Spor Sporla ilgilenen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Allah rızası için foto atsam yardım eder misiniz Güncellemeler+1 yıl Zayıflamak için Sporla ilgilenen var mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl az çok ilgileniyorum foto atmadan derdini anlat bakalım 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Göbek var basen sırtım yağlı ama popom iyi popom aynı kalsa diğer yerlerden veremez miyim Yorumla Soran +1 yıl Ve yutuber falan var mı izleyip yapabileceğim Yorumla benmeloww +1 yıl açıkçası spor salonuna yazılması tavsiye ederim daha detaylı ilgilenirler , vücudundaki yağları kas olarak alırsın ve sana özel diyet listesi hazırlanır... Youtuber olarak en bilindik ve en iyisi her türlü chloe ting Yorumla Soran +1 yıl Şu an yazılamam maalesef işte yoksa buraya sormazdım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kaç kilon var kolay evde hergün 15dk yeterli olur iraden önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 54 kilo 150 boyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl verirsin ben verdim evde yaptım hatta Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benimde spor hocalarım var 2 tane söyliyelim size bi program yazsın 0 0 Yorumla
madmax0001 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bana at diyene atma bı bok bildiği yok kimse anlamaz burda 0 1 Yorumla TSKÖKK8 +1 yıl Arkadaş sen niye bukadar karam sar sın sen herkezi birimi sandın ben giyim yani bilip bilmem senin gibileri rahat sızmı ediyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende kayıtlı var spor videoları paylaşabilirim meşhur birinden almıştım 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok faydasını görürsün Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapıcaz burdan Yorumla Soran +1 yıl Aç gizliyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeniyim burda 🤦♂️ kapalıymış o Yorumla
Hiçkimseyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Program konusunda a yardımcı olurum diyet ve spor 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl ne yardimi edecegiz ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Spora gidemiyorum da spor programı hazırlamak gibi. Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Öğrenmek istediğin nedir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi hareketleri ne zaman ne sırayla yapmalıyım her gün aynı kası çalıştırmamak lazımmış Yorumla Soran +1 yıl Spor programı falan hazırlıycak.. Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Nerelerinden zayıflamak istiyorsun ve kaç kilosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 54 kiloyum ama yağ oranım fazla. Sırtım kolum basenlerim ve göbek Yorumla Cakamona +1 yıl Boy kaçki 54 e fazla diyosun? Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Konu ne ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Spora gidemiyorum da spor programı hazırlamak gibi ama param da yok Yorumla satiriasis20 +1 yıl Nette bir sürü var aç youtube yi ondan kolay ne varki Yorumla Soran +1 yıl Hangisini önerirsin Yorumla satiriasis20 +1 yıl Önermek için elinde olan malzeme önemli, hiç bir spor aletin yoksa egzersiz hareketleri yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Evet yok hangi yutuber ı onerirsin Yorumla satiriasis20 +1 yıl Onları takip etmem profesyonel spor eğitmenlerinin videolarına bak Yorumla satiriasis20 +1 yıl At farketmez ama çok detay bilmiyorum ben diyetisyen ve onun tavsiyesi ile zayıfladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
az çok ilgileniyorum
foto atmadan derdini anlat bakalım
Göbek var basen sırtım yağlı ama popom iyi popom aynı kalsa diğer yerlerden veremez miyim
Ve yutuber falan var mı izleyip yapabileceğim
açıkçası spor salonuna yazılması tavsiye ederim daha detaylı ilgilenirler , vücudundaki yağları kas olarak alırsın ve sana özel diyet listesi hazırlanır...
Youtuber olarak en bilindik ve en iyisi her türlü chloe ting
Şu an yazılamam maalesef işte yoksa buraya sormazdım
kaç kilon var kolay evde hergün 15dk yeterli olur iraden önemli
54 kilo 150 boyum
verirsin ben verdim evde yaptım hatta
benimde spor hocalarım var 2 tane söyliyelim size bi program yazsın
Bana at diyene atma bı bok bildiği yok kimse anlamaz burda
Arkadaş sen niye bukadar karam sar sın sen herkezi birimi sandın ben giyim yani bilip bilmem senin gibileri rahat sızmı ediyor
Bende kayıtlı var spor videoları paylaşabilirim meşhur birinden almıştım
Çok faydasını görürsün
Olur
Nasıl yapıcaz burdan
Aç gizliyi
Yaz
Açtm
Açtım
Yeniyim burda 🤦♂️ kapalıymış o
Program konusunda a yardımcı olurum diyet ve spor
ne yardimi edecegiz ki
Spora gidemiyorum da spor programı hazırlamak gibi.
nasıl yardımcı olabilirm
Olur bakarım istersen
Öğrenmek istediğin nedir?
Hangi hareketleri ne zaman ne sırayla yapmalıyım her gün aynı kası çalıştırmamak lazımmış
Spor programı falan hazırlıycak..
At canım yardım edeyim : )
Nerelerinden zayıflamak istiyorsun ve kaç kilosun
54 kiloyum ama yağ oranım fazla. Sırtım kolum basenlerim ve göbek
Boy kaçki 54 e fazla diyosun?
At bakalım yardımım olur belki sans
Fotoğrafa gerek yok istersen yardımci olurum
Ederim gel bekliyorum
Konu ne ki
Spora gidemiyorum da spor programı hazırlamak gibi ama param da yok
Nette bir sürü var aç youtube yi ondan kolay ne varki
Hangisini önerirsin
Önermek için elinde olan malzeme önemli, hiç bir spor aletin yoksa egzersiz hareketleri yapacaksın
Evet yok hangi yutuber ı onerirsin
Onları takip etmem profesyonel spor eğitmenlerinin videolarına bak
At farketmez ama çok detay bilmiyorum ben diyetisyen ve onun tavsiyesi ile zayıfladım
bana at bebegim erkeklerin amaci farkli
Lütfen
Yardımcı olalım
Bana at
Konu ne
Boy, kilon kaç, egzersiz yapıyor musun
Olur iyi anlarım
At bakalkm
he söyle
Buyrun
Olur
Ben ilgileniyorum