bir süredir spor yapıyorum ama genetik basenler geniş mi kalmış vücuduma göre ya boyumda kısa çünkü nasıl ilerlesem sporda ağırlık çalışıyorum çünkü yanlış mı yapıyorum?
Vücuduna göre ideal. Eğer genetik bir durum ise kolay kolay zayıflamaz veya şişmez. Ben erkek olduğum halde basenim var ama atletik bir vücuda sahibim. Bu gibi durumları dert etme. Kovboy Kaçar ♘
Genetik olarak öyle. Basenlerin geniş ama kimsenin vücudu insanların kusursuz gördüğü standartta olmak zorunda değil. Bu senin vücut karakterin. Vücudun güzel, spora devam ettiğin sürece.
Dost acı söyler, ama söylemeyeceğim çünkü sen de farkındasın o basenlerin geniş olduğunun. Yine de iyi görünüyorsun ama eritirsen daha güzel görüneceksin
Nasılım sorularına döndü vitrin... Sen zaten basenlerinden şikayetçi olsan böyle fotoğraf çekip rahatça koymasın. Çok şükür artık kimin ne niyetle soru sorduğunu az çok anlayabiliyoruz. Gerçekten şikayetçi olsan basenlerim Iri duruyor. Bunun için ne yapabilirim diye soru sorardın.. Bu benim fikrim. Herkes farklı düşünebilir.
Kadınlar, hemcinslerinin yazı dilinden bu paylaşımı yapanın kadın olmadığını, erkeklerde bir erkeğe cevap yazdığını anlasın lütfen. O size gerzek muamelesi yapıyor. Siz de buyrun benim diye el kaldırıyorsunuz 😂
senin bedenin senin kararın. kimsenin yorumuna aldırma. basenlerin gözüne fazla geliyorsa ve aynaya baktığın zamanki görüntüden memnun değilsen zayıflamaya çalış. toplumun yorumlarını alarak hayatını şekillendirme. dediğim gibi senin bedenin. aynaya baktığında zaman gördüğün görüntüden mutlu değilsen o zaman değişiklik yap.
Basen falan yok sende sana sende basen var diyenlerede aldanma. Sizde genetik olan bence basen değil bel inceliği iyi analiz et. şu an ki vücudunla gurur duy bence. Sporuda bırakma 👍🏻
Fiziğin şeklini sen seçebilirsin ama basen eritmek için iyi bir hoca ve fitness çalışman lazım vücuttaki en geç eriten yağ tabakası olarak biliyorum sana çok kolay gelsin..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Basenlerin vücudun ile çok uyumlu ve aşırı seksisin
İyisin. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok iyisin Ya keşke sevgilin yerinde olmak isterdim ya