Spor salonundaki kız birlikte antreman yapalım mı dedi. Yanlış mı anlamalıyım?

Ya arkadaşlar spor salonunda kadin giyinme odasindaydim koronadan oturude 2 tane mekik aletinin birini buraya koymuşlar bende kimse yokken sporum bitmişti gitmeden mekik çekip gideyim dedim mekik çekiyodum uzun zamandır burda spor yapan bi kız vardı o girdi odaya o girince utandım çünkü mekik aletini perdenin arkasına gizlemisler bende salak gibi orda mekik çekiyorum merhaba dedi gülerek bende heyecanla merhaba dedim üstünü soydu
Spor üstünü falan giydi rahatlıkla bilmiyorum ama ben genelde kimsenin yanında soyunamam neyse bende gittim odanın tuvaleti var orda üstümü çıkardım tisort giydim içeri girdim bu kızda tam kapıdan çıkıp spor yapmaya gidecekken kapıyı açtı tam cikiyodu geri döndü dediki birlikte spor yapalım mi bende tamam olur dedim olmaz desem ayıp olurdu bugün ne çalıştın dedi ben genelde hep aynı rutin sporumu yaparım. dedi ki bacak antrenmanı yapalım mı ben bugün onu yaptım ama diyip cümlemi bitirmeden sen bilirsin diyip trip mı attı anlamadim neyse bende kol çalışacaktım dedim gittik içeri o koşubandina bindi bende kol çalıştım sıklaştırma amaçlı kızın yanına gidip te işte kac dakika yuriceksin diye soramadım utandım o sırada bunla spor yapan bundan belki 3 -5 yas buyuk bi çocuk var onların konuşmasınida daha önce duydum kız abi falan diyo ama baya canımli cicimli konuşuyorlar hala anlamadım sevgilisi olsa abi dermi demez kuzeni veya gerçekten abisimi bilmiyorum neyse o gelince hiç gidemedim ondan sonra topladım eşyalarımı çantamı aldim çıktım sizce bu kız lezbiyen biseksuel falan mı ne diyorsunuz bu işe
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ne yapmam lazım lütfen nasıl davranmam lazım biraz yardimci olun
Spor salonundaki kız birlikte antreman yapalım mı dedi. Yanlış mı anlamalıyım?