PSG, EA Guingamp forması giyen Lenny Manisa'yı kadrosuna kattı. Futbolcu'nun dikkat çeken soyismi, sosyal medya'de esprilere konu oldu. Fransa devi PSG, Guingamp'tan transfer ettikleri17 yaşındaki defans oyuncusu Lenny Manisa ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Ayrıca bu transfer hakkında Manisa Futbol Kulübü, Manisa için forma numarası önerdi. İsim benzerliğinden dolayı Manisa'lılar tarafından Manisa'ya tebrik mesajları yağdı.Siz bu transfer hakkında ne düşünüyorsunuz? 😂😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelliyeah
PSG, Manisa'yı transfer ettiğini açıkladı! Sosyal medya'da esprilere konu olan bu transfer hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hemen bir STK kuralım bu konuyla ilgili Ankara ile de iletişime geçelim ayağını denk alıp sıfır üç sıfır sıfır bir'in ta kendisini olduğumuzu kendilerine bildirelim hemen. Aksi takdirde bugün Manisayı alan yarın İzmir'i, öbür gün İstanbul'u alır. 82 Musul, 83 Kerkük, 84 Atina diye giderken bu kayıplar çok ağır olur, derhal tedbir alınsın 😂😂😂
Madem birisi gidecek bari yavancı kuralına uyalım, Manisa'yı tutup Kilis'i göndermek gerekirdi. Malum içerisinde en çok göçmen bulunduran il olduğundan orayı gören ben, böylesine bir yabancıyı yollamakla rahatlayacağını düşünüyorum. 😂😂
Serhat boylarından şehir vermek de ne ola bre gafil, askerler tiz urun şu mel'unun kellesini. Vereceksek de içerilerden verelim. Hudut namustur namusumuz kirlenmesin 😂
Gel gel gel gel sağ'lı gel yaklaş yaklaş ha şimdi topla gel hocam çarpmazsın daha yer var sıkıntı yok he işts orası ve... m eyfel kulesi'ni de dikmiş olduk müthiş transfer 😂😂
80 milyon nah hareketi yiyen Alman ordusu: "Lan olum bunlar gafayı yemiş la, 5 sene önce kendi tanklarına yumruk atıyorlardı şimdi bize nah çekiyorlar, gaçalım"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
😂😂 yorumlar cok komik
benim 2. takimim olan Paris Saint germainim bize sol bek kurzuwayi verirse mutlu olucam
Yabancı sınırına göre Kilis'i de takımdan göndermek gerek. 😂😂😂
Manisa diye isim mi olur allasen başka isim mi kalmamış🙄
Manyak 🙄 onlarda başka bizde başkadır manisa'nin anlamı 🤦🏻♂️
LaaN ben bu manisa yı türk sandım ya la🙄
Lenny Manisa 🙄🤦🏻♂️
Lady manisa🙄
Lady ne lan Manyak 😂😂
İngiltere de mi ne bağyağğğğnnnlara Lady deniliyo😅
Bu da Lady manisoş😂😂
Koskoca bir şehir elimizden kayıp Allahın arabına mı gitti şimdi 😭😭
1'i gitti kaldı 80 ilimiz 🥺 illerimize sahip çıkalım
Hemen bir STK kuralım bu konuyla ilgili Ankara ile de iletişime geçelim ayağını denk alıp sıfır üç sıfır sıfır bir'in ta kendisini olduğumuzu kendilerine bildirelim hemen. Aksi takdirde bugün Manisayı alan yarın İzmir'i, öbür gün İstanbul'u alır. 82 Musul, 83 Kerkük, 84 Atina diye giderken bu kayıplar çok ağır olur, derhal tedbir alınsın 😂😂😂
Madem birisi gidecek bari yavancı kuralına uyalım, Manisa'yı tutup Kilis'i göndermek gerekirdi. Malum içerisinde en çok göçmen bulunduran il olduğundan orayı gören ben, böylesine bir yabancıyı yollamakla rahatlayacağını düşünüyorum. 😂😂
Yabancı* 😂
Serhat boylarından şehir vermek de ne ola bre gafil, askerler tiz urun şu mel'unun kellesini. Vereceksek de içerilerden verelim. Hudut namustur namusumuz kirlenmesin 😂
Yabancı futbolculardan ne farkı la 😂 gönderelim gitsin belki takas yoluyla paris'i alırız ha 😂😂
Kilisi verip Parisi alıcaksak ben okeyim jxjdjxkdkxkd
Gel gel gel gel sağ'lı gel yaklaş yaklaş ha şimdi topla gel hocam çarpmazsın daha yer var sıkıntı yok he işts orası ve... m eyfel kulesi'ni de dikmiş olduk müthiş transfer 😂😂
Hitler gelsin burayı da işgal etsin hadi bakim jckfmckfkckf
Haydaaa djdjdjd
Gelemez ki gelemez ki gelse bile içeriye giremez kii jcjrjckdkc
Topluca nah hareketi çekeriz 👊🏻 dkdksksks
80 milyon nah hareketi yiyen Alman ordusu: "Lan olum bunlar gafayı yemiş la, 5 sene önce kendi tanklarına yumruk atıyorlardı şimdi bize nah çekiyorlar, gaçalım"
https://youtu.be/9AUq_IXNPGY
😂😂😂😂😂
Adamlar Manisa'yı işgal etmiş laa 😂😂gitti canım ilimiz
Yabancı sınırı kuralina göre en azından kilis'i gönderseydik iyiydi 😂😂
Kanka Iğdır veya Ağrı dururken kilis'e sıra daha var😂
İçerisinde en çok göçmen bulunduran il kilistir kanka, bundan %100 eminim çünkü askerliğim orada geçti. Bizzat kendim gördüm oraları her yerde göçmen.
Vallaha ben daha gitmedim askere 2026'ya kadar tecilliyim🤣
Sen ne diyorsan okeydir 😎
Yabancı futbolcu misalidir kilis
Kanka şu @ponçikkızzzzx a sorsana bana küs mü kendileri?
Etiketlediğine göre sormama gerek kalmadı.
Sorma saten şükrüyü niye karıştırıyosun ki🙄
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı hanii
Ruhsuzlaştım moruk eskiden olsaydım kahkahaya boğulmuştum, şimdi hayırlı olsun deyip geçiyorum.
Bu konuda sana katılırım ne dersen😂🙈
Sende hep spor sorularında bana katılıyon 😂😂 yahu bunda tam anlamında bir futbol mevzusu yok ki olayın komik tarafını anlamadın mı? 😂😂
Olum kurcalama he de geç🙈
he