Evet arkadaşlar fenerbahçe'de vitor pereira yeni sezona alışılmış sistemlerin dışında ve avrupa'da iki üç kulüp dışında hiç bir kulübün bu sistemi oynama kapasitesi olmayan bir sistemle yeni sezona başlayacak! Peki geri üçlüde szalai dışında elle tutulur bir stoperi olmadan bu sistemde nasıl başarılı olacak? Bu arada tisserand saatli el bombası, serdar aziz tek hamleli ve caulker'i hoca çok ağır buluyor... Ne düşünüyorsunuz?
Fenerbahçe yeni sezonda 3-4-3 dizilişiyle sahada olacak! Peki bu riskli sistemde fenerbahçe bu oyuncularla başarılı olabilir mi?
Ben vitor pereyra'yı beğeniyorum. Fenerbahçe'ye geldiği ilk dönemde de beğeniyordum fakat haksız yere gönderilmişti. Eski köye yeni adet getiriyor, kırk yıllık 4-2-3-1 oynayan Fenerbahçe 3-4-3 oynar mı? Diyenler azıcık yeniliklere açık olsunlar beee azıcık gelenekçilik kafasından çıkınız. Oyuncularımızdan üçlü sisteme uygun olanlar var olmayanlar var. Mesele zack, tisherand, pelkas çok uyumlu. Kalanı ise uydurulmaya çalışılıyor. Uymayan ile yollar ve ona göre oyuncular alınıyor. Bence sabredebilirsek güzel yerlere gideceğimizi düşünüyorum. Fakat düştüğümüz ilk yerde yine eleştiri yağmuruna tutulursak yine takım boka gidecektir. Pereyra'nın arkasında olmak lazım. Niye bu kadar yazdım bilmiyorum. Hayırlı geceler jdghs
Detayda belirttiğim gibi bu sistemi şu anda avrupa'da 2-3 kulüp dışında oynayabilecek takım yok! Fenerbahçe bu sistemle nasıl başarılı olacak? Tisserand denen adam geçen sene kaç tane hata kaç tane penaltı yaptırdı haberin var mı? Fenerbahçe bu sistemle yine başarısız olur... Vitor pereira hücüm oynamak istiyorsa 4-4-2 oynayabilir ve bu sistemle başarılı olma şansı çok daha yüksek!
Buna ya tutarsa taktiği diyorum. Başarılı olma garantisi olmayan bir taktik, tabi eğer bu sisteme uygun oyuncular varsa başka tabi, mesela Chelsea gibi, bizim ligimizdeki hiçbir takımın bu taktikte başarılı olamadığını biliyoruz. O yüzden şundan eminim ki seçtiği dizilişi en fazla 3-4 hafta sonra değiştirecektir.
Yanlız hazırlık maçlarında hep bu sistemle oynuyor ve başarısız olduktan sonra 4'lü oyuna dönmekte takım sorun yaşayabilir ve fenerbahçe'den yine bir halt olmaz!
Ben riskli bir sistem oldugunu düşünmüyorum aksine kadromuzun 3lüye daha uygun oldugunu düşünüyorum nedeni ise osayi dışında gerçek anlamda kenar oyuncusu yok kadroda üçlünün ortasında gustavo solunda szalai sagına bir transfer ve sol kanat, santrafor alınırsa gayet uygun bir diziliş olur bence yani ilk 11e üç transfer dogru olur siye düşünüyorum her dizilişin riskleri var artılarıda var 3 lü 4 lü fark etmiyorki
Olabilir tabi ama bu sistem gerçek anlamda oturursa çok saglam bir takım olabiliriz bence szalai gustavo ve bir sag stoper alınırsa bunların yanına gol sıkıntısını çözebilir çünkü diger bölgelerin gayet iyi oldugunu düşünüyorum hazırlık maçlarındaki savunma sıkıntısını osayi ve ferdiye baglıyorum çünkü bu dizilişin kanatları degiller bunlar bek özelligi olan tempolu oyıncular olmalı kanatlar o zmn savunmayı beşlersin top rakipteyken ve savunma daha saglam olur muhtemelen
Zannetmiyorum çünkü fenerbahçe'nin iyi bir golcüsü yok! Bu sistemle sivas'ta başakşehir'de antep deplasmanlarında falan seni sahadan silerler... Üçlü oyunu oynaman için arka tarafta en az iki tane hızlı stoperin olmalı ve fenerbahçe'de böyle bir tane oyuncu bile yok! Szalai'nin bile geniş alanda çok hızlı olduğunu düşünmüyorum...
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe yeni sezonda 3-4-3 dizilişiyle sahada olacak! Peki bu riskli sistemde fenerbahçe bu oyuncularla başarılı olabilir mi?