Türkiye medyası için çok önemli bir haber değil, AKP-CHP medyaları gündemi oy toplama derdindeler Spor da Bilim de Başarılı olan gençler kimsenin pek umrunda değil ki zaten Türkler böyle şeylere pek ilgi göstermiyor ki kendi başarılı olan gençlerini bilsinler? İnan bende KS de duydum
Tırıvırı medyamızın cebine para girmeyince asıl değerli haberlerin geri planda kalması üzücü. Ama buna rağmen bu gurur verici haberler ilerde daha başarılı bir geleceğin ülkemizi onurlandıracağının habercisi. Tüm emeği geçenlere teşekkürler. Başarıları daim olsun.
Bi'biken vesaire yazı olsun diye yazmış ancak sporcu başarılı olmuş tebrikler. Gerisi bizi ilgilendirmez.
Başarılara alıştırmaları lazım. İki üç şampiyonluk olmuş, pek ilgilenmiyorum. Neticede bi devşirme İngiltere, bi çin, bi rusya, bi abd değiliz.
Cevap
8Cevap
Gurur duydum bende yuzerim saglik için. ogluma da baslaticam 1 yaşından itibaren buyuyene kadar göndericem kurslara onun ana sporu olsun istiyorum yüzmek
Hiç bir başarı gösteremeyen futbolcular kadar değer verilmiyor ne yazık ki bu çocuklara
Demek ki isteyince içimizden iyi sporcular çıkıyor ama ne hikmetse futbolda bi türlü milli olarak yükselemedik
Sevindim pravoool😅👏👏👏👏👏
Neee😂
Ya yanlışlıkla yazdım pravooo olcaktı😂😂😂
Ya banane ben pravooo diyorum😂😂
😎😎😎😅ivittt
Arkadaşlar Sabah iş yerinde muhabbeti geçti
MERSİNİN KÖYLÜSÜDÜR kendileri !
Paşam benim
Tebrikler bizi daha da iyi yerlerde temsil etmesi dileğiyle.
Demek parlatılması gereken ne gençlerimiz var da söndürüyorlar
Helal olsun gerçekten çok gurur verici
yüzücü erkekler kalp ben
@Ergun7741 buralarda mısınn
@Ergun7741 hiç modum yoook gir hadi şu uygulamaya🙄
10 gün falan oldu sanırsam girmeyeli. Belli olmaz ya bir bakarsın girer🙄
Yaptığı son görüşün üstüne tıkla sağ üst köşeye bak bakim kaç gün yazıyor
Helal olsun gururumuz 💪🇹🇷
Organik hoşafı icat eden kız kadar değer görmedi.
Helal olsun tebrik ederim sporcumuzu
Küçük gibimsi
Tebrikler ne güzel yüzüyor 😍😍😍
Helal olsun
Helall🇹🇷🇹🇷
Helal olsun
Helal olsun👏🏻👏🏻
Helal Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Söylenecek çok güzel söz var aslında. Suyun kondisyonu diğer tüm sporlardan çok daha zor, antrenman sistemi sürekli aynı ve bir o kadar sert iken, tüm rakiplerini geride bırakan gencecik bir Türk... Takımsal değil en önemlisi bireysel bir sporda kürsü yapabilmek çok ama çok zor bir olgudur.
Çalıştırdığı tüm hocalarına, kulübüne, aile fertlerine tek tek teşekkür borçlu değil miyiz sizce de?
Çok az gencin uzun süreler bireysel branşlarda ileri gidebildiği ve bilimin inatla itildiği bir ülke ve toplumda bu tarz üst seviye başarılara ihtiyaç var.
Bu başarıların nasıl geldiğini izlemlemek, devamının gelmesi adına; antrenman metotlarından, beslenme düzenine, antrenman periyotlaması yük takibinden, uyku ve dinlenme rutinlerine kadar inceleyerek nice yiğitler çıkarabilecek kadar genç nüfusu var bu ülkenin.
Yeni yiğitlerin gelmesi dileğiyle, başta ailesine, emeğinin geçtiği herkese ve en önemlisi yiğidin kendine teşekkür ederiz.🙏🏻👍🏻👌🏻
hocam bende inan KS de duydum Türk medyasında bir haber bile haber yaptı mı acaba? Tebrik ediyorum gencimizi devamı gelir inşallah