3 sene vücut geliştirme geçmişime ve çevirmenlikten aldığım güç ile yaptığım araştırma ve gezdiğim yerlerden edindiğim tecrübe ile yola çıkarsam eğer, şunları sıralayabilirim; 1. Bu arkadaş vücut geliştirme bağımlısı, ve evet; böyle bir bağımlılık var. Dinlenirken bile spor salonunu düşünürler. 2. Kimin ne düşündüğü umurunda değil, çekici olma gibi bir hevesi yok zaten. Amaç büyümek ve daha da büyümek. Synthol kullanmasından bu amaç anlaşılıyor. 3. Ekstra testosteron her şeyi abartmasına öncülük ediyor. Kendisi gayet mutlu bir insan
Amaç etkilemek değil gibi duruyor kendini getirdiği duruma bakınca. Cosplay diye bir kavram vardır, insanlar bir karaktere bürünüyorlar. Burada ise iyice o karakter olma durumu var gibi duruyor. Bu karakter de Yüzüklerin Efendisinde de işlenen Dwarf denilen karakter. Bir resmini ekleyeyim, isteyen internete yazıp bakabilir.
Bunun çekici olmaya çalışmakla ilgisi yok. Bunun hırs, nefs ve yaşam biçimiyle alakası var. Yoksa adam kalkıp kadınlar peşimden koşsun diye bu hale gelmiyor. Ha kimi beğenir kimi beğenmez, bana göre de gerekli bir hal değil dövme de böyle vücut da...
Belki alıcısı vardır ya ama ben nefret ederim bu tarz her yeri dövme olan kadın kası yapan kadından o ne öyle erkek gibi kadın dediğim fit olacak ama pamık gibi olacak 💶
Dikkat çekme, farklı olma çabası. Yoksa kimse kendini bu hale sokmaz. Bazen görüyorum yüz göz dövmeli, her yer piercing. Yazık o hale valla. Bir tür kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.
sanırım egodan kaynaklanıyor silik karaktere sahıp olan ya vucut gelıstırme ya da tatoo ile farkındalık yaratıp kendıne baktırma konusturma saglamak ıcın yapıyor.
cok iyi biri olup bu hale getirenler için diyosan haklısın kendilerine yazık etmişler, fakat zaten bi giderleri yoksa bu hale gelmek istemeleri onlara baska bi tarz ve renk kattıgı için onları elestirmem ben
Yooo yolda güneş vardı uyuyamıyordum o yüzden taktım ve arkadaşım fotoyu çekip bana atmış benimde hoşuma gitti.😂😂 Ama malesef sizin gibi kendine ve insanlara yetemeyen sosyal korkusu olan insanlar için her zaman yapılan şeyler ilgi çekilmek için yapılmıştır. Biraz sence insanların çaba göstermesine değecek yapıdaymısınız 🤗😉