Evet arkadaşlar fransa bu tokatı kesinlikle haketti! Fransa'nın 2 golü cezayarli benzema ve bir golü de senegalli pobga'dan geldi ve bu kadar afrikalı oyuncuya rağmen afrika karması fransa isviçre'den hakkettiği tokatı yedi! Maçı nasıl buldunuz?
Euro 2020'de İsviçre Fransa'yı normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarda 5-4 yenerek çeyrek finale yükseldi! Maçı nasıl buldunuz?
Pogba'nın füzesinden sonra Fransa fişi çekti falan dedim ve maçın başından kalktım. Döndüğümde 3-3 olan skora şok oldum. İsviçre gerçekten kazanmayı hak etti. Fransa karşısında 3-1 geri düşüp beraberlik yakalamak zor iş ve başardılar.
Fark atarda gruptan çıkarız diye düşündüğümüz İsviçre diye başlamak isterim söze. Adamlar 3-1 den sonra bile oyun disiplininden kopmadılar. Oyunun içinde kaldılar bir şekilde. Risk almaları gerektiği noktada risk aldılar. Uzatmalarda da pozisyon verdiler pozisyon buldular. Penaltılarda kendilerinden emin ve soğuk kanlıydılar. Hakettiler
Aynen kardeşim hakettikleri bir galibiyet aldılar! Türkiye'nin grubundan çıkan italya ve isviçre çeyrek finalde! Aslında grubumuzda ki takımlar o kadar da boş takımlarda değilmiş diye düşünüyorum...
Yok haklısınİtalya zaten belliydi İsviçreye şansımız hiç tutmuyor. Ama grup aşamasında ki takım ile turnuvadaki takımımız aynı değildi sanki ruhsuz bir top oynadık tüm maçlarda. Şenol Güneş aynı aksiyonları yaparak farklı sonuçlar bekledi oda formsuzdu üzdüler bizi.
25 tane ülkenin en iyi oyuncularını milli takımlarında oynatmalarına rağmen bir halt yapamadılar! :D Dünyanın en çok çifte ve üçlü vatandaş olan oyuncuların olduğu takım fransa :D Bu arada o afrikalılar da bundan sonra sömürgecilerden veya ırkçılıktan bahsetmesin! Hepsi aşağılık kompleksli oyuncular ve kendi ırkından utanan oyuncular! Hiç biri Didier Drogba'nın tırnağı bile etmez! Zavallılar :D
Drogba ile aubemayang fransız vatandaşı olmalarına rağmen kendi ülkelerini seçerek ne kadar karakterli oyuncu olduklarını göstermiştir ve hiç biri büyüklüğünden bir şey kaybetmedi!
Fransa milli takıma kadar egocu futbolcularla dolu başka bir takım görmedim! Ne zamandan beri ngolo, karim benzema, moussa veya presnel gibi isimler fransız diye sayılıyor? :D veya mbappe :D Onun için bıraksınlar bu işleri!!!
Sasirdim fakat galler'in 4-0 yenilmesi kadar degil. Birisi soyle yazmis Turkiye o kadar cok kötü oynuyordu ki galler iyi oynuyor gibi gözüküyordu. İsvicre nin bu ve sonraki turlarda alabilecegi galibiyet Turkiye nin imajina yarar.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Euro 2020'de İsviçre Fransa'yı normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarda 5-4 yenerek çeyrek finale yükseldi! Maçı nasıl buldunuz?