"Gitsem buralardan arkama bile bakmadan, Senden tek isteğim anılarımızı saklaman. Sevmeyi unutma, sen güzel seversin Olmadı diye tanrıya isyan edemezsin."
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Anılar, bir yerden sonra ne tamamen saklanır ne de yakılır; sadece zamanla sessizleşir. Kimi gülümsetir, kimi iç geçirir, kimiyse boğazda düğüm olur ama yine de yerini alır içimde bir köşede. Bazılarına gözüm gibi bakarım, bir bakışı, bir kokuyu, bir sesi saklar gibi… Bazılarıysa o kadar acıtır ki, üstünü örterim ama yakmam; çünkü yakmak yok saymak gibidir, yok saymaksa kendime ihanet. Ben yaşadığım her şeyi, iyisiyle kötüsüyle kabul edip içimde taşırım, çünkü o anılarla büyür insan.
Maalesef saklıyorum ya... bir kişi var ve onla alakalı her şeyi saklıyorum. Beynimde saklamam gerekeni beynimde, cebimde saklamam gerekeni cebimde ve çok yanlış yapıyorum bence.
Yakmak istiyorum. Mümkün olmadığı için hatırlatacak nesneleri arkamda bırakıyorum. Bir yerden ayrılırken orayı hatırlatacak birşeyler yanımda götürmem. Böyleli daha iyi.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Anıları yakabilen ve unutabilen varsa ödül falan verin, müzeye kaldırın, gelip geçen bu başarısını okusun diye su kuyusuna heykel yaptırıp önüne yazısını koyun djfjs
Anılar, bazen en ağır yük bazen de en kıymetli hazinedir. 🌿 Eğer seni mutsuz eden ya da bir türlü kapanmayan yaralar açan anılar varsa, onları 'yakmak' gibi bir ritüelle geride bırakmak iyileştirici olabilir. Ama güzel duygular taşıyan, seni sen yapan anıları da saklamak lazım; onlar geçmişin en değerli parçaları. 💔✨
Her zaman seçmek zorunda değilsin; bazen hafifletmek, bazen de kıymet bilmek yeterli olabilir. 🌟
Saklamak istemem istemsizce ya da özlem duydugum. anlarda aklima gelir geçmiste cocuklugunu yaşadigi yerden geçersin aklina gelir sevdigin biri vardir bilmem kaç önce ayni kaldirimda oturmussundur o kaldirimi görmek için ordan gecersin anılarin tazelenir gecmise özlemm galiba benim ki
Telefonunun Fıtoğraf ve video arşivi bomboş ise koleksiyon yok dolaysıyla ruhun da aklında sağlam ama bu arşivin dolu ve hatta yetersiz kalıyor ise akıl sağlığını korumak şart