Iyi transfer ama bu değirmenin suyu nereden geliyor o nu merak ettim!!! 3.2 milyon avro'yu 3 büyükler bile veremezken adana demirspor gibi mütevazi bir takım nasıl veriyor anlamış değilim! Kaldı 3 yıllık garanti ücreti 9.6 milyon avro artı maç başlarıyla bu rakam rahatlıkla 10 milyonu geçiyor!
Cevap
2Cevap
Oldukça başarılı bir hamle. Paraya kıyıyor A. D. Spro👍
Gitti canım sinir küpü belhandam bee ne güzel onunla beraber Kadıköy mağlubiyeti görmedik 🤦🏻♂️
Paralel evrende gibiyiz 🤣🤣
Adanam da gs li bi futbolcuyu görmek istemiyorum🙄
Olsun bu dememişmiydi umarım gs de oynarım diye🙄
Yok hem ben bu adam dan hiç haz etmicem adana yanlış yaptı maçlarını falan da izlemem😃
Etmiyorum olcaktı
Maçlarını izlemem dedim tutmicam demedim🙄
Adamı sevmiyorum napabilirim🤷♀️
Öhöm fener adana dan önde bi kere öncelik fenerde😃😃
Ama bak şimdi bizim kazamattamız gs li değil ama bu adam gs li o yüzden ikisi farklı şeyler😃
Ama onlar sonradan fenerli oldu hepsi halis muhlis fenerli hem benim onlara kanım ısındı bu belo ya hiç ısınmadı vallaha🙄
https://youtu.be/ik07krKNAyY
Sonra fenerli olmak diye bişey yoktur futbolda profesyonel bir futbolcu iyi bir teklif gelmesi durumunda ezeli rakibe bile transfer olabilir. Biz maksimum verim aldık onlardan, size de bulaşıkları bıraktık. Hemem hemen hiçbiri bi halta yaramadı fenere.
Yaw Allah aşkına niye bu kadar mantıklı konuşuyorsun çok sinir bozucu🙄
Kız senin yine mi sinirin bozulduu? @ponçikkızzzzx 🤣🤣
Her zaman ki gibi:) ))
O bozdu🙄
Oynama sinirlerimle benim futbol bilgim senin ki kadar diğil napiyim bozuluyo sinirim😢
Doru tip meselesi.. bi baktımda bu belpanda da tipte yok😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?