Bana göre bruce lee daha güçlü sizce?
Dwayne Johnson
Bruce Lee
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Darbe olarak kimin gücü ne kadar bilmem ama birkaç roundda Bruce rahatlıkla alır
Bencede aslında tanımayanlar hemen dwayne johnson der nedeni belli tabi 😂 ama Bruce Lee yumruğu tekmesi ile insanları uçuruyordu hızı zaten tartışılmaz dwayne johnson sadece ağırlık kaldırıyor
"One inch punch" terimini daha bilmeyen bebeler hemen "Dövöyn Cönsöönn" diye yaltaklanırlar ama bilmiyorlar ki Bruce'un sporsuz geçen tek bir ANı bile yok 😂😂
Sıyrılır bence hem zayıf hem çok güçlü adam 100 kilodan ağır kum torbasını uçuruyormuş kendinin 5 katı düşün
Dwayne antrenör gibi dövüşebiliyor bruce ile kıyaslanması dengesizlik olur bruce gerçekten çok doğaüstü bir dövüşçü
Cevap
3Cevap
bu nasıl bir kıyaslama 140 kilo sırf kas olan biriyle sadece teknigi olan 60 kg birini kıyaslamak aptallık dovus teknıgı olarak cok tek bilebilir fakat dwayneye işleyebilecegini sanmıyorum dwayne yakaladıgı anda halı gibi cırpar
Ama önemli olan irilik değil demir gibi olmak
Scott adkins ne ya 😂😂😅😂
Sklet farkı var kas gücü üstekinin hareket alttakinin
Vallah güç olarak ta bence Bruce Lee tabi saygı duyarım ama Bruce Lee 100 kiloluk kum torbasını tekme ile metrelerce uçurabiliyormuş benim bildiğim
Arnold şıvartzeneger
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?