Spor Fenerbahçe Beko' nun yeni transferi Polonara çok yakışıklı olduğu kadar da iyi basketbolcu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl müthiş bir parça bu ya çooookkkk yakışıklı Fenerbahçe Beko' nun yeni transferi Polonara çok yakışıklı olduğu kadar da iyi basketbolcu mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok iyi basketbolcu, transferine en sevindiğim adam, baskonia da çok iyi işler çıkardı. 3lü performansı bile yeter tek başına. 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tipe bak ya bu etrafta koştursa da olur bişi yapması şart değil jdjd 0 0 Yorumla
YalnızlıkPylaşlmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bilmem ki basketi hic takip etmem. Ama helal olsun azmini takdir ediyorum 🤣 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Yakışıklı olduğu kadar basketbolcu olucaksa , iyi basketbolcu olamaz 0 0 Yorumla
Cold_Sun Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Umarım iyi basketboludur. Yakisikliligina gelince öyle çok yakis8kli değil orta şeker. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2metre üzeri adam görünce direk yakışıklı zannediyor ülkem kadını😄 0 0 Yorumla
heyderi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben bile düstüm adama ama basketboldan anlamiyom 😂😎 0 0 Yorumla
tornacigelyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Daha yeni duydum bence çokta yakışıklı değil 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sonra diyolar dövmeye niye düşüyorsun 😊😊😅😅😂 0 0 Yorumla
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yakışıklı değil nasıl oyuncu olduğu bilmiyorum 0 0 Yorumla
elevencalculus Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Baya yakışıklı yalnız yani bilemiyorum çok iyi 0 0 Yorumla
Rüzgar97 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Sayı atamazsa tipinin bı önemi kalmayacak 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. yakışıklı değil ama fena oyuncu da değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keratayı ben eğittim şimdi nerelere geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu mu yakışıklı fark eder bu zevk meselesi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl gözleri yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizleri lucifera benziyor bana hitap etmedi anca korkarım ben bunu görsem :a Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çok iyi basketbolcu, transferine en sevindiğim adam, baskonia da çok iyi işler çıkardı. 3lü performansı bile yeter tek başına.
Tipe bak ya bu etrafta koştursa da olur bişi yapması şart değil jdjd
Bilmem ki basketi hic takip etmem. Ama helal olsun azmini takdir ediyorum 🤣
Yakışıklı olduğu kadar basketbolcu olucaksa , iyi basketbolcu olamaz
Umarım iyi basketboludur. Yakisikliligina gelince öyle çok yakis8kli değil orta şeker.
2metre üzeri adam görünce direk yakışıklı zannediyor ülkem kadını😄
Ben bile düstüm adama ama basketboldan anlamiyom 😂😎
Yakışıklı değil bence
Kızların genç sevgilisi
Bilmiyorum, ağzını sil
Daha yeni duydum bence çokta yakışıklı değil
Sonra diyolar dövmeye niye düşüyorsun 😊😊😅😅😂
Yakışıklı değil nasıl oyuncu olduğu bilmiyorum
Baya yakışıklı yalnız yani bilemiyorum çok iyi
Yakışıklıymis kesin uzundur da...
Dovmelileri nedense itici buluyorum
Sayı atamazsa tipinin bı önemi kalmayacak
boyu posu nasılmış acaba
yakışıklı değil ama fena oyuncu da değil
Keratayı ben eğittim şimdi nerelere geldi
😂
Basketbol ve futbol izlememin tek bir nedeni var
iyi oynasın o.. c yeter. severim gerisini.
Bu karı milletinde Vallaha kafa yok
Bu mu yakışıklı fark eder bu zevk meselesi
gözleri yeter
Gizleri lucifera benziyor bana hitap etmedi anca korkarım ben bunu görsem :a
Fayda saglar insallah
Adam yürüyen karizma
Olabilir
Şaka mı bu 🤤
Ben daha yakışıklıydım
Nereli askin?
değil
Alınabileceklerden en iyisiydi.