dövüş hakkında bilgisi olmayan hemen filmlerden gördüğü bruce lee işaretlemiş hey allahım ya mike tyson bi yumruğunda kaç basınç(psi) vurduğunu biliyonuz mu yook söyliyim yaklaşık 1900 psi o da 133 küsür kg demek anladınız mı la he? o yüzden mike tyson idolümdür ve adam gibi adamdır hatta gidin bi makale okuyuun bakalım ne diyor bruce lee hakkında zuhahahahaha
Benim baktigim yerse 133kg yaziyor bu arada 1ton vuran adam bruce lee yi darma duman eder burce dedigin adam 60kg bisey zaten dimi filmi filan gec onlari mike tysen la adam agir siklet dunya sampiyonu ne demek bilmiyon heralde agur siklet diyorum bak daha üstü yook
Mike Tyson daha ne olduğunu anlamadan yerde bulur kendini Bruce Lee nin olayı hız ve Kaslarını kontrol edebilmesi o yüzden efsanedir.. Mike tyson daha yumruğumu kaldırırken çoktan yerde bulur kendini bu herif boşuna dünya devi değil :D
Teknik, taktik, strateji ve hız hepsi bir adam da birleşmiş bu işler öyle boksa falan benzemez bu herif nereye vurursa adamın ne yaşacağını bile biliyor :D
Ha sen onun için mi dedin. :D Yaşasaydı derken, bunun dışındaki gerekli olan etkenlerin ve gerekliklerin de yerinde ve uygun olmasını kastediyordum. Ben de, bunca insan varken bize sıra gelmez manasında anladım. Güzel boş yaptık :D