Çoğu kadının hatası vücudunu tanımamak vücut su tutuyor kendisi yağ sanıyor elinizi alıp bacağınızı ya da kolunuzun üst tarafını sıkın elinizin izi beyaz şekilde çıkıyorsa o vücuttaki sudur vücuttaki suyu ödemi atmanız bile sizi daha zayıf gösterir kiraz sapı çayı ya da bromelanin kullanın ayrıca resimlerden bakıyorum kilolu görülmüyorsunuz ayrıca bel kısmından belli olur bel kısmındna resim yok mu çünkü yağ bel ve kalça tarafında toplanır evde spor olayına gelince youtube da bir sürü video var onları izleyerek evde spor yapabilirsiniz belli bir zaman sonrada spor salonuna gidersiniz ama benim tavsiye spor salonuna gitmeniz ortamın havası bile sizi hem daha iyi hissettirecek hemde gitmeyi isteyeceksiniz evde spor yaparken bir kaç gün sonra sıkılıp bırakanlar çok oluyor
aslında seksi bir fiziğin var, kilo vermek değilde sporla kıvamı arttırırsan mükemmel olur. kilo verirsen ideal bir fiziğin olur ama seksiliği kaybedersin bnce
Şerbetli tatlılar hamur işleri kesip az öz haşlama kendi yağında her şey yenmeli bitki çay ve bol su özellikle bir sürahi suya çok az elma sirkesi çok iyi yağ yakıyor egzersiz ve spor yürüyüş büyük etken bir'de meyveli probiyotik yoğurtlar özellikle şeftalili ve kayısılı sadece yulaf ezmesi ile olmaz kaynama yumurta tokluk hissi veriyor cacık ve salata iyi olur birde sıvı gıdalar sizde kilo yok basen var en çok oda egzersizle kıvama geliyor ve sıkılaşıyor
Sikilasmak isterseniz şeker ve paketli gidalardan uzak durun 🥰 çok etkilidir. Bir de sabah uyanır uyanmaz aç karnına kahve içiyorsanız bunu da bırakmalısınız. Kortizol seviyesini mahvediyor çünkü. YouTube da "grow with jo" var. Hem zorlayıcı egzersizler değil. Hemde yağ yakımını hızlandırıyor. Tabi eğer yürüyüş imkanınız varsa o da çok iyi olur 🥰
2
8 Yorumla
Soran
2 ay
Kahve icmiyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyeler icin
@MuhendisDiyetisyen91 diyet sevmiyorum tabağını kucultmeye ve geç saatte yememeye temiz beslenmeye çalışıyorum. Sporu rutin haline getiremedim. Getirsem kendime gelicem
Melis ben, Fit Meli diye de bilirsin tatlım 🌸 Diyeceğim ilk şey: Sen obez falan değilsin, lütfen kendine bu kadar yüklenme 🙏 Vücudun çok güzel görünüyor, sadece sıkılaşma ve yağ oranını biraz dengeleme hedefi koyabilirsin 💪 Evde tempolu yürüyüş, basit squat, hafif mekik, plank ve ip atlar gibi zıplama hareketleri işini görür. Yanına da abur cuburu azaltıp suyu artırırsan harika ilerlersin 🥦🚶♀️ Unutma, takıldığında yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, ben buradayım 💕
Evde spor kısıtlı, şınav mekik deneyebilirsin, birde dumbbell al, 5 kilo yeterli bence sana 2 tane. Barfix için evin ideal olduğunu sanmiyorum bende bar var ama çok güvenemiyorum 78 kiloyum zaten.
Onun dışında obez denmesi için bir sebep bulamadım çoğu kızın kıskanabileceği türden yapın var
Bol su bol hareket az yemek ve sıfır işlenmiş şeker. Boyuna kilona yaşına göre günlük kalori ihtiyacını googledan bile öğrenebilirsin artık. O kalori miktarının altı da kalıp biraz da hareketli olarak başla
Önce bazal metabolizma hızıni öğren, bu senin gün içinde hiçbir şey yapmadan yaktığın kalori, sonra haftada üç gün orta düzey egzersiz yapıp üstüne bunu ekle ama düzenli yapman şart Çıkan sonuçtan 500 kalori eksik al kilo vermeye başlayacaksin.
Cidden kolay aslında yani fazla spor yapamıyorsan ve ağır diyetleri kaldıramıyorsan Aslında belirli bir düzen oturttursan çok rahat ve çok güzel bir şekilde Kilo verirsin