Beşiktaş rosier ve ghezzal ı elinde tutarak elinde güçlendirdi. Artı salih ve topal aldı. Galatasaray genç oyunculara yöneldi bence de en mantıklısını yaptı. Trabzon da gerekli yerlere yaptı transferlerini. Fenerbahçe'de ise sağ bek , sol bek , kanat ve en önemlisi forvet sorunu varken tık yok. Ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef... Bir transfer klasiği... Fenerbahçe transfer çalışmalarına başlar > fiyat düşürmek için beklenir de beklenir > bir oyuncu için en önemli zaman olan sezon oncesi kampı başlar > hazırlık maçları oynanır > sezon başlar > ilk hafta oyuncu transferi yapılır > oyuncu ülkeye ve takıma alışmaya çalışırken eleştiri yağmuruna tutulur > sezonun ipi kaçar > oyuncu sezon açılışına katılamadığı için form tutamadığını ama gelecek sezon bomba olacağını söyler > pazarlıkla 3 kuruş indirim yapılan oyuncu yüzünden 100 kuruşluk şampiyonlar ligi kaçar > suç hocaya atanır, umut gelecek sezonlara bırakılır...
02 Yorumla
Soran+1 yılresmen Fenerbahçe nin son yıllarının özetini yapmışsınız. Tebrikler
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü fenerin yaptıkları medyaya asla yansıtılmıyor, adamlar borç batağına girdi onca transfer sıfır başarıdan sonra, UEFA ve FIFA bir kıskaca alırsa b*ku yediler. Aziz Yıldırım'ın da dediği gibi, milyon EURO'lar verildi sırf Galatasaray almasın diye ve başarı komple yok kulüpte şu an. Transfer beklemeyin bence, sizin sorununuz transfer değil, başınızdaki insanlar ve saçma yönetim şekli.
00 Yorumla
+1 yılFener ekonomisini ve kötü gidişatını düzeltene kadar birkaç yıl adam akıllı bir plan yapması lazım. Aslında diğer takımlar da öyle olmalı.
Yani maliyeti az ama lig için en azından iş yapacak düzgün adamlar kovalamalılar. Artı şu altyapı işini düzeltmeleri gerek. Yoksa her sene daha geriye gidilecek...013 Yorumla
Soran+1 yılArda güler, arda okan , fatih yiğit, uğur kaan , kaleci osman... Bunlar alt yapıdan göze çarpan isimler ancak şampiyonluk vs yaşanmazsa bu stresli süreçte kimse gençlere süre vermez.
- +1 yıl
Yani ben Fener'in özellikle de Pereira'yı getirmesine sonra açıkçası ne kadar başarılı olur emin değilim. Bir çok takımın altyapısında gelecek vadeden oyuncu var ama yıllara göre baksak kaçının takımada kaldığını kaçının faydalı olduğuna sanırım hayal kırıklığı yaşarız. Mental bir problem var yani bakış açısında blr sıkıntı. Bir de Serdar Ali Çelikler bu sene her şeyi başkanın tek başına yapmaya niyetli olduğunu hatta transferleri bile tek yetkili olarak yapacağını söyledi. Bu durum da Fener'de bir problem çıksa ne kadar başa çıkabilir soru işareti?
Soran+1 yılAli Koç her şeyi kendi mi yapacakmış🤣Onun o kadar futbol aklı var mıymış. Azıcık aklı olsa emreyi sportif direktör yapmazdı. Kaç tane çöp aldı takıma şimdi o yüzden transfer yapamıyoruz. Lemos , tisserand, perotti, ademi, sinan , samatta... Aızık aklı olsa erol bulutu seri yaptığı fiksürde göndermezdi. Adamın futbolla ilgili bilgisi sıfıra yakın. Eğer onun aklına bakacak olsak Fenerbahçe küme düşer net.
- +1 yıl
Ben de GS taraftarıyım ve düşündüğüm Türk takımlarının ne kadar berbat halde olduğu maalesef.
Ciddiyim daha dün dinledim Serdar Ali Çelikler söyledi Ali Koç transfer vs. de tek başına hareket edecek bir de bir iyi anlaştığı yabancı menajer varmış ona da danışıyormuş falan işte.
Yani anlayacağın Türk futbolu el yordamıyla hareket eden bir yapıya sahip bu yüzden uzunca bir süre kendi ligimizin bahçesinde takılıp durmaya devam edeceğiz...
Soran+1 yılGerçekten Türk futbolu o kadar berbat ki yurt dışında averaj takımı olduk çıktık. Son yıllarda artık süper lig sarmıyor. Tuttuğum takımın maçını bile 45 dk izleyemiyorum. Plansızlık , disiplinsizlik , sistemsizlik almış başını gitmiş. Ali Koç konusu da gram futbol aklı yokken böyle yapması hata. Fenerbahçe bu adamdan medet umarak yanlış yapıyor. En kısa zamanda gitmeli yoksa kulüp küme düşecek
- +1 yıl
Valla Futbold berbat haldeyiz. Zaten başarılı olduğumuz zamanlar da cidden çok yetenekli oyuncularla başarılı olduk.
Sistem yok, mental disiplin yok, oyuncu disiplini yok, yöneticiler babasının çiftliği gibi davranıyor, her şey el yordamıyla yapılıyor ve lobisi güçlü olan bir şeyler elde ediyor.
Yani bu düzen profesyonel olmadıkça geçmiş olsun. İşte sen 45 dk. izlersin, ben yarım saat falan anca bakıp bırakırım derken işte her sene aynı teranelerle öyle devam eder bu işler.
Rijkaard, Türkiye'de her şeyden biraz var ama hiçbir şey tan değil demişti.
Daha yeni Avrupa şampiyonu olan Mancini Türkiye'de sistem sorunları var dedi.
J. Klopp Liverpool basın toplantısında ( başarısız bşr sürecinde) bçr soruya karşılık olarak eğer Türkiye'de olsaydım çoktan koymuşlardı beni demiş.
Guus Hiddink: Milli takım kampında antrenmanda yere düşen oyuncu yerden kalkmak için yarım saat bekliyor demişti.
Al işte bunları topla ve bak durumumuz ortada. Bak Avrupa kupasında da dahi (!) Teknik heyetimizle iyi dediğimiz takımı kevgire çevirip eve yolladılar.
Konuştukça delirmemek elde değil ya...
Soran+1 yılfutbola siyaset bulaştığından beri bu haldeyiz. Bir de bilenlein kapı dışarı edilip iş bilmeyenlerin ilah sayılması da ayrı bir faktör
- +1 yıl
Siyaset her zaman vardı futbolda. Bugüne kadar tüm futbol kulüplerinin trilyonlarca hatta belki günümüze kadar birikmiş halde hesaplamak katrilyonlarca vergi borcu tek kalemde silindi durdu. Hala daha sıkışan hemen devlete koşup kolaylık (!) ster.
Ya dğşin Eskişehirspor batmadan önce günümüz parasıyla 70 milyon olan vergi borcu tek kalemde 3 milyon TL'ye indirilmişti. Düşün bu sadece küçük düzey takım. Sen bir de 4 büyük (!) dediğimiz külüplere ne gibi kolaylıklar (!) sağlanmıştır hesap et.
Bu işte devlet hatta siyasilerin belki de hepsi bana göre kabahatli. Hiçbir şeyde uzlaşamazlar ama futbola geldi mi aman dokunöayalım rahat etsinler neylerse verelim diye ağız birliği edip durular.
Bence sorun mental yani profesyonel olamamak. Yolsa ellerinin altında dediğim gibi hepsinin devlet desteği bile var istedikleri gibi atlarnı oynatıyor ama hiçbir haltı beceremiyorlar. Ha ama iyi para yiyorlar bak başkanlardan tut futbolcu ve onların menajerlerine kadar hepsi hayvan gibi sömürüp iyi para yiyorlar...
Soran+1 yılsiyasetten kastım her sene birinin şampiyon edileceğine kadar verilmesi ve onun şampiyon olması. Mesela 3 temmuz vs siyasi şeylerdi. Plansızlığa gelirsek bunun sebebi sabırsızlık. Bir hoca geliyor , sistemini kurmaya çalışıyor ki bu süreçte ilk kez oyuncular böyle denediğinden hataları oluyor ve 3. hataya kalmadan hoca gidiyor. Bir futbolcu 1-2 kere bariz hata yapsa mimleniyor ve kafadan üstü çiziliyor. Mesela löw yuukarıda belirttiğiniz hocalar kendi sistemini kurana kadar postalanıyor. Bir de dediğiniz menajerler para için her şeyi yapıyor. Zamanında kane yerine ozan tufan alınmıştı mesela.
- +1 yıl
Yani sen de ben de bunu görüyoruz ve biz seyirciyiz sadece. Onlar bunun farkında değil mi sence?
Tutmuşlar köşebaşlarını bizim hayalimizde canlandıramayacağımız gelirlerle oynuyorlar ama sıfır başarı. Ve biz hala bunları izliyoruz. Yazık günah bir de destekliyoruz.
Yani iyi ki kanser falan olmuyoruz diyeceğim ama bunlar ona da vesile olur.
Soran+1 yılfutbolun popülerliği ronaldo messi futbolu bırakınca düşecek zaten. Uzun zamandır seyir zevki yoktu yavaş yavaş 4 büyüler anadolu seviyesine gelecek ve araplara satılacak kulüpler bu kadar basit. Yani eğer toparlanmazlarsa yok olup gidecekler.
- +1 yıl
Çöksünler ya hiç değilse zengin birileri alır da kulüplerin çehresi değişir belki...
Soran+1 yılAraplar alır zaten ali koç birkaç konuşmasında bunu işaret ediyordu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
+1 yılFenerbahçe geçen sezona büyük coşkuyla büyük iddalarla başladı, çoğu kişi olası fenerbahçe şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyordu. Bu durum fenerbahçeyi hem strese soktu hem de hayal kırıklığı yaşattı beklentiler karşılanmayınca. (Beşiktaşlıyım)
00 YorumlaFeneri bilmemde besiktas bu kadroyla sampiyonlar liginde kesin ceyrek finale kalir en az
Mert
Rosier godin vida rıdvan
Josef godson
Alex
Ghezzal larin
William04 Yorumla
Soran+1 yılÇeyrek final mi😂😂Daha komik çok az şey okudum. Herhangi bir Türk kulübü fark etmez ismi en az gs gibi 5 yer döner. Beşiktaşın kadrosu nispeten iyi 3 falan yer. Acı ama gerçek
- +1 yıl
Galatasaray 3 golü bireysel hatadan yedi muslera yerine baska biri olsa 2-1 en fazla 3-1 di o maç psv o kadar guclu takim degil abartmayin galatasaray reali barcayi arsenali yenmis takim finallerde besiktasin hucum hatti cok iyi william piyasa degeri 20 milyon euro alex 2. Talisca ghezzal larin premier lig oyuncusu Josef gedson yine iyiler vida hirvat milli takiminin kaptani rosier rıdvan godin tartisilmaz godin villarealde atleticoda oynamis oyuncu sampiyonlar ligi tecrübeli mert yine tecrübeli gecen senede ucl oynadi formu dussede duzelir en az ceyrek final goruruz galatasaraya gelirsek alparslan aytac ilemi yenecekti psvyi sol bek 10 numara sag bek yok zaten transfer yapmadi sag bekte tac kullanmayi bilmeyen oyuncu vardi iki güzel transfer yapsa o kac belki berabere bitirebilirdi buyuk ihtima beraberlikti aslinda
Soran+1 yılzaten psv aman aman oyun sergiledi demedim ki. Adamlar antrenman havasında maçı geçirdiler. Zamanında gs , fb, bjk nin prime dönemleri oldu. Evet reali barçayı yendiler ama günümüzde bu artık geçerli değil. Takımlarımız diğer avrupa takımlarının yanında köy takımı gibi kalıyor acı ama gerçek. Sadece gs özeli değil kim giderse gitsin mağlup olacak çünkü adamların iyi kötü sistemi varken bizim Türk takımlarının sistemi yok. Avrupanın yıllar yılı gerisinde kaldık. Bizimkiler orayı süper lig zannediyor ama değil. Zaten dedim beşiktaş nispeten daha iyiy ama ne yazık ki o da yenilip döner.
Soran+1 yılbjk kadrosu süper ligde iş yapar ama yurt dışında yapamaz
+1 yıl47 tane futbolcunuz var. artı yabancı kuralı var ve ayrıca sizin karşılamanız gerek 4,5 madde var. kulupte para yok ffp var. önce elinizdekilerden kurtulun.
12 Yorumla- +1 yıl
artı Beşiktaş rosieri aşdı da ghezzal orda kalmado hala italyadan 2 Fransa'dan 1 teklif var haalaa anlaşamadınız 😃
- +1 yıl
*anlaşlmadı
Aslında geçen yıl transferler yapıldı. Bu yıl da eksik bölgeler doldurulacak. Pereira farklı taktiklerle çıkabiliyor sahaya maçran maça. Sol bek alınmaz 2 tane var. Max 4 5 transferle bitirirler gibi geliyor bana.
00 Yorumla
+1 yılPererira biraz geç geldi bence transferler ondan gecikiyor şu an alışılmışın dışında bi diziliş oyun düzeni kuruyor kendi oyun düzenine hızlı uyum sağlayabilcek birini bulduğunda transferlerin açıklanmasıda an meselesi olabilir mesela west ham unitedda forma giyen kanat oyuncusu andriy yarmolenkonun gelmesini isterim
00 Yorumlabeşiktaşlıyım ve transferlerden memnunum çok şükür baya iyi geçecek bir sezon olur inşallah, fenerbahçe için tek sorun ali koç diye düşünüyorum
00 YorumlaFenerbahçe adam yollaması lazım. Ayrıca bir Galatasaraylı olarak transferden memnun değilim bir oyuncuya 6.5m avro veremem
00 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bilmiyorsam Fenerbahçe'nin en başından beri planı bu sene transfer yapmamaktı. Geçen sene o yüzden bir yığın adam aldılar
00 Yorumla
+1 yılzaten kadronun yarısı hazır neden borca girsin daha çok
00 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu sene az ama öz transfer yapacağız
gsnin transfeleri panik transferi taraftarın tepkisini çekmemek için00 YorumlaAnlamadım daha ne alacak solda Caner novak sağda nazım dirar var forvet tiam samata ademi hatta Valencia var kontejan dolu
01 Yorumla
Soran+1 yılvalencia hariç bu kadroyla ptt lig 1 . si bile olunmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeşiktaş Kenan Karaman'ıda aldı. Fenerbahçe batışta
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru unutmuşum onu eklemeyi. Ama kenan o kadar da beğendiğim bir isim değil. Milli takımda vs genel itibariyle beğenmedim.
+1 yılLimit sorunu ve satmadan alamazsın olayı + kadro şişkinliği
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kulüp battı ve para yok. Aslında bütün kulüpler öyle
00 Yorumla
+1 yılelinin hamuruynan erkek işine garışman
22 Yorumla- +1 yıl
şaka.
Spor konusunda 491 cevap paylaştı. Gecen sezon yapti hepsini😀
023 Yorumla
Soran+1 yıllemos, sinan, samatta , mert hakan , ademi çöpleri mi? Kör bile koklayarak o futbolcuları almazdı
Soran+1 yılgram futbol aklı yok adamın gram. Hiçbir tecrübesi olmayan emreyi sportif direktör yapması en büyük kanıtı. Bu yıl tutan transferleri , valencia , pelkas, erol istedi. Attila ise izleniyordu ve menajerlik şirketiyle önerildi oldu. Bütün transferleri erol yapsa şampiyondukk. Adam yunan liginden forvet bulur bizi samattaya muhtaç etmezdi. Emre devre arası forvet alsa şampiyondu adam. İlk yarı lemos , tisserand çöpleriyle oynadı
Soran+1 yılEran zahavi para konusunda anlaşamadılar sanırım. O kadar çöpe para gömeceklerine alsalar gerçekten şampiyondu ama şahsen erol bulut çok iyi scout. malatya ve alanya da çok iyi transferler yaptı. Ona bırakılsaydı o yine bulurdu ama onlar samatta aldı. İşin şu yönü de var geçen sene cisse ile kendi sisteminde oynattığında gol krallığında sörloth ile yarıştırıyordu. Fenerbahçe de kendi oyununu oynatmasına izin vermediklerinden dolayı kaybettiler. Bu kafayla bir 7 yıl daha şampiyon olmaz. Çok net ki Ali Koç futboldan anlamıyor
Soran+1 yılBen de sana objektif , gözlemlerime dayanan bir şey söyleyeyim Galatasaraylısın sanırım , sizin yeni başkan da Ali Koç vol 2 olacak. Eşref bile daha iyiydi.
Soran+1 yılÇok doğru bir noktaya parmak bastın. Bence insanları ilahlaştırmak çok yanlış. Kimse vazgeçilmez değildir. Herkes bir kulübe gider ve süresi dolduğunda bırakır. Gs camiası Terime tapıyor ama son 3 yıldır oynadığı futbol bana hiç göze hoş gelmyor. Cidden kaliteli oyuncular transfer ediliyor ama dişe dokunur bir oyun yok. Terim gittikten arkasındaki medya, parçalanmış taraftarlar ( terim olsaydı böyle şöyle olurcularla -normal hocayı destekleyenler şeklinde iki gruba ayrılacak taraftar), federasyona yakın olması vs gittiğinde gs camiasına ne olacak çok merakla bekliyorum. Muhtemelen Alex sonrası bölünen fb camiası gibi olur. Bu yüzden ben de terimin bırkkıp genç hocanın kendi sistemini kurmasından yanayım.
- +1 yıl
Taraftar zaten Şu an 2 ye ayrilmis durumda. Terimciler ve gitmesini isteyenler olarak. Ayrica bu zamana kadar yaptiklariyla hala kredisi oldugunu dusunen bir grup ta var. Sahsen saygim sonsuz olmasina ragmen bende artik gitmesinden ama yerine gelecek kisinin gardiola, simione tarzi idealist biri olmasindan yanayim
Soran+1 yılgardiola, simione tarzi hoca süper lige gelmez. Fenerahçe de sağlam hoca getirmek istedi ama kimse para bassan bile Türkiyeye gelmek istemiyor çünkü ligimizin marka değeri yok. Vitor ise Fenerbahçe yi daha önce çalıştırmasaydı gelmazdı. Kendisi felsefesini beğendiğim bir hocadır gelişine hala şaşarım. Yazık etti o da. Fenerbahçe de aziz yıldırım artık kendini aştığı dönemde taraftar gözünün yaşına bakmadan postaladı. Kulüpler kimsenin babasının çiftliği değildir. Tek hataları ali koçu seçmeleriydi. Bu arada terim yardımcı olarak selçuk ve necatiyi alması ali koçun geçmiş dönemde volkan , mehmet aurelio, emre belözoğlu, mehmet yozgatlıyı alması gibi hata. Hoca dediğin deneyimli yardımcıları olacak. Yanlış yaptı bu konuda
Soran+1 yılterim şimdi burak elması da çıngıraklı yılan gibi elinde oynatır ters düşerlerse mustafa cengiz gibi gönderir gs de fb gibi şampiyonluğa hasret aklır. Terim 3 yıl daha kalması en iyi ihtimalle 1 şampiyonluk yapar ama zannetmem.
Soran+1 yılÇok merak ediyorum terim hangi başkanlar anlaştı. Ben kendimi bildim bileli terim hiçbir başkan ile anlaşamaz
Soran+1 yılO zaman size geçmiş olsun diyorum😂Miladını doldurmuş bir hoca , hocanın elinde çıngıraklı yılan gibi oynatılan bir başkanlar birkaç yıla anadolu takımı seviyesine düşersiniz. Gep Fenerbahçe düşmeyecek ya sıra sizde biraz da siz düşün😂
Soran+1 yılsizin taraftar dayanamaz kafayı yer o sebeple size de bir 7 yıl şampiyonluk hasreti yazıyorum. Tabii terim kabadayılık , mafyalık , tff yakınlığı , basını elinde bulundurmasıyla şampiyonluğa daha yakında bunlar da gidince sami yeni yakmayın da.
Soran+1 yılteriiim paraya tapar , egosunun okşanmasını ister , gider gibi yapar terimi ilahlaştıranlar olmaz vs de egosu okşanır kalır. Hatta bir şey diyeyim mi başkan bile olabilir
Soran+1 yılpara vereceğini kim söyledi. Ona tappan tarftarı yok mu? Yapar iki bağış projesi baktı olmadı kaçar çok mu zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılspor hakkında konuşan kadın iticidir gözümde, mide bulandırıcı
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha çok futbol
Soran+1 yılsenin de kafa yapın, zihniyetin midemi bulandırıyor
Cevap sahibi+1 yılben gayet sağlıklıyım kadın haklarını sonuna kadar savunan birisiyim ciddi anlamda hem de, yanlış anlamayın nolur ama ben şahsım adına söylüyorum futbol hakkında konuşan kadınlardan soğuyorum neden bilmiyorum sanki yapmacık geliyorlar bana
Soran+1 yılNeden soğuyorsunuz? Anayasanın ilk 3 maddesinden biri futboldan sadece erkekler anlar mı?
Cevap sahibi+1 yılbakın hala anlamıyorsunuz, bunu yasal veya resmi olarak bir zorunluluktan bahsetmiyorum ben, tamam anlarlar konuşurlar ona bişey demiyorum bu kendi şahsım adına bir rahatsızlıktan dolayı olduğunu söylüyorum, ben kendim rahatsız oluyorum direk uzaklaşırım hatta, umarım anlamışsınızdır
Soran+1 yılFutbol konuşan kadınlardan uzak durmanız iyi çünkü bu düşüncelere sahip insanın yanında durmaları kendi açılarından sağlıklı olmaz. Bu tür düşünceler bana göre hastalıklı
Cevap sahibi+1 yılhala anlamadınız ve triplere girmişsiniz, tebrik ederim sizi
Soran+1 yılkadının spor hakkında konuşmasını itici bulan birinden başka ne anlayabilirim. Gözümde Ümit Özat kalibresinde bir insansınız
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm içimden gelmiyor ne yapabilirim ki?
Soran+1 yılhayata at gözlüğüyle bakmak yerine çeşitli pencerelerden bakabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBakın hala anlamamakta diretiyorsunuz, içgüdü ne demek bilir misiniz? Hani insanın huyu vardır hiç değişmez bu da böyle bişey içimden gelen bişey, bunun dışındaki bütün her şeye açığım kadınların içinde olduğu her şeye ama bunun sebebi dışarıya söylemek değil de içinde yaşamak, anlayamadınız mı hala?
Soran+1 yılAnnenin , kız kardeşiniz veya sevgiliniz spor hakkında konuşsa hatta tutkunu olsa onlara karşı da mı böyle içgüdüsel olarak mideniz bulanacak? Bence sizin ön yargılarınız var
Cevap sahibi+1 yılEvet onlara karşıda olacak, çünkü ben bunları yapan kızların erkeklerin dikkatini çekmek için yalandan ilgilendiğini düşünüyorum, ha ancak profesyonel şekilde ilgilenenlere bişey demiyorum o ayrı
Soran+1 yılAllah aşkına şu zihniyete son verin. Neden bir kız erkeği etkilemek için futbola ilgi duyarmış gibi yapsın ki? İlgisi olmadığından ilgisi varmış gibi gösterip saçmalarsa erkek zaten anlar ve soğur. Kızlar bunu düşünemeyecek kadar aptal değil. Kadınların profesyonel şekilde ilgilenmesine gerek yok ki. Tüm erkekler profesyonel olarak mı ilgileniyor? Topun yuvarlaklığını sevmek , futbola tutku duymak yetmez mi sevmek için? O kadar yanlış ve dar bir zihniyetiniz var ki. İlk başta Ümit Özat kalibresindesiniz dedim hala gözümde öylesiniz
Cevap sahibi+1 yılBen böyle düşünüyorum üzgünüm, düşünceleriniz için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılO zaman Allah çevrenizdeki kadınlara sabır versin. Bu zihniyette insanlarla ömür geçmez
Cevap sahibi+1 yılBakın ben tatlı bir şekilde sohbeti sonlandırıyorum ama siz hala diretiyorsunuz neden ki? Sadece düşüncemi dile getirdim
Soran+1 yılben de düşüncemi gayet doğal dile getiriyorum :Zihniyetiniz batsın. çevrenizdekilere sabır diliyorum. Bu tür insanlarla hayat geçmez çünkü
Cevap sahibi+1 yılBu zihniyette insanlarla ömür geçmez, zihniyetiniz batsın, bunları ben mi söylüyorum allah aşkına? ben kadınları prenses gibi görüyorum hatta evlilikte eşimin ayaklarını bile yıkayacak adamım emin ol okadar seven birisiyim, beni tanımadan yargılamayın kalp kırmayın olur mu tamam hatalı olduğumu anladım özür dilerim
Soran+1 yıltecrübeyle sabit , sen bu kadar dar kalıplara sokarsan eşini istersen niagara şelalesinden getirilmiş suyla yıka ayaklarını fayda etmez. Kadın her konuda konuşur fikir beyan eder. Bunu mide bulandırıcı bulmak hele erkeklerin ilgisini çekmek için yapıyorsun demek daha çok kalp kırar
Cevap sahibi+1 yılTamam o halde tatlıya bağladık mı :) 🙃
Soran+1 yılTatlıya bağlanacak bir olay yok. Benim gözümde Ümit Özat seviyesi , dar kalıplı , ön yargılı bir insansınız. Hakkınızdaki düşüncelerim değişmedi
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkürler 😊
Ghezzal Galatasaray alacak BJK den ayrıldı
00 Yorumlahaha
bizde psv den
beş yedik..00 Yorumla
+1 yılfenerbahçeden hiçbirşey olmaz
00 YorumlaAli Koç feneri batırma projesiydi , batirdi
00 YorumlaParası yok borç içinde ondan sanırım.
00 Yorumla
+1 yılFenerin mesutu var gerek yok 😀
00 Yorumla- Spor konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılKovduğu teknik direktörü aldı işte daha ne olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Fatih Terim defalarca kaçtı gitti kovuldu her defasında geri geldi hanginiz laf etti hiç biriniz spor medyası da dahil Fenerbahçe'nin yaşamış olduklarını GS BJK yaşamış olsaydı o iki kulüp çoktan kapanirdi transfer için de acele edilmiyor en fazla 3 transfer yapacaklar Vitor Pereira'ya gelince kovduklari adamı geri aldılar diyorsun bir bakmışsın çakma imparator kovulan teknik direktörün oyun formasyonu ile sahaya çıkıyor son olarak şunu da diyeyim ülkede Fenerbahçe'yi bitireceğiz diye çıktıkları yolda türk futbolunu bitirdiler
Benim takımım Fener cimridir
00 Yorumla- Spor konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılAkşam pazarını bekliyordur.
00 Yorumla
+1 yılÇözemedim cidden
00 YorumlaBizimkiler topu bile kovalamiyor ne transferi
00 YorumlaParası mı var
00 Yorumlaöyle isteksiz
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi