google sordum bunu söylüyor: ayaktopunda, top bir kale yönünde hareket halindeyken, o kaleye akın yapan takımın oyuncularından birinin, kaleciyle arasında karşı takımdan herhangi bir oyuncu bulunmaması durumu. ben daha sade anlatırdım ama uğraşamam, kopyala yapıştır iyidir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kendi takımının oyuncusuna pas attığında karşı takımın tüm oyuncularının arkasında kalması olayı yani senin pas attığın oyuncu karşı takımın kalecisine karşı takım oyuncusundan daha yakınsa ofsayt
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
umarım bu bütün kızların ofsaytı anlamasını sağlar cümlesiz hem de
Bir futbol oyuncusu kendi takimindan arkadasina pas verirken veya kaleye şut çekerken Top tam ayagindan ciktigi anda pas verecekse verecegi oyuncunun kaleye şut cekecekce kalenin onunde karsi takimdan birinin olmadigi durumdur Beyler dogru anlattimmi bir baksaniza😂
Takımın en öndeki adamı var onun arkasında başka bir oyuncu olur ve ona top gelirse ofsayt, bir de pasif ofsayt vardı kalktı. Bu ofsayt gol saymama üzerine çıkarılmış zamanla zeki futbolcuları avantajlı duruma getirmiş, her futbolcu kolay ayarlayamaz ofsayttan çıkmayı 5 cm'i bile ofsayt sayabiliyorlar hakemin insiyatifine kalıyor iş.
Simdi sevgilinle bir ortamda oturuyorsun tam kalktin kapidan cikiyorsunuz, Bir anda yedek-sevgilini fark ettin eger , yedek-sevgilin seni gormeden once sevgilin ile disari cikarsan sikinti yok topu surmeye devam ama yedek-sevgilin seni gordukten sonra kapidan cikmaya calisirsan ofsaytda yakalandin demektir.
Futbol topunun x takımının oyuncusunun ayağından çıktığı ilk anda x takımının bir ya da birden fazla oyuncusunun y takımının kalecesi ile y takımının kalecsine en yakın y takımı oyuncusu arasında kalması durumudur. ben anlattım ama o anlar mı bilmem 😄
"Kötü çocuklara yavşayan kadın ırkının berkecanların peşinden koştuğu gibi topun peşinden koşma önce kalbini delip geçtiğin efendi adamların sahadaki hizasına bak onları delip geçerken bir adım geriden çıkmaya çalış en azından yoksa azgın hipergaminle olmayan merhametinle azgın ego bitmeyen kibirinle ofsayta düşersin ey insanlık fukarası kadın ırkı" diye anlatırdım.
Simdi soyle dusun canim, Mango indirime girmis ama oyle boyle bir indirim degil, magaza henuz acilmamis ve sen kapida bekliyorsun, bir bakiyorsun iceride yellozun biri alisveris yapiyor, iste tam boyle bir sey.
Alışveriş yaptığın mağazada boş olan kasalara giderken önünde ödeme yapmaya giden başkaları varsa arkadaşını önlerine geçirip aldıklarını kasaya fırlatırsan ofsayt olur :))
Kendi takımından (Genelde forvet pozisyonundaki kendi takımından bir futbolcuya) birisine pas attığında, rakip takımın defansından daha ileride duruyorsa ( senin pas attığın futbolcudan bahsediyoruz) ofsayt pozisyonuna düşer.
Futbol maçındasın a ve b takımı var sen Asın, bnin kalesine gol atman gerek ama Bnin kalesinin önünde bnin kendi oyuncuları var onlarla kale arasına girmemen kaleden daha uzak kalman gerekiyor, geçersen ofsayt olur.
Çok basit aslında ama erkekler saçma sapan şekilde karışık anlatıyor, kendileri bilmiyor Bence ofsayt nedir 😃😃😃😃 yorumuma atlayanları itina ile engelleyeceğim ajsjsjsjsj😂😂
bulasiklari yikayip bitirmissin tam da ellerini kurulamaya dogru ilerlemektesin ve annen ordan :: tencereleri de yikaaa diye sesleniyomus al sana ofsayt😂😂
Karşı takımın kale çizgisinde takım arkadaşına pas veren futbolcunun takım arkadaşının önünde karşı takımdan bir futbolcu bulunmalıdır. Bulunmazsa “ofsayt”
Ali ismindeki çocuğu seviyorsun. Ali ile evlilik yolunda ilerlerken S.. İsminde bir kız çıka geldi. Aliden çocuğu olduğunu söyledi. Ali ilk pası bana atmıştı dedi😑
Bir oyuncuya pas verildiğinde, tam o anda, oyuncu ile rakip kalenin arasında en az iki rakip oyuncu bulunmuyorsa, ofsayt denir ;).
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir oyuncu kendi takımında birine pas atacak ama kendi takımındaki oyuncu karsi takımın oyuncusundan geride durmaması gerek ya aynı hıza da ya da daha önde duracak geride duruyorsa pası karşılasa da ofsayt olur
Bir oyuncunun karşı takımın kalesine gol atması durumunda kaleci ile oyuncu arasında karşı takımın oyuncusunun bulunmaması durumu değil mi yanlış mı biliyorum🤣
Futbolda hücum eden takım oyuncusunun rakip yarı sahası içinde bulunan takım arkadaşına pas attığı zaman pas attığı takım arkadaşı ile rakip kale arasında en az 2 rakip oyuncunun olmamasıdır. ⚽ ⚽ ⚽
En İyi Cevaplar