Galatasaraylı Taylan Antalyalı'nın LGBT'yi temsil eden renklerle "Gururla destekliyorum" yazan tişörtü bir kısım tarafından tepkiyle karşılanırken, bir kısım da destek verdi.
#dediykodu #spor #galatasaray
Bence; böyle bir tişört giymesi de, böyle bir tişört giymiş olmasının olay olması da saçma. Kimsenin cinsel seçimini/yönelimini desteklemiyorum. Herkesin olması gereken yaşam koşullarında yaşayabilmesi için yapılması gerekenlerin yapılmasını ve buna verilen uğraşı destekliyorum. Bir topluluğun seçimini/yönelimini değil, seçimi/yönelimi nedeniyle dışlanan topluluğun bireylerini destekliyorum. Bu da onları imgeleyen baskılarda tişört giymekle olacak iş değil. Yetkililerle konuşulur, toplumu bilinçlendirmeye yönelik yürüyüşler yapılır, bireysel olarak özveride bulunulur ve böylece destek sağlanmış olur.
Bir tişört yüzünden bir insandan soğumam veya nefret etmem. Ben LGBT'yi desteklemiyorum ama saygı duyuyorum. Taylan destekliyorsa onun tercihi ben yine onu severim hayatını da mahvetmem.
Ama futbol camiası böyle mesela Ronaldo Coca Cola'ya bir karşı çıktı diye kızdılar ve şu an aynı şey Taylanda da var. Futbol camiasında reklam olabilir bunu kaldıramazsın ve halkı ikiye bölecek şeyler destekleyemezsin veya paylaşamazsın.
Reklam yapmasına gerek yoktu. Taylanı severim ama herkesin kararı kendine
Halkta tepki çekmesi muhtemel mevzularda fikir beyan eden biri gelecek olan linci de kabul etmiş demektir. Geçmişte siyasi tercihini belirten futbolcular da linç yemişlerdi. Her fikir her konumda her yerde söylenmez, hem de Türkiye'de bu daha çok böyle.
Cevap
7Cevap
Aferin ona İnsan olan ayrım yapmaz.
Bende destekliyorum onları, kimse onları yok sayamaz, görmezden gelemez, oy veriyorlar, üretiyorlar herkes gibi çalışıyorlar ama tercihleri yüzünden ötelensinler bu oluyormu peki?
Ülkede bazı dengeler değişiyor fakat insan üstünden değişmesin bunlar.
Önce insan olduğumuzu unutmayalım.
Galatasaraylı milli futbolcu Taylan Antalyalı, "Powered By Pride" yazılı tişört giydiği için lince maruz kaldı. TV100'deki Var Odası programında, Turgay Demir, "Taylan kardeşim, gay olabilirsin, bu beni ilgilendirmez. Ama sen bunun reklamını yapamazsın" dedi.
Berkay in eşini taciz eden sonrasinda evli olduğunu bilmiyordum diyil bekar kadinlari taciz edebilirmişcesine yuzsuzluk gosteren adam linç edilmedide Taylan her kimse o ediliyor ne ikiyuzlu bi millet
Bu ülkede bu beyinlerle yaşamak beni artık çok yoruyor hani böyle eleştiremiyorum bile Taylan'ı severiz öyle iki soytarının sözüyle de bu çocuğun kariyeri zarar görecekse de vay başımıza gelenler
ya arkadaşlar cidden buna tepki neden gösteriyorsunuz anlamıyorum herkesin cinsel tercihi kendisini ilgilendirir bu konuları konuşarak sizde günaha giriyorsunuz daha çok saygı duyulması gerek
millet neye karışacağını şaşırdı yaf ben desteklemem ama destekleyene de karışmam saçma salak şeyler
o değil de güzelim gökkuşağını niye onalara sembol ettiler de normal insanlar kullansa olay oluyor.
Yazının rengarenk olması lpg'yi desteklediğinin anlamına gelmez.
GURURLA DESTEKLİYORUZ !
taylan antalyadan güzel bir hareket olmuş
Kendisini tebrik ediyorum 👏🌈
Kendisini tebrik ederim desteği için ❤🏳️🌈
Bu yüzden mi karıştı sosyal medyada ortalık?
Boşuna Geyse demiyoruz 🤭
@osman2509 ben olsam kadro dışı bırakırım
@osman2509 sen geyselimisin
@osman2509 niye mesaj atıyon o zaman
@osman2509 şakasına yazdım geyse gese isim benzerliği hiç sevmem eşcinselleri ve destekleyenleri o yüzden yazdım
İyi yapmış takdir ettim
Ilginc.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?