Ben valla çok iyi olduğunu düşünüyorum zaten idolü Ronaldo ve kariyerinde kupalar kazanmak istiyorsa Real Madrid e gitmeli tam bir winner takım forvetleri olmamasına rağmen ucl yi aldılar bu fotoğraf montaj olsada Mbappe ye baya yakışmış Ronaldo nun yokluğunu çok iyi dolduracak da İspanya da en sevdiğim takımdır Real Madrid 🤍🤍
Kylian Mbappe Real Madrid'e transfer oluyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şu Madrid takımı ne bktan birtakım ak, bir kere de altyapısından bir yıldız yetiştirsin... Bir yıldız futbolcuyu da evvelden keşfetsin... Sürekli başarısını ispatlamış oyuncuları sonradan keşfedip rekor bedeller karşılığında transfer etmek zorunda mı?
Bu bildiğin hesap kitap işinden hiç bir bk anlamamak ak!..
Sürekli kesenin ağzını açıp istediğin yıldız oyuncuları şipşak satın almak bir BAŞARI mıdır? ASLA!..😏
Asıl büyük başarı; altyapısında yıldız oyuncu yetiştirip, rekor bedeller karşılığında da dev kulüplere satan kulüplerin👏
Forvet hattı zayıftı. Vinicius ve rodrygo var. İkili forvet sistemde dönüşümlü oynayabilirler. Arda, diaz bellingham, valvarde, camavinga, thouameni orta saha dönüşümlü oynayacaktır.
İyi olur ama Arda güler için erken bi transferdi real den önce milan inter veya paris gibi takımlara gitmeliydi şu an çok erken forma şansı bulamıyo bulacağını da düşünmüyorum