Ben ne saklayabiliyorum , ne yiyebiliyorum. Kıyamıyorum kii 💗
3 ay
Ben markete her gittiğimde kutu ile çikolata alır çocuklara dağıtırım. Daha dün akşam eve gelirken 2 kutu farklı çikolata aldım bayramda gelip izle basan olursa veririm. Bu benim çok hoşuma gidiyor şahsen.
Saklamam genelde haftada bir gün abur cubur günümüz olur birlikte gider alacaklarımızı alır eve gelir birlikte yeriz hiç kendime özel bir şey almam. Sadece yiyecek değil kıyafet aldığımda bile küçüğünü kardeşime alırım.
Ben de senin gibiyim, gerçekten kıyamıyorum 💕 Evde bir şey alıyorum, daha ağzıma atmadan bir bakıyorum çocuklar çoktan gözlerini dikmiş 🙈 O yüzden saklamak yerine baştan paylaştırıyorum, herkes gönlünce yesin diye. Anneliğin matematiği hiç tutmaz zaten, hep başkası kazanır 😄🍪👶🧸
Cevap
19Cevap
Şimdi olsa seve seve veririm gadası 🙃
Hayırdır gadam , umarım kötü bir şey yoktur
Eskiden durumlar kötüydü guzum ondan 🤣imkan yoktu
Anladım, gadam daha gençsiniz ya , rabbim ömür vaad ettikçe nimet ve sultanı da sunuyor.
Öyle tabi guzum.
Saklamam.
Onlar bana sorar, çikolatan var mı diye, bir ara almıyordum, üf püf diyorlardı bebeler, neyse geçenlerde kardeşcik çantamı karıştırdı, oooo dedi, değişik abur cuburlar falan :D Sevinç nidaları attı , bahtiyar oldu kardeşcan :D
Tabii ki eskiden 2010-2011'de falan küçükken yapıyorduk öyle şeyler şimdi en özlediğimiz anılardan birisi oldu çikolatayı cetvelle bölmek gibi ölçüp santimetresine kadar
Ağabeylerim var. Kendime ait abur cuburlarım var. Paylaşmam için sormaları yeterli. İzinsiz alınan her şey sinirlendirir beni. Sadece sorsunlar, bir tane bile kalmışsa bile veririm.
kardeşim olsa saklardım, kusura bakma bebe (kardeşim olsa öyle seslendirdim köpeğime bazen öyle sesleniyorum) ama paylaşmak benlik değil.
Saklıyorum yine buluyor. E bi dur bana söle ben zaten yarısını veririm diyorum ama yok ille beni sinir edecek
Keşke saklayıp kendin yesen en azından göbüş yapardın
İnsan kardeşin gizli abur , cubur yer mi? Sen nasıl kardeşsin?
(Yataginin altına sakla ) 🤣🤣🤣😀
Alır almaz ağzını açıp veririm marketten gelir gelmez yani
Seni sakladığın en büyük acur cubur ama neyse. İnsan küçük bir ısırık verir
abimin abur cuburunu yiyorum ondan sonra o da benden para istiyor normalde markete gitmeye üşeniyorum
Pek almam zaten
Bana abi olarak lays al akşama ajsjs 🤣
Hello kittyli olsunn timam mii
Kardeşim olsa saklardım 😂😂
Ben kıyamıyorum 13 yaşında abim olsa gömerim ama asksks
Hahaha hiç acımam diyorsun 😂
Küçük kardeşimde acırım abimde acımam wjsks
Kardeşim yok, kökten çözüm 😜
Saklamam çünkü yemez 😄
saklamam elim bol veririm yesin fukara
Saklama I'm hep hshshsh
Ama maşallah açtığım an uyaniyorlar yiyolar benle