"Ofsayt nedir" diye soran bir kadına tek cümlede anlatabilirmisin? 

Hani birini sevdiğini düşünürsün bir zaman sonra onsuzda olabildiğini anlayıp terkedersin, sevginin heves olduğuna karar verirsin ve karşı taraf kahrolur.
Kadınlar ofsayt budur.
😂komikti
:D :D
Topa vuruş anı indirimin başlama anı düşün
O anda en arkada kalan sizin aileden biri ise normalden pahalıya alacaksın 😉
Koptum😂😂
Eig mi isterim
😂
Daha güzeli olmazsa söz✌
👍 teşekkür ederim 🤗
Teşekkür ederim 😀
Bu vesile ile tekrar doğum günün kutlu olsun 🤗
Rica ederim. tekrar teşekkür ederim 😊
Aldığı pas (top) rakip kaleci ile arasında rakip oyuncu olmadan ise , ona ofsayt denir.
Yemin ederim şimdi anladım. başka kural var mı bukadarmı😊
Tm anladım şimdi daha iyi teşekkürler efenim😊
Başka kural yok, lakin çok ince bir çizgidir. Nitekim tartışma hep buradan çıkıyor.
Sonra VAR a gidiyorlar, ki bence tam şikelik iş..
Sonra yine tartışma.
Gerçi şimdi yeni öneriler söylüyorlar, işte sadece ceza sahası içi dahil olsun, vs ama şu bir gerçek ki ofsayt olmazsa futbolun anlamı olmaz 😃
😂😂😂😂😂👏👏👏👏anladığım şeyi anlamaz hale getirdin
😂neyse ilk yorumun baki kalsın benim zihnimde
Teşekkürler yorumun için iyi akşamlar 😊
Rica ederim efenim hayırli ve huzurlu akşamlar...😊
Düşmanın hudud sınırını geçmeyeceksin ya da yakınında durmayacaksın ve asla düşmanınla aynı hizada durmayacaksın ki gafil avlanmayasın
tısss🐍
#ofsayt
👏👏👏
Cevap
21Cevap
Ben de bilmiyorum o yüzden anlatamam. Futbol bana çok saçma geliyor. Oyuncular milyonlarca tl almak için oynuyor bizim saftirikler yırtınıp duruyor onlar için.
Bak Fenerbahçeli oyuncunun ayağından top çıktığında, takım arkadaşı rakip defansın arkasında kalıyor, bu ofsayttır.
Siz şimdi alış veriş sırasında iken arkadan gelen bir kişi, sizin önünüzdeki kişiye eşyalarını verse fırsatçılık yapsa size haksızlık olur. 😎
Benim oyuncu top ayaktan çıkarken rakip oyuncunun önünde olamaz hizasında veya gerisinde olacak bu kadar
Bir takım atak yaparken ceza sahasına attığı pasta eğer kaleye en yakın kendi takım arkadaşı olursa Ofsayt olur
Koşu yarışı düşün. Başlangıç çizgisi en son futbolcu. Sen bu çizginin ilerisinde olursan hile olur. Bu da ofsayttır
Ofsaytlar bizim canimizi cok yakti anlatamam. Bir FB taraftari olarak. :)
Ceza sahasında atak taraf defans yapan tarafın sahasındayken en arkada kalmışsa toptan önce ileriye çıkarsa ofsayt , umarım anlatabilmişimdir.
Anlatabildin🙂
Sen sirada beklerken araya kaynamaya calisan kisi sizi umursamadan sizi gece işte o ofsayt :)
topu alan adam en öndeyse ve topu atan adamla aynı renkse ofsayt
Onu anlatmak zor degil ama karsindakinin anlamasi daha zor🤣😁
Bence kadınlar ofsaytı anlamak için de kimseye mecbur değil😃
Kendi takımından pas alan futbolcu, top atildigi anda, rakip kaleye en yakin kisiyse ofsayta dusmus olur.
Türkçeye çevirince kapalı taraf gibi bir anlam çıkıyor kullanılmayan taraf gibi
Topa vurulmadan rakipten önde olma
takım arkadası kaleye en yakın ise o ofsayt
Evet ofsayt ofsayttır işte
Boşver canım , gol olunca sevin yeter ;)
Başkası senin arkana geçerse ofsayttır 🤣🤣
Düşündüm yok valla 😂
Anlatamam. Zaten anlatsam da anlamazlar
Anlayacak zekası varsa anlatabilirim
Bende bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?