidiyoduk birlikte tabi o kçüktü hocada bizi eşleştirince artisliğimi üzerinde yapıyordum ah kuzum benim:)) ama büyüyünce durum değişti vurup kçıyordum odama:) şimdi zaten görüşemiyoruz bile ama kardeşler keşke hep kçük kalsa:)
erkek olduğu için gücüm yetmiyor :D yatırıp tekmelediğini bilirim adinin :D
ama ben de dolaptan çıkardığım 1 litrelik buz şişesini sırtına fırlatmaktan geri kalmam :)
güldürdün lan :D hiç döveceğim bir kardeşim olmadı ablam oldu bu soru ablam için geçerli olabilir çok dayak yedim çünkü küçükken ablamdan çeşitli ayak işlerinide yapardım :)
ben en küçüğüm. ne olduysa bir kere benden 2 yaş büyük ablama tokat atmıştım. 7-8 sene önce. onun yüzüne baktığımda şimdi bile utanıyorum
Cevap
7Cevap
Her zaman olur ya :) sonra o oturur ağlar babam ona sorar ne oldu diye o da yalan yanlış bir şey söyler babamda gelip bana kızar :D
kardeşime arada elimde olmadan vuruyorum ama bende bir kardeşim lan :( yani ablam bana vurmuyor neyseki :D
tartışmalar olur o normal de dövmek nedir
birde bundan eğleniyorsa insan sorunludur bence...
Ortanca kardeşimin ağzını burnunu kırsam doymam ama kız kardeşime kıyamam
Kız kardeşim var şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı.
Şamar oğlanına döndü =)) O yüzden yıldızımız bir türlü barışmıyor.
Benim bir abim var küçükken çok kavga eder dövüşürdük o üniversiteye kadar şu an hiç kavga etmeyiz gerçi oda üniversitede bende başka illerdeyiz ama yazlarıda iyi geçiniriz. Kardeşinin kıymetini bil başka ile gittiğinde kıymetini anlıcaksınn...
O beni döver daha çok..
Kas filan da yaptı iyice vursa yıkılırım :D
Biz abimle bir olup erkek kardeşimi kullanıyoruz o işler için ama şiddet yok :D
Döverdimde önceden şimdi büyüdü , güçte yetmez oldu
çok fena dövüşürüz evde kapılar lavabolar camlar kırılır :D
gecen gün bir çocukla çıktığını öğrendim.çocuğu da dövdüm, evde kardeşimi de dövdüm.
Erkeğim ulan ben.
çıktığı çocuk adam gibi biri değil, fırlama, serseri biri ben onu önceden de uyardım tamam dediydi bana.2-3 sonra pişman olup ağlayacağına şimdi dayak yesin-küssün bana başına kötü bir şey gelmesin bende kimsenin namusuna kötü gözle bakmadım.ailesiyle de adam gibi gittim konuştum, tanıştım.
Artık gücüm yetmiyo sıpaya :(
Sesimi bile yükseltmem.
Az önce 10 saniye bile olmadı
Akıllanmıyor ki kereta :D tabi ayıcık gibi üstüme atlayp beni devirmese iyi tabi de. . :))
dövmem de kavgalar oluyo
Dün kuzenimi dövdüm, kola almaya gitmedi :/
Hiç iyi anlaştığımız oldu mu ki?
Dövemiyorum artk gücüm yetmiyor :(
haha hem de nasıl :DD
Saç başa girdiğimiz olmadı değil.
her kardeş kavga eder
Hayır.
Ablamla gayet iyi anlaşıyoruz
Sinirlenirsem evet.
Abimi doğramıştım :D
Evet.