Spor salonunda denk geldim birisine. Boyu 1.75 civarındaydı ve aşırı kaslı bir vücudu vardı. Bu tip vücutlu insanlarla dalga geçiyorlar genelde, ben kişisel olarak beğenmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kısa boylu erkeklerin bodybuilding yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kişişel tercihidir. Kimsenin karışmaya ve dalga geçmeye hakkı yok. Zaten dalga geçilecek bir durum yok. Bunu en iyi siz kadınların bilmesi gerekir. Giydiğiniz kıyafetlere karışılmasını ve dalga geçilmesini sevmezsiniz. Misal koca cüsseleriyle tayt ya da bikini giyen kızlarla dalga geçiyor musunuz? Ya da 150 lik boyuyla boyunu aşan kıyafetler giyenlerle dalga geçıyor musunuz? Aynı mantık.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hele totosu bokluuu 1,75 kaslı adamı beğenmiyor! Gel dese bir tarafının suyunu akıta akıta gidersin ;) ikincisi Ortalama Türk erkeğinin boyu 1,73 cm sen kendini ne sanıyorsun acaba? Allah bilir bilinç altını ve rüyalarını o beğenmediğini söylediğin erkekler süslüyordur. Kezo seni pabucumun teknosu...
Vücut kitle indeksini koruyup ona göre kas yapmalı aslında, evet çok kötü bir görünüme sebep oluyor ben sadece hafif kas yapımından hoşlanırım dahası zaten hızlı ve pratik olmayı engeller
Çok kısaysa şayet bodybuilding yerine fitness tercih etmeli daha estetik durur daha güzel durur. Benim bi arkadaşım var adam enine daha uzun mesela gerek yok o kadara.
Çoğu erkek spora kız tavlamak için başlar ve sonra kendi vücuduna aşık olur kızlar umrumda olmaz o yüzden sen kendini fazla birşey sanma ben sevmiyorum falan erkekler kendisi. İçin spor yapıyor merak etme
Ama çoğu erkek 170-175 civari benim yaşadığım yerde. Merak ediyorsan dünya ortalamasına aç bak bazı Avrupa ülkeleri haric çoğu ortalama 1.80 altı erkeklerden yana. Nedir sizdeki bu kısa boylu erkekleri beğenmemek anlamadım gitti
165 im 😅 body building e merak salmıştım ama şu an martial arts üzerine 1 yıldır kursa gidiyorum kendimi geliştiriyorum ilk başlarda tek istediğim aslında parkur sporunu yapmaktı ama hayat her zaman yeni ve daha ilgi çekici şeyler çıkıyor
1.75 boya kısa diyeni daha çok düşünmeye başladım. Belliki uzunluk ölçüleriyle arası pek yok 💁♂️. Neyse kimseye zararı yoksa kendine de yakıştırıyorsa herkes istediğini yapabilir.
Boy kisa olunca kasinda boyu kisa oluyor ve cok hizli gelisiyor 1.90 biri 2 sene calissa 1.70 biri 6 ay calissa Anca denk gelirler kas goruntusu acisindan
Yapabilirler olumsuz bakılacak bir durum değil bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bodybuilding zaten kısa boylu sporu diyebiliriz. Jay cutter 175 cm. Serdar aktolga 175 cm. Ronnie Coleman 180 cm. Uzun boylu bodyci zaten podyumda bunun dezavantajlarıni gayet yaşar. Bilgehan koç hoca örneğin biraz kısa biri olsaydı Türkiyeyi bu konuda ileri taşıyabilirdi.
Yani kısaca tabiki kısa boylular hakkıyla yapacak bu sporu kardeşim :)
Ama çoğu erkek 170-175 civari benim yaşadığım yerde. Merak ediyorsan dünya ortalamasına aç bak bazı Avrupa ülkeleri haric çoğu ortalama 1.80 altı erkeklerden yana. Nedir sizdeki bu kısa boylu erkekleri beğenmemek anlamadım gitti.
Ama çoğu erkek 170-175 civari benim yaşadığım yerde. Merak ediyorsan dünya ortalamasına aç bak bazı Avrupa ülkeleri haric çoğu ortalama 1.80 altı erkeklerden yana. Nedir sizdeki bu kısa boylu erkekleri beğenmemek anlamadım gitti.